فراخوان شرکت در هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر منتشر شد.

فراخوان شرکت در هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر با هدف تعالی و ارتقای شعر امروز از سال ۱۳۸۵، هر سال میزبان کاروان شعر پارسی بوده و هفدهمین دوره آن نیز در سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
این جشنواره، علاوه‌ بر هم‌سخنی با شاعران مطرح معاصر ایران با هدف معرفی و شناخت شاعران جوان سرزمین عزیزمان و گسترش همدلی و هم‌زبانی با پارسی‌گویان سراسر دنیا برگزار می‌شود.
این دوره از جشنواره آثاری را که برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۰ به زبان فارسی و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در داخل کشور منتشر شده‌ باشد در پنج گروه ادبی شعر کلاسیک، شعر نو (قالب‌های نیمایی و سپید)، شعر محاوره، شعر کودک و نوجوان و درباره شعر (پژوهش‌های حوزه شعر) ارزیابی می‌کند.
آثار ارسالی به هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر باید تألیفی و به زبان فارسی و مجموعه‌ شعر به‌صورت مستقل منتشر شده باشد؛ از این‌رو مجموعه‌های مشترک داوری نمی‌شوند.
براساس این فراخوان، آثاری که در سال‌های قبل با عنوان دیگر یا توسط ناشر دیگری به چاپ رسیده یا به‌صورت گزیده‌ ‌آثار قبلی باشند، داوری نمی‌شوند.
گفتنی است، دبیرخانه تنها آثار ارسالی از سوی مؤلف یا ناشر را در روند داوری بررسی خواهد کرد.
برگزیدگان هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر، زمستان ۱۴۰۱ در اختتامیه معرفی و به برگزیدگان، علاوه‌ بر جایزه نقدی، لوح یادبود و نشان جشنواره اهدا خواهد شد.
ناشران، شاعران و پژوهشگران می‌توانند پس از تکمیل نسخه فیزیکی فرمی که در نشانی fajr.ketab.ir قابل دسترسی است، ۴ نسخه از آثار خود را تا دهم دی ماه ۱۴۰۱ به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان شهید برادران مظفرجنوبی، خیابان خواجه‌نصیر، پلاک ۲، سرای اهل قلم، طبقه ۴، کدپستی ۱۳۱۵۷۷۳۴۱۱، دبیرخانه هفدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۹۱۰۰۶۳۶۳- ۰۲۱ داخلی (۸۱۱ و ۸۱۳) تماس بگیرند یا به سامانه fajr.ketab.ir مراجعه کنند.

۵۵۵۵

پست بعدی

فیرحی و مسئله سکولاریسم

د نوامبر 21 , 2022
مبلغ نوشت: بهنام مدی در یادداشتی به مناسبت سالگرد درگذشت داود فیرحی، به مسئله‌نما بودن مسئله سکولاریسم برای جامعه ایران در اندیشه فیرحی پرداخته است. به گزارش مبلغ به نقل از دین‌آنلاین نویسنده در این یادداشت مسئله ایران را از نگاه این استاد علوم سیاسی، دموکراسی و اقتدارگرایی توصیف کرده […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000