معرفی سه گروه ذینفع در طرح صیانت/ چه کسانی آماده نفع اقتصادی طرح صیانت هستند؟

معرفی سه گروه ذینفع در طرح صیانت/ چه کسانی آماده نفع اقتصادی طرح صیانت هستند؟

سید حمید حسینی گفت: همه امیدواری فعالان اقتصادی و افکار عمومی این است که در عصر دیجیتال به سمت محدود کردن فضای مجازی نرویم.

عضو اتاق بازرگانی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره طرح صیانت گفت: مخالفان طرح صیانت به نکات مهمی استناد می کنند که لازم است قانونگذار مد نظر قرار دهد .
وی تاکید کرد : به نظر می‌رسد برای شناخت مسیر تصویب طرح صیانت باید ذی نفعان این طرح را شناخت.
وی با تاکید بر اینکه همه را به یک چوب راندن ما را به جایی نمی‌رساند، اضافه کرد: سه گروه در حال حاضر به عنوان ذینفع پیگیر تصویب طرح صیانت هستند که ماهیتشان با یکدیگر تفاوت دارد. این در حالی است که در مواجهه با این مساله نباید همه را در یک قالب مورد تفسیر قرار داد.

بیشتر بخوانید:

یوسف مرادی: مجلس طبق قانون حق دارد طرح صیانت را تصویب کند

اسلامی: وقت آن است قالیباف نظر کارشناسان و مردم را بشنود

وی در توضیح این مطلب ادامه داد: ما فقط رویه طرح را می بینیم در حالی که منافع این سه گروه نیز متفاوت ای یکدیگر است.
حسینی گفت: گروهی در کمیسیون فرهنگی مجلس دغدغه فرهنگی دارند و برای پاسخ به دغدغه‌هایشان پیگیر تصویب طرح صیانت هستند. وی افزود: این افراد ذهن و فکرشان این است که فضای مجازی بدآموزی دارد و دسترسی بچه‌ها و جوانان به فیلمهای مفسده انگیز باید ناممکن شود . در این میان این دسته پیشاهنگ هستند و اتفاقا تمرکز بر این بخش بسیار بالاست و افکار عمومی این ها را مسئول اجرای چنین طرحی می بینند ، البته در مقابل آنها بسیار پرزور ایستاده‌اند و هیچ توضیح و توجیهی را قبول نمی کنند .

وی در توضیح ماهیت جریان دوم گفت: دینفعان دوم این ماجرا مدیرانی هستند که در راس کار و نهادها و ارگانها قرار دارند چرا که عملکرد آنها به شدت زیر کنترل شبکه‌های اجتماعی است و اینها از این ماجرا خوشنود نیستند. در نتیجه هر کاری می‌کنند تا این فضا بسته شود . به هر حال فضای مجازی مانند پنکه ای باد می زند تا پس پرده روشن شود.
وی با اشاره به اینکه در این مسیر سومین گروه، گروه اصلی را تشکیل می‌دهند، ادامه داد: گروه سوم از نظر من اصل کار هستند. این‌ها خودشان را برای پس از اجرای طرح صیانت اماده کرده‌اند و منتظرند طرح اجرا شود تا پلتفرم‌هایی را آماده کرده اند، رونمایی کنند و به محض بسته شدن اینستاگرام و … میلیاردی پول می‌برند.

وی تاکید کرد: آنها آماده‌اند به محض اینکه اینستاگرام فیلتر شد، پلتفرمهای خودشان را بیاورند و مدیریت را به دست بگیرند. حساسیت‌های این گروه نیز روی اینستاگرام و یوتیوب است. به هر حال عده ای از این شبکه‌ها کسب درآمد می‌کنند و گروه سوم از این ماجرا دل خوشی ندارند. از این رو برآورد من این است که این دسته هیچ مشکلی با واتس اپ و تلگرام کاری ندارند ولی با اینستاگرام و یوتیوب مشکلات عدیده‌ای را دارا هستند.
وی به نفع اقتصادی گروه سوم اشاره کرد و گفت: گروه اول و دوم دغدغه‌های روشنی دارند اما این گروه سوم است که برای نفع اقتصادی خود را اماده می کند و حمایتی همه جانبه را نیز تدارک دیده است در حالی که مضرات این نفع اقتصادی برای کشور بسیار بالاست و باید این نکته را مد نظر داشت.
به گفته وی توجه به گروه سوم در این مسیر اهمیت فراوانی دارد .

223223

پست بعدی

۱۰۹ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند

چ مارس 16 , 2022
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۹ هزار و ۲۸۹ نفر رسید و ۵۲۱ نفر بستری شدند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از وبدا، از دیروز تا امروز ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۲۱ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۱۳۹ نفر رسید. تا کنون ۶ میلیون ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، دو هزار و ۳۶۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. ۴۸ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۵۳۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. تا کنون ۶۳ میلیون و ۶۶۹ هزار و ۹۱۵ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۷۵۰ نفر دُز دوم و ۲۵ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۵ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۹۰۲ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۱۷۳ هزار و ۱۸۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید کرد. محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است. سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «امیکرون» نام‌گذاری کرده است. کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است. در هفته ۱۰۷ همه‌گیری کرونا در کشور، وضعیت ابتلا در ۳۰ استان کشور روند کاهشی داشته و موارد فوتی در ۱۹ استان افزایش نداشته است. بیشتر بخوانید: طغیان ناگهانی کرونا/ شناسایی بیش از ۱۶هزار و ۷۵۰ بیمار جدید در شبانه روز گذشته ۴٧۴٧

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000