چگونه از پرخوری عصبی پیشگیری کنم؟

609acc22e7fee_2021-05-11_22-55 پرخوری عصبی یا استفاده از غذا برای تسکین احساسات، اعم از غم، عصبانیت، احساس گناه، ترس یا اضطراب مشکلی رایج است. اما چرا پرخوری عصبی اتفاق می‌افتد؟ این اتفاق می‌افتد، زیرا سریعترین راه برای ایجاد احساس خوب در برخی از ما است.

خوشبختی یک حالت طبیعی است. ما هرگز غمگین متولد نمی‌شویم، بنابراین ذهن ما سعی می‌کند برای احساس خوشبختی هر کاری انجام دهد. خوردن غذا، به ویژه غذا‌های مملو از شکر، نمک و چربی سریعترین راه حل برای بالا بردن روحیه برخی از ماست. چیزی که ما متوجه آن نیستیم این است که این روش فقط به ما کمک می‌کند تا برای مدتی احساس بهتری داشته باشیم.

پرخوری عصبی
این پرخوری اغلب با احساس گناه، غم، نفرت و استرس همراه است که می‌تواند ما را در یک چرخه عاطفی مخرب قرار دهد. برای از بین بردن ولع و پرخوری عصبی باید ابتدا احساسات خود را شناسایی کنیم.

جالب است بدانید بخشی از جریان بهبود رابطه ما با غذا به دوران کودکی و نحوه تربیت والدین بچه هایشان برمی گردد. والدین نباید فقط در زمان بی قراری و عصبی بودن کودک به فرزندان خود غذا بدهند. هدف از غذا خوردن تامین انرژی و حفظ زندگی است. استفاده از خوراکی به عنوان غذا و پاداش نیز اشتباه است.

سعی کنید احساسات خود را تا آنجا که ممکن است بیان کنید. این می‌تواند از طریق صحبت کردن، نوشتن، ضبط یادداشت صوتی، خاطره نویسی، یا حتی تنظیم وقت مشاوره با یک مربی متخصص زندگی یا یک مشاور باشد. از کمک گرفتن نترسید. موارد خاصی از پرخوری عصبی نیاز به مشاوره و درمان دارد.

پست بعدی

تهوع بارداری؛ از علت تا راه‌های درمان

چ مه 12 , 2021
سه چهارم زنان باردار در 3 ماهه اول بارداری ممکن است از تهوع (و بعضی اوقات استفراغ) رنج ببرند. این وضیعت که بیماری صبحگاهی خوانده می‌شود در بعضی‌ها، صبح‌ها بدتر است و با گذشت روز بهتر می‌شود. تهوع معمولاً در حدود هفته 6 شروع می‌شود ولی می‌تواند زودتر، در هفته […]

خبرهای فوری

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000