این موشک بالستیک «تهدیدی بزرگ» برای آمریکا شده / عکس

این موشک بالستیک «تهدیدی بزرگ» برای آمریکا شده / عکس

به گفته پنتاگون موشک بالستیک هایپرسونیک D-17 تهدیدی بزرگ علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه اقیانوس آرام است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش جدید پنتاگون درباره قدرت نظامی چین، موشک بالستیک برد متوسط دانگ فنگ ۱۷ (DF-17) با کلاهک گلایدر هایپرسونیک می‌تواند به راحتی پایگاه‌های آمریکا در منطقه اقیانوس آرام را هدف قرار دهد.

یکی از نکات مهم این گزارش که اواخر ماه نوامبر منتشر شده است، مستقیما به تغییر ماهیت نیروی موشکی چین با ورود به خدمت موشک‌ بالستیک هایپرسونیک دانگ‌فنگ ۱۷ اشاره شده است: «موشک دانگ فنگ ۱۷ آزمایش‌ها را با موفقیت پشت سر گذاشته و عملیاتی شده است. این موشک سر جنگی متعارف دارد اما در صورت لزوم می‌تواند مجهز به کلاهک هسته‌ای شود.»

موشک هایپرسونیک دانگ فنگ ۱۷

دی‌اف ۱۷ سال ۲۰۱۹ در هفتادمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست در رژه ارتش آزادی‌بخش خلق چین، رونمایی شد. این موشک بالستیک به کلاهک‌ گلایدر هایپرسونیک DF-ZF مجهز است.

این موشک بالستیک «تهدیدی بزرگ» برای آمریکا شده / عکس

این موشک هایپرسونیک بر پرتابگر متحرک سوار است و همین ویژگی به ترسناک بودن آن می‌افزاید، چرا که با قابلیت تحرک بالا کشف و نابود کردنش پیش از پرتاب دشوارتر می‌شود.

پس از خارج شدن موشک دانگ فنگ ۱۷ از جو، گلایدر هایپرسونیک جدا شده و به سمت هدف می‌رود. سرعت، قدرت مانور بالا و مسیر پروازی خاص به این کلاهک امکان عبور از پیشرفته‌ترین سیستم‌های پدافندی چون تاد، پاتریوت و اس‌ام ۳ را می‌دهد.

این موشک در حال حاضر زمین‌پرتاب است اما گزارش‌هایی درباره تلاش برای ساخت نسخه‌ هواپرتاب آن برای استفاده در بمب‌افکن شیان اچ‌۶ منتشر شده است.

ترکیب این موشک میان‌برد با بمب‌افکن استراتژیک شیان اچ‌۶ که ۱۲ هزار کیلومتر برد دارد، برد موشک را به صورت چشمگیری افزایش می‌دهد.

برد موشک زمین‌پرتاب هایپرسونیک دانگ‌فنگ ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است.

گلایدر هایپرسونیک DF-ZF با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای می‌تواند به سرعتی بین ۵ تا ۱۰ برابر سرعت صوت برسد. از دیگر کاربردهای این سلاح هایپرسونیک می‌توان به عملیات‌ تاکتیکی چون هدف قرار دادن اهداف متحرک چون ناو جنگی اشاره کرد.

۵۸۵۸

پست بعدی

چین اینگونه ایران را دور می‌زند/ بلای تحریم‌ها بر سر ژئوپلیتیک ایران+ نقشه

س دسامبر 13 , 2022
اعتمادآنلاین| حسن بهشتی‌پور به اعتماد گفت: تاسیس کریدور میانی را از دو دیدگاه می‌توان بررسی کرد. یکی دیدگاه خصمانه است که نسبت به عملکرد چین و ترکیه و همه دست‌اندرکاران این پروژه با بدگمانی نگاه می‌کند و این طور نتیجه می‌گیرد که این پروژه در عمل برای حذف ایران و […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000