مدیر عامل کنسرسیوم تولید و نشر محتوا در فضای مجازی از همراهی تیمی متشکل از شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات به اتفاق معاون علمی رئیس جمهور در سفر به سوریه خبر داد و گفت: زمینه فعالیت این پلتفرمها در جهان عرب فراهم میشود.
سعید مشهدی، مدیر عامل کنسرسیوم تولید و نشر محتوا در فضای مجازی از همراهی شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با سورنا ستاری، معاون عملی و فناوری ریاست جمهوری در سفر به سوریه خبر داد و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال افتتاح دفتری به عنوان مرکز فناوریهای ایران در سوریه است که این دفتر مسئول تبادل فناوری بین دو کشور و صادرات فناوریهای ایرانی به سوریه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای مختلفی در این سفر، معاون علمی ریاست جمهوری را همراهی میکنند تا مقدمات جلسات تجاری بین شرکتهای ایرانی و سوری برقرار شود، گفت: قرار است در این سفر شرکتهای بزرگ حوزه فناوری اطلاعات ایران، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری را همراهی میکنند.
وی افزود: مسئولان این شرکتها در این سفر امکان بررسی شرایط سوریه برای فعالیت را خواهند داشت و با مسئولان شرکتهای سوری نیز دیدار میکنند و امیدواریم این ارتباط به عقد قراردادهای تجاری خوب بین شرکتهای ایرانی و سوری منجر شود.
مدیر عامل کنسرسیوم تولید و نشر محتوا در فضای مجازی یکی دیگر از محورهای این سفر را استفاده از ظرفیت شرکتهای تولیدکننده محتوای ایرانی اسلامی در فضای مجازی برای مشتریان سوری برشمرد و گفت: کشور سوریه ۱۰ سال است که درگیر جنگ شده و به همین دلیل از رسیدن به تکنولوژی روز عقب مانده و زیربناها و زیرساختهای حوزه تکنولوژی آنها نیز نابود شده است؛ ما در حال هماهنگی تیمی هستیم که با کمک مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی(مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال سابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مقدمات تولید محتوا با کمک پلتفرمهای مطرح ایرانی را برای مردم سوریه فراهم کنند و پلتفرمشان را در کشور سوریه توسعه دهند.
وی با تأکید بر اینکه مردم کشور سوریه عرب زبان هستند و با فعالیت در این کشور میتوان زمینه ارتباط با مخاطبان عرب زبان سایر کشورها را نیز فراهم کرد، گفت: اگر پلتفرمهای مناسبی به زبان عربی در یک کشور عرب زبان فعال کنیم، زمینه ارائه یک بستر بزرگ در حوزه عرب زبانهای دنیا فراهم خواهد شد.
مشهدی بر لزوم داشتن پشتوانههای حاکمیتی برای تحقق چنین اهدافی تأکید و اضافه کرد: اگر حاکمیت از ظرفیتهای بخش خصوصی حمایت و در کنار این بخش قرار گیرد، اتفاق خوبی رقم میخورد.
وی افزود: مزیت بزرگ این مسئله این است که کشور عرب زبانی که بتوانیم با آنها ارتباط نزدیک داشته باشیم میتواند محل ورود ما به جامعه عرب زبان دنیا باشد. البته باید به مباحث فرهنگی کشورهای عرب زبان دقت و توجه لازم صورت گیرد. در ادامه نیز پس از حضور شرکتهای بزرگ امکان حضور و فعالیت شرکتهای کوچکتر فراهم خواهد شد و همه این اقدامات اشتغالزایی خوبی برای فعالان ایرانی در فضای مجازی فراهم میکند.
محمدصادق افراسیابی، معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نیز با اشاره به حضور ۱۰ پلتفرم و تولیدکننده محتوا در فضای مجازی در برنامه نشست تجاری ـ فناوری شرکتهای ایرانی تولید کننده محتوا در فضای مجازی در سوریه با حمایت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، گفت: در این نشست در هر یک از حوزه های آموزش، کودک و نوجوان، عرضه کتابهای الکترونیک، خبر و اطلاعرسانی و سایر حوزههای یک نماینده از کشور ایران حضور خواهد داشت و با همت کنسرسیوم تولید و نشر محتوا در فضای مجازی مدیران این پلتفرمها از سوی مرکز فناوریهای ایرانی در سوریه برای حضور در کنار شرکتهای دانشبنیان حاضر در نشست و همراهی در مذاکرات معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با مسئولین دولت سوریه و اپراتورها و شرکتهای سوری پذیرش شدهاند.
گفتنی است، مجموعه رسانهای خبر فوری بهعنوان یکی از رسانههای موثر در ایران و مجموعههای برخوردار از پلتفورم تولید و نشر محتوا، هیئت ایرانی را در این سفر همراهی میکند.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه