یک پیشنهاد متفاوت برای متنبه کردن نماینده ای که به سرباز سیلی زد

سیاسی/ سیاست داخلی 6012782abb9b3_6012782abb9b6 فعال اصولگرا گفت: با فرد خاطی نه صرفا قضایی بلکه باید فرهنگی برخورد کرد مثلا دوستان و همکاران به او تذکر جدی دهند تا بفهمد جامعه نسبت به این مسائل حساسیت دارد.

حواشی سیلی زدن یک نماینده به سرباز ناجا همچنان ادامه دارد. برخی خواهان مجازات این نماینده هستند و برخی عذرخواهی او را کافی می دانند. از سوی دیگر هتک حرمت رئیس جمهور در برنامه زنده تلویزیونی نیز همچنان با واکنش هایی همراه است.

در همین رابطه ناصر ایمانی، درباره توهین میهمان یکی از برنامه‌های صدا و سیما علیه رییس جمهوری، گفت: شکی در زشت بودن اظهارات او ندارم و همه بدون گرایش حزبی و جناحی این سخنان را محکوم کردند. اما سوال اینجاست که چرا برخی فضا را چنان مساعد می‌بینند که در تریبون عمومی این گونه به رییس‌جمهوری توهین کنند.

این فعال اصولگرا، مرز انتقاد و پرخاشگری نزد نخبگان را نامشخص عنوان کرد و ادامه داد: برخی فکر می‌کنند اگر بخواهند انتقاد کنند و یا انتقادشان خیلی تند باشد حتما باید فحاشی کنند. فکر می‌کنیم لازمه انتقاد صریح، توهین است و گرنه انتقادش مورد قبول نیست.

ایمانی همچنین با اشاره به برخورد فیزیکی نماینده مجلس با سرباز راهور گفت: نوع حساسیت مردم نسبت به این ماجرا خوب بود و باید از این واکنش‌ها استقبال کنیم. عکس‌العمل جامعه به این اتفاق، روح عدالت‌خواهی و ضدتبعیض مردم را نشان می‌دهد. بنابراین باید از واکنش افکار عمومی نسبت به این اتفاق خوشحال باشیم و اظهار نگرانی نکنیم.

وی افزود: این نماینده در برخورد با سرباز راهور ناجا دچار خطا شد و عذرخواهی کرد. همه ما هم در زندگی شخصی خود بارها خطاهایی را مرتکب می‌شویم اما رفتار این نماینده مجلس خوب نبود. مردم نمی‌خواهند فردی چون یک نماینده مجلس که مسوولیتی دارد قانون را زیر پا بگذارد.

ایمانی گفت: اتفاقاتی از این دست در موارد نادر رخ می‌دهد، نباید این موضوع را خیلی بزرگ کنیم که تمام مسوولان کشور در تمامی سطوح برخورد متکبرانه با مردم دارند، نه اینگونه نیست! اکثریت قاطع مسوولان مملکت اینگونه نیستند. چند روز پیش با هواپیما به تهران آمدم. استاندار آن بخش با هواپیما کنار مردم بدون هیچ گونه استقبال و تشریفاتی کیف خود را برداشت و رفت. این نمونه‌ای از رفتار مسوولان مملکتی است که دیده نمی‌شود.

وی خاطر نشان کرد: اگر یک نماینده نمی‌تواند رفتار خود را کنترل کند بزرگ‌نمایی این رفتار غلط است. معتقدم باید با این افراد فرهنگی برخورد کرد نه صرفا برخورد قضایی. مثلا تمام دوستان و همکاران این نماینده خاطی باید به او تذکر جدی دهند تا بفهمد مردم و افکار عمومی نسبت به این مسائل حساسیت دارد.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

رضایت ۹۰ درصدی کارکنان از دورکاری/ درخواست برای ادامه تا پایان کرونا

پ ژانویه 28 , 2021
بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۹۰ درصد از کارمندان و ۷۷ درصد از مدیران دستگاه‌های اجرایی از دورکاری‌ها رضایت دارند و معتقدند که دورکاری‌ها تا پایان دوران کرونا باید ادامه پیدا کند. با شیوع ویروس کرونا از اواخر سال گذشته، به تدریج وضعیت حضور کارکنان در سازمان […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000