حمید لولایی و نصرالله رادش چطور وارد «جزر و مد» شدند؟

حمید لولایی و نصرالله رادش چطور وارد «جزر و مد» شدند؟

کارگردان «جزر و مد» چنین ابراز عقیده کرد که سریال تلاش کرده است در این سریال همه واقعیت‌ها و انتقادها را بگوید و در کنارش راهکار هم ارائه دهد. او در عین حال می گوید: ای کاش این سریال طنز در موقعیت بهتری پخش می‌شد.

علی عبدالعلی‌زاده، کارگردان این مجموعه درباره‌ی نیاز مخاطبان در شرایط فعلی به فضاهای دور از تنش، دشواری‌های ساخت سریالش در ایام کرونا و همچنین پرهیز از شعارزدگی در کارها صحبت کرد.

او که سال‌ها پیش سریال «دانی و من» را برای تلویزیون ساخت، در واکنش به این پرسش که فکر می‌کنید در شرایط فعلی مردم چقدر نیاز به پخش سریال‌هایی با فضاهای به دور از تنش دارند و چقدر تماشای سریال‌های طنز می‌تواند کمک‌کننده باشد؟ چنین گفت: ای کاش سریالمان در شرایط بهتری پخش می‌شد اما به هر حال آنتن دست ما نیست. با توجه به شرایط فعلی چندان هم نمی‌توانیم اطلاع‌رسانی کنیم و یا از مردم بخواهیم سریالمان را ببینند. خوب بود در زمانی بهتر مثل ایام عید که مردم حال خوش‌تری داشتند و مقطع دیگری «جزر و مد» پخش می‌شد.

او تصریح کرد: چند روز قبل تلویزیون همزمان با پخش سریالمان، در بالای صفحه نوشته بود، «ایذه تسلیت، اصفهان تسلیت». طبیعتا وقتی کار طنزی در حال پخش است و از آن طرف مردم عزادارند، این دو با هم همخوانی ندارد.

عبدالعلی‌زاده درباره بازتاب سریال «جزر و مد» در بین مخاطبان، اظهار کرد: منِ کارگردان اگر پیام یا توصیه‌ای داشته باشم، در شرایط فعلی از سوی برخی مانند فحش تلقی می شود، اما آن‌طور که از آشنایان و بازیگرانی که خودشان در کار حضور داشتند شنیدم از کار راضی بودند؛ به ویژه الان که تلویزیون رقیب آنچنانی در بخش طنز ندارد. البته با شروع جام‌جهانی باز هم مخاطبان به سمت مسابقات فوتبال رفته‌اند چون فوتبال همیشه مخاطبان خاص خودش را دارد.

حمید لولایی و نصرالله رادش چطور وارد «جزر و مد» شدند؟
علی عبدالعلی‌زاده

کارگردان «جزر و مد» در ادامه به متن سریال اشاره کرد و در این زمینه توضیح داد: متن کار از قبل نوشته شده و در مرکز صداوسیمای خوزستان به تصویب رسیده بود اما من سعی کردم یکسری مسائلی که مد نظر خودم بود از جمله ازدواج جوانان و مشاغل آنها، خانواده، زندگی‌های ساده و … حتماً در کار آورده شود؛ چون جامعه امروز ما می‌طلبید؛ بنابراین سعی کردیم کمی این فضاها را بشکنیم و در دل قصه‌هایمان بیاوریم. درواقع در این سریال از تجمل‌گرایی فاصله گرفتیم.

وی در پاسخ به اینکه چقدر تلاش کردید در پرداختن به موضوعات روز در سریال «جزر و مد» از شعارزدگی پرهیز کنید؟ خاطرنشان کرد: تا جای ممکن دستمان برای پرداخت باز بود. ما به بحث محیط‌زیست، ماهشهر و آلودگی‌های پتروشیمی اشاره کردیم و با وجودی که پتروشیمی اسپانسر کارمان است، از همان اول گفتم اگر خودم بنویسم، انتقادها را هم مطرح می‌کنم، شعار نمی‌دهم و تعریف و تمجید نمی‌کنم. ما همه واقعیت‌ها را می‌گوییم که تماشاگر فکر نکند از سر باز کرده‌ایم اما در کنارش راهکار هم ارائه می‌دهیم. درواقع هم بعد مثبت و هم بعد منفی را عنوان کردیم و تا جایی که می توانستیم گفتیم و بعد از پخش دیدیم برخی قسمت ها دچار اعمال سلیقه شده و به کار لطمه زده است.

ماجرای حضور حمید لولایی و نصرالله رادش در یک سریال استانی

کارگردان سریال‌های «دانی و من» و «دردسر بزرگ» درباره حضور بازیگرانی مثل حمید لولایی و نصرالله رادش در یک سریال استانی و اینکه آیا بودجه این سریال نسبت به کارهای معمول استانی بیشتر بوده است؟ توضیح داد: با حمید لولایی سال ۷۸ سریال «دانی و من» را کار کردیم و با آقای رادش هم سال ۷۶ سریال «دردسر بزرگ» را داشتیم. آن زمان ایشان یک رادش جوان بود و تازه از «ساعت خوش» آمده بود. سال ۸۳ هم یک فیلم سینمایی با ایشان داشتیم؛ بنابراین هم با آقای لولایی و هم با آقای رادش یک دوستی و رفاقت دیرینه دارم. ما می‌توانستیم خیلی از بازیگران خوب را به کار بیاوریم اما به دلیل اینکه کار در خوزستان ساخته شد و مسیر دور بود، بسیاری از بازیگران به دلیل مسافت دور و گرفتاری‌های شخصی‌شان نتوانستند با ما همکاری کنند. وقتی از تهران دور می‌شویم حیطه انتخاب بازیگر محدودتر می‌شود. بسیاری از بازیگران به ما گفتند اگر کار در تهران باشد با نصف دستمزدی که پیشنهاد دادید می‌آییم اما خوزستان باشد ۱۰ برابر هم بدهید نمی‌توانیم بیاییم.

این کارگردان درباره دلیل تصویربرداری سریال «جزر و مد» در منطقه خوزستان هم گفت: این کار در همان جا تصویب شده بود و بودجه متعلق به صداوسیمای خوزستان بود درواقع آنها مرا انتخاب کردند و من انتخاب نکردم اما با ورودم فیلمنامه را تغییر دادم و در پایان یک فیلمنامه دیگر شد اما خط اصلی قصه همچنان برای من نبود.

حمید لولایی و نصرالله رادش چطور وارد «جزر و مد» شدند؟

عبدالعلی‌زاده همچنین درباره دشواری‌های کاری در ایام کرونا بیان کرد: خوشبختانه فضای ما خارج از شهر بود و با هیچکس در ارتباط نبودیم. حتی خوزستان در آن مقطع به لحاظ رنگ بندی کرونایی از قرمز گذشته بود و سیاه شده بود ولی ما در شهر رفت و آمدی نداشتیم و دشواری خاصی هم نداشتیم؛ ضمن اینکه مرتب از دوستان تست گرفته می‌شد و حواسمان بود اما چون با مردم عادی و شهر در ارتباط نبودیم خیالمان راحت‌تر و امنیتمان در کار بیشتر بود.

کارگردان سریال طنز «جزر و مد» درباره دیده شدن سریالش گفت: این شرایط که بگذرد، خود تلویزیون و شبکه‌هایی مثل آی‌فیلم، تماشا و سایر شبکه‌ها مجدد کار را پخش می‌کنند. بالاخره مردم بعدها کار را می‌بینند ان‌شاءالله که این روزها بگذرد و ما به آرامش برسیم.

این کارگردان در پایان گفت: فعلا کار جدیدی ندارم و فقط آرزو دارم این شرایط را پشت سر بگذاریم.

سریال «جزر و مد» در ۲۶ قسمت در صداوسیمای مرکز خوزستان تولید شده است. این سریال طنز به تهیه‌کنندگی محسن توکل‌فرد و کارگردانی علی عبدالعلی‌زاده هر شب ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.

حمید لولایی، رضا فیاضی، نصرالله رادش، مهدی امینی خواه، افسانه ناصری، خشایار راد، عباس محبوب، علی اصغر حیدری، فریده دریامج و … از بازیگران این سریال طنز هستند.

«جزر و مد» به موضوعاتی چون اشتغال، ازدواج جوانان، محیط زیست، خانواده، مشاغل زود بازده، کارآفرینی و …در فضایی شاد می پردازد.

۵۵۵۵

پست بعدی

فیلم | نمایش تقابل سنت و مدرنیته با پرتاب موشک!

ج نوامبر 25 , 2022
همشهری‌آنلاین نوشت: استاربیس در تگزاس مرکز عملیاتی استارت‌آپ فضایی اسپیس‌ایکس برای ماموریت‌های استارشیپ است. دریافت 2 MB حضور در تگزاس برای ایلان ماسک و کارکنان اسپیس‌ایکس بسیار مورد توجه بوده است. نمونه این موضوع را می‌توانید در این ویدئو تماشا می‌کنید. کورپوریشن فناوری‌های اکتشاف فضایی یا اسپیس‌اکس، نام یک شرکت […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000