سیاسی/ مجلس رسانه نزدیک به عارف زیرپای اسحاق جهانگیری که به باور بسیاری از سیاسیون گزینه اصلی اصلاحطلبان است را خالی میکند
اختلافات در جریان اصلاحطلبی همزمان با نزدیک شدن به انتخابات بالا میگیرد.
از یک سو شاهد بگو مگوی برخی اصلاحطلبان و رسانهها درباره کاندیداتوری عارف و ناهماهنگی آن با نظر جبهه اصلاحات هستیم و از سوی دیگر شاهد آنکه رسانه نزدیک به عارف زیرپای اسحاق جهانگیری که به باور بسیاری از سیاسیون گزینه اصلی اصلاحطلبان است را خالی میکند.
شاهد آنکه همین امروز روزنامه اصلاحطلب و نزدیک به عارف «آفتاب یزد» از سخت شدن کار جهانگیری در این انتخابات خبر داده و با اشاره به اینکه برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب وی را گزینه مناسبی برای کاندیداتوری در این اتخابات و مصداق یک اصلاحطلب خالص میدانند، مینویسد: نقاط ضعف جهانگیری بر موارد پیش گفته میچربد.
از همین رو است که برخی گمان میکنند نامزدی جهانگیری در این انتخابات سخت و شاید هم ناممکن است.
در ادامه این گزارش آمده است: این روزها غیر از جهانگیری، اسامی دیگری نیز به عنوان کاندیدای اصلاحطلبان طرح میشود و هر کدام از این اخبار برای آقای معاون اول، خبر بدی به حساب میآید.
مثلا طرح گمانه کاندیداتوری محمدجواد ظریف برای وی خبر بد و تلخی است، زیرا او به اندازه جهانگیری نقطه ضعف نداد.
نه دلار ۴۲۰۰ تومانی به پای او نوشته شده و نه مسئول وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به حساب میآید.
او اگرچه در دولت روحانی بوده، اما به اندازه جهانگیری لطمه ندیده و هنوز هم بدنه رای قابل اعتنایی دارد.
از این رو شانس ظریف برای تبدیل شدن به گزینه مورد اجماع از جهانگیری بیشتر است. شاهدش هم اعتراف اخیر محسن هاشمی در این باره گفته بود خودش و جهانگیری گزینه حزبی کارگزاران هستند، اما نظرها به ظریف مثبتتر است.
به گفته آفتاب یزد به نقل از نامهنیوز، حتی نامزدی احتمالی مسعود پزشکیان هم خبر بدی برای جهانگیری به حساب میآید. هرچه باشد او چهره سیاسی به مراتب سفیدتر از لاریجانی است. مواضع عدالتخواهانه دارد و بخشی از جریان چپ از وی طرفداری میکنند.
همچنین این شانس را دارد که رایهای قومی و به طور خاص ترکزبانان را از آن خود کند.
اگر در نظر داشته باشیم که همین چند روز قبل اعضای حقیقی نهاد اجماع ساز جدید اصلاحطلبان در دیدار با عارف از وی خواستند که زمینه ورود و کاندیداتوری خودش و پزشکیان را فراهم کند، فهم این نکته راحتتر خواهد بود که شانس جهانگیری از پزشکیان هم کمتر است.
نکته دیگری که نباید نادیده گرفت فعالیتهای برخی نیروهای سیاسی اصلاحطلب است.
از محمدرضا عارف که خیلی پیشتر از اینها عزم خود را برای کاندیداتوری جزم کرده بود گرفته تا صادق خرازی که اخیرا از خودش و ظریف به عنوان کاندیداهای حزبی ندای ایرانیان نام برد و این طور که معلوم است فعالیتهای انتخاباتی خود را شروع کرده است.
احزاب دیگر اصلاحطلب مثل مردمسالاری و اعتماد ملی هم گزینههای خود را معرفی کردهاند لذا اجماع روی جهانگیری به اندازهای که برخی حامیان وی تصور میکنند، سهل الوصول نیست.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه