سینمای کودک و نوجوان به نظر روانشناسان بالینی در تولیدات آثار نیاز دارد

سینمای کودک و نوجوان به نظر روانشناسان بالینی در تولیدات آثار نیاز دارد

ایرنا نوشت: کارگردان سینما گفت: در تولید اثر برای سینمای کودک و نوجوان باید از رهنمودهای مشاوران و روانشناسان بالینی کودک و نوجوان کمک بگیریم.

رهبر قنبری، با تشریح اهمیت تاسیس صندوق ملی حمایت از سینمای کودک و نوجوان از سوی بنیاد سینمایی فارابی پرداخت و گفت: سینمای کودکان و نوجوانان شاعرانه ترین آثار سینمای ایران و جهان بوده، هست و خواهد بود و عرصه خلاقیت و نوآوری به لحاظ محتوایی و ماهیتی با این حوزه از سینما گره خورده است؛ در نتیجه باید در این حوزه به طور جدی کار شود.

قنبری خاطرنشان کرد: در سینمای حوزه کودک باید بتوانیم به تمثیلی ترین شکل ممکن مفاهیم را برای کودکان تشریح کنیم. برای مثال در حوزه محیط زیستی باید بتوانیم آموزش‌های لازم را به شیوه تمثیل از زبان حیوانات یا عناصر و عوامل طبیعی به آنان بیاموزیم. هرچند در حوزه نوجوانان کار متفاوت است چراکه قشر نوجوان با درگیری‌های متفاوتی روبه‌رو می‌شود که آثار تولیدشده باید در عین سرگرمی، مفاهیم زندگی را هم انتقال دهند.

این کارگردان تاکید کرد: آثار تولیدشده باید در عین سرگرم کننده بودن بتوانند مفهوم یا مضمونی از زندگی را برای قشر نوجوان تشریح کنند تا آنان بتوانند در هویت‌بخشی به زندگی خود از فیلم‌ها کمک بگیرند و عملا سینما نقش عمده‌ای در زندگی این بزرگمردان کوچک دارد.

وی ادامه داد: اگر رویکرد این صندوق حمایتی، پشتیبانی از جنس فیلم‌هایی باشد که بویی از شاعرانگی، آموزندگی، پرورش، تربیت، فهم واژگان و آشنایی کودکان و نوجوانان با مفاهیم بحران‌ساز باشد؛ عالی‌ترین کار ممکن است.

قنبری بر افزایش بودجه این صندوق حمایتی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در چهارچوب‌های استانداردهای لازم تاکید و خاطرنشان کرد: ما برای اینکه بتوانیم آثاری را برای کودکان و نه صرفا درباره کودکان بسازیم باید از رهنمودهای مشاوران و روانشناسان بالینی کودک و نوجوان کمک بگیریم چراکه آنان همانند تهیه‌کنندگان و سرمایه‌گذاران در منفعت مالی آثار دخیل نیستند و به خوبی می‌توانند اثر آثار تولید شده بر روان کودکان و نوجوانان را تشریح کنند.

وی ادامه داد: بروز خشونت یکی از مشکلات هویتی است که در نسل جدید به ویژه کودکان و نوجوانان با آن روبه‌رو هستیم و باید درباره این مساله کار پژوهشی صورت بگیرد که بدانیم با تولیدات آثار مرتبط چگونه می‌توانیم به نسل فعلی کمک کنیم و بدانیم که چه رویه‌ای را باید در آینده پیش بگیریم تا فرهنگسازی در این حوزه صورت بگیرد.

این نویسنده و کارگردان تصریح کرد: تبادل‌نظر با کارگردانان، تهیه‌کنندگان و نویسندگان حوزه کودک یکی از اقدامات مفیدی که در بنیاد سینمای فارابی آغاز شده و این مساله می‌تواند در صورت تداوم به احیای سینمای کودک و نوجوانان کمک کند.

۵۷۲۴۵

پست بعدی

«ویژگی» مردم یزد به روایت رئیسی

پ ژانویه 12 , 2023
فارس نوشت: رئیس جمهور پیگیری مصوبات دور اول سفر را از جمله اهداف خود در دومین سفر استانی به استان یزد دانست و گفت: در این سفر قرار است مشکلات و مسائل شهرهای مختلف استان یزد را به صورت میدانی بررسی و برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم. سید ابراهیم رئیسی […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000