تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با همکاری مشترک ایران و ژاپن

تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با همکاری مشترک ایران و ژاپن

جذب سرمایه گذاران خارجی همواره با چالش های متعددی در کشور ما روبه رو بوده و طی سال های اخیر به دلیل شرایط خاص سیاسی و اقتصادی حاکم بر کشورمان این موضوع با موانع بیشتری همراه شده است. به طوری که متاسفانه بسیاری از سرمایه گذاران خارجی تمایلی برای حضور و فعالیت اقتصادی در ایران ندارند.

دنیای اقتصاد نوشت: در این بین هستند برخی از فعالان اقتصادی کشورمان که توانسته اند با جلب رضایت صنعتگران و سرمایه گذاران خارجی؛ آنها را متقاعد به سرمایه گذاری و انجام همکاری های مشترک در داخل کشورمان کنند. گروه شرکتهای حلوائی یکی از این مجموعه های موفق است که به تازگی طی قراردادی با شرکت ژاپنی کیندای به عنوان تولیدکننده محصولات مراقبت از مو، وارد همکاری گسترده ای در بخش تولید این محصولات در کارخانه ای واقع در منطقه ویژه اقتصادی پیام شده است تا در عین تامین بخشی از نیاز بازار داخلی، اقدام به صادرات این محصولات و ارزآوری برای کشور کند.

تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با همکاری مشترک ایران و ژاپن

جزئیات همکاری با شرکت کیندای ژاپن

محمدرضا حلوائی، مدیر و موسس گروه شرکت‌های حلوائی در مراسمی که به همین منظور برگزار شده بود، گفت: از ۲۲ سال پیش نماینده شرکت کیندای ژاپن در ایران هستیم. از حدود ۸ سال پیش در حال مذاکره با این شرکت برای تولید مشترک در ایران بوده ایم و به دلیل اینکه سیاست های واردات در ایران به طور مستمر دچار تغییر می شد، رایزنی های بسیاری انجام شد تا متقاعد شدند از کارخانه آواتیس بازدید کنند.

وی افزود: کارخانه آواتیس که خود با مشارکت جمعی از ایرانیان خارج کشور و سرمایه گذاری آنها در ایران طی دو سال احداث گردیده با رویکردی متفاوت و مطابق با استانداردهای روز دنیا، در آستانه بهره برداری است و هم اکنون سرمایه گذار ژاپنی در حال انجام تست های اولیه ماشین آلات برای شروع تولید می باشند.

حلوائی خاطرنشان کرد: به زودی بخشی از محصولات کارخانه آواتیس آماده عرضه به بازار خواهد شد، هرچند بازارهای خارجی به دلیل شرایط داخلی و اقتصادی کشور برای ما جذابتر است، لیکن محل احداث کارخانه با هدف تخصیص بیش از شصت درصد ظرفیت تولیدی جهت صادرات کالا به بازارهای سایر کشورهای آسیایی، در منطقه ویژه اقتصادی انتخاب شده و برای تولیدات کیفی قابل رقابت حتی در بازارهای اروپایی برنامه ریزی گردیده است. ما علیرغم وعده های داده شده از سوی مسئولان و بانک ها توانستیم بدون هیچ همکاری و حمایت خاصی آن هم در شرایط دشوار و با وجود همه سختی ها، به اهداف خود نایل شویم.

دارا بودن نمایندگی ۴ شرکت خارجی

حلوائی اظهار داشت: نزدیک به ۲۰ سال است که نماینده بسیاری از شرکتهای خارجی از جمله چهار شرکت فرانسوی، انگلیسی، لهستانی و این شرکت ژاپنی هستیم و برنامه ما برای آینده این است که در هر فاز تولید، براساس تخصص هریک از آنها قراردادهایی با مشارکت و سرمایه گذاری مشترک، جهت تولید کالا در ایران منعقد نماییم.

شرایط دشوار واردات و صادرات

وی با اشاره به شرایط دشوار واردات و صادرات به دلیل سیاست های بین المللی در شرایط کنونی گفت: این مجموعه طی بیش از بیست سال گذشته این هدف را دنبال کرده است. هرچند در بدترین موقعیت و زمان برای صادرات قرار داریم؛ چرا که هم انتقال و پرداخت پول و هم دریافت و حمل کالا به سختی قابل انجام است. اما طبق آخرین بررسی های ما حتی با شرایطی که اکنون وجود دارد، این امر شدنی است و در همین شرایط هم ما می توانیم به حدود ۱۵ کشور صادرات انجام دهیم. به شرطی که در تحریم های بیشتر و وضعیت دشوارتری قرار نگیریم.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: بازار بسیاری از کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان، ارمنستان، امارات، قطر، عمان، آذربایجان و… متاثر از تولید ایران است و از کالاهای باکیفیت و دارای قیمت مناسب در این کشورها استقبال می شود.

نحوه تامین مواد اولیه

وی درخصوص نحوه تامین مواد اولیه برای تولید محصولات گفت: تلاش ما این است که تا جای ممکن از مواد اولیه ایرانی استفاده کنیم. بخشی از این مواد اولیه که روی کیفیت کالاها بسیار تاثیرگذار است، اگر از طریق ژاپنی ها تامین شود به لحاظ تحریم ها و قیمت ها برای ما صرفه اقتصادی بیشتری خواهد داشت. امیدواریم که در اوایل سال آینده عرضه محصولاتی که با همکاری ژاپنی ها تولید می گردند را آغاز کنیم.

برندسازی برمبنای نیازهای مشتریان

شینوزاکی، مدیر کارخانه کیندای ژاپن گفت; ما چند کارخانه در کشورهای مختلف از جمله سریلانکا و تایوان راه اندازی کرده ایم که با انتقال تکنولوژی از جانب ما اقدام به تولید محصول می کنند و بر مبنای نیازسنجی های اولیه در این کشورها، مارکتینگ محصولات جدید متناسب با شرایط و نیازهای مشتریان در اقلیم های مختلف انجام می شود. ما بسیار خوش بین هستیم که این دو مجموعه با همکاری هم بتوانند فروش بسیار خوبی داشته باشند و محصولاتی را با کیفیت بالا و شامل استانداردهای ISO و GMP، تولید و روانه بازار کنند.

حضور در بازارهای بین المللی

این سرمایه گذار خارجی درخصوص برنامه های این شرکت برای حضور در بازارهای بین المللی گفت: پتانسیل و ظرفیتهای موجود در کارخانه آواتیس را بسیار بالا می بینیم و این مجموعه می تواند بازار را از آن خود کند. قاعدتا هدف اولیه ما این است که حرف اول را در تولید محصولات مراقبت از مو در ایران بزنیم و پس از اینکه برندسازی در ایران انجام شد، در بازارهای دنیا هم حضور داشته باشیم که مذاکراتی نیز در این زمینه انجام شده است.

لزوم جذب سرمایه گذاری خارجی

همچنین غلامرضا حمیدی، معاون منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی مناطق ویژه اقتصادی کشور جذب سرمایه گذاری خارجی است، گفت: ما خوشحالیم که بازرگانی حلوائی توانسته با یک سرمایه گذار خارجی به عنوان شریک تجاری همکاری کند و آنها را به منطقه ویژه اقتصادی پیام بیاورد که این دستاورد می تواند در راهبردها و ماموریت های ما بسیار موثر باشد.

غلامرضا حمیدی درخصوص ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود: منطقه ویژه اقتصادی پیام به دلیل ویژگی های خاص خود اعم از نزدیکی به پایتخت، دسترسی به راه های مواصلاتی، فرودگاه استاندارد و داشتن سایر ویژگی ها شامل آزمایشگاه ها، انبارها و استقرار گمرک البرز، قوانین موجود و… دارای شرایطی ایده آل برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی است که البته تحقق این موضوع به صورت عمده بستگی به سیاست های کلی کشور دارد.

پست بعدی

وزیر بهداشت استیضاح نمی‌شود

ی ژانویه 29 , 2023
کد خبر: 594222 | ۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۶:۴۵:۵۵ اعتمادآنلاین | محمدعلی محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر بهداشت به همراه معاونان خود در جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان حضور پیدا کرد و صبورانه به سوالات تعدادی از متقاضیان استیضاح پاسخ داد. به گزارش ایسنا، به […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000