محققان ژاپنی: آنتی بادی کرونا احتمالا تا ۶ ماه در بدن باقی می‌ماند

5fc8ac7561b0f_5fc8ac7561b14

گزارش تلویزیون ژاپن حاکی است محققان این کشور دریافته اند که در بدن افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند دستکم تا ۶ ماه پس از ابتلا آنتی بادی وجود دارد.

"ان. اچ. کی" روز پنجشنبه گزارش کرد: دانشگاه شهر یوکوهاما و موسسات دیگر ۳۷۶ فرد ۲۰ تا ۷۹ ساله که بین ماه های فوریه تا مه /بهمن ۱۳۹۸ تا اردیبهشت ۱۳۹۹/ به ویروس کرونا مبتلا شده بودند را مورد مطالعه قرار داده و نمونه های خونی که ۶ ماه پس از ابتلا از این افراد گرفته شده بود را تحلیل کردند.

این محققان دریافتند که در دستگاه ایمنی ۹۷ درصد افرادی که علائمی نداشته و یا دارای علائم خفیف بودند و ۱۰۰ درصد افرادی که علائم متوسط یا شدید داشتند آنتی بادی خنثی کننده وجود دارد.

آنتی بادی نوعی پروتئین است که پس از ابتلاء فرد به بیماری در بدن تولید می شود. باور این است که آنتی بادی فعالیت ویروس را تضعیف کرده و از مبتلا شدن دوباره جلوگیری می کند.

محققان می گویند، احتمالا در بدن افرادی که هنگام ابتلا علائم شدیدتری دارند آنتی بادی قوی تری تولید می شود.

این تحقیق گسترده نشان می دهد، افرادی که در بدنشان آنتی بادی تولید شده دستکم تا ۶ ماه، کمتر احتمال دارد به ویروس کرونا مبتلا شوند.

محققان می گویند، این یافته ها برای سازندگان واکسن کرونا خبر خوبی خواهد بود آنها همچنین می گویند که ۶ ماه دیگر یک تحقیق تکمیلی در این مورد انجام خواهند داد.

کرونا تا کنون در ژاپن ۱۵۱ هزار و ۷۴۲ تن را مبتلا کرده و دو هزار و ۱۹۳ تن را هم به کام مرگ فرستاده است.

badoorbin
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

شمار مبتلایان کرونا درکشور از یک میلیون نفر گذشت

ج دسامبر 4 , 2020
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد که در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. سیما سادات لاری بیان کرد: از دیروز تا امروز (۱۳ آذر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000