اعمال سقف قرارداد بازیکنان فوتبال شدنی نیست

اعتمادآنلاین|

مدیرعامل پیشین باشگاه سپاهان می‌گوید قانون سقف قرارداد شدنی نیست و فقط توانایی خرید بازیکن توسط باشگاه‌هایی که نفوذ کم‌تری دارند را محدود می‌کند.

به گزارش ایسنا، اصغر باقریان درباره افزایش نجومی قیمت بازیکنان فوتبال در ایران اظهار کرد: هر جا ساختار نداشته باشد، همه چیز احتمال خواهد داشت. جایی باید درباره قانون و ضابطه صحبت کنیم که کل آن سازمان یا نهاد قانونمند باشد و بتوانیم به آن رجوع کنیم. کجای فوتبال ما قانونمند است که در بحث افزایش قراردادها باید درست رفتار شود؟ به جز شکل ظاهری برگزاری مسابقات دیگر چارچوبی نداریم. حتی یک لیگ آماتور هم قانون دارد و ربطی به شکل حرفه‌ای یا آماتور لیگ ندارد.

او ادامه داد: فوتبال در کشورهای مختلف در بدترین شرایط هم ساختارهای قانونمندتری دارد. هر کسی نمی‌تواند هر کاری دلش می‌خواهد انجام دهد. مثلا درست است بازیکنی مثل ام‌باپه در پاری سن ژرمن ماند اما فقط در قالب یک چارچوب توانست رفتار کند چون قراردادها تحت پوشش یک سری نهادهای رسمی است و برخی مسائل اجازه هر نوع رفتاری را نمی‌دهد. قانون همه چیز را تعیین می‌کند و اگر رعایت نشد مرجع رسیدگی دارد.

مدیرعامل پیشین باشگاه سپاهان اضافه کرد: افزایش قرارداد نجومی اگر هم غیرطبیعی باشد، باید با یک میزان سنجیده شود. این یک مساله طبیعی است و برای نحوه ارتباطات باید چارچوب تعیین شود. فوتبال ما تحت پوشش کدام قانون است؟ قانون مدنی و قانون تجاری رعایت نمی‌شود. باید قانون مدون داشت تا اگر خارج از آن برخورد شد، یک مرجع مشخص به آن رسیدگی کند. اکنون قانون سقف قرارداد مطابق با چه چیزی تصویب شده است؟

او درباره قانون سقف قرارداد بازیکنان فوتبال ایران گفت: خودمان را نباید گول بزنیم. قانون سقف قرارداد شدنی نیست و فقط توانایی خرید بازیکن توسط باشگاه‌هایی که نفوذ کم‌تری دارند را محدود می‌کند. باشگاه‌های دیگر به راحتی می‌توانند این قانون را دور بزنند. کسانی که می‌خواهند مدیرعامل شوند، کسانی که می‌خواهند فوتبال بازی کنند یا باشگاه داری کنند، باید در قالب یک قانون رفتار کنند و اگر قانون درستی وجود نداشته باشد، چنین شرایطی به وجود می‌آید.

پست بعدی

انتقاد عباس عبدی از اکانت های توییتری اصولگرایان با اسم مستعار/ این اقدام،پوشش است برای دروغ گفتن و تهمت زدن

ی جولای 3 , 2022
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:در آموزه‌های دینی «دروغ» گناه کبیره است. کسی که دروغ بگوید و توبه نکند فاسق محسوب می‌شود. جامعه‌ای که دروغگویی در آن رواج یابد، روند سرمایه اجتماعی و سپس سایر سرمایه‌ها به شدت نزولی خواهد شد. هزینه‌های رفتار عادی نیز سنگین می‌شود. مرز حقیقت و […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000