مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه طرح قرار دوازدهم را طرحی برای تبدیل سرمایه دینی مردم به عمل صالح برشمرد و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه گفت: طرح قرار دوازدهم بر اساس سرمایه دینی مردمی و محبت و عشق عمومی به امام دوازدهم (عج) بناشده است و میخواهد از این سرمایه گرانبها، عمل صالحی همچون خدمت به افراد کم برخوردار، محرومیتزدایی و خدمتی نیابتی از امام زمان (عج) را ارائه کند.
پست بعدی
آیت الله مکارم شیرازی : مردم از سکوت مراجع در قبال گرانی ها گلایه دارند / گرانی های افسارگسیخته با وجود افزایش درآمد نفتی دولت ، معماست
چ ژوئن ۲۲ , ۲۰۲۲
شفقنا نوشت :مرجع تقلید شیعیان گفتند : گرانی های افسارگسیخته با وجود افزایش درآمدهای نفتی دولت به عنوان معمایی برای مردم شده که لازم است دولتمردان جواب قانع کننده ای برای آن داشته باشند.

ممکن است بپسندید
-
۳ سال پیش
نخستین استعفاء تاریخ مرجعیت شیعه
آخرین دیدگاه