پیامک‌های اشتباهی حجاب

5f75e6c3ab8c2_2020-10-01_17-55

موج دوباره احضار افراد به پلیس امنیت اخلاقی شروع و ارسال پیامک بدحجابی به آدم‌های اشتباهی یکی از سوژه‌های روز فضای مجازی شده است.

با شروع موج دوباره احضار افراد به پلیس امنیت اخلاقی، به دلیل ارسال پیامک برای آنچه بدحجابی خوانده می‌شود افراد زیادی به این شیوه اعتراض‌ کرده‌اند. افراد پرشماری که در روزهای کرونایی،‌ صف عریض و طویل‌شان جلوی پلیس امنیت اخلاقی وزرا، نشان از حجم بی‌اندازه ارسال پیامک‌ها داشت. اعتراض‌ها نشان‌دهنده آن بود که بخش زیادی از این پیامک‌ها به شکل تصادفی و کلی برای کسانی صادر شده بود که می‌گویند در آن ساعت مشخص یا در محل اعلام‌شده نبودند یا اساسا مصداق بدحجابی برای آنها درست نیست.ارسال پیامک بدحجابی به آدم‌های اشتباهی یکی از سوژه‌های روز فضای مجازی بود. به عنوان مثال یک روحانی در توییتر عنوان کرد که مخاطب این پیامک قرار گرفته و گویا عنوان شده شخصی در ماشین او در بلوار اندرزگوی تهران حجاب مناسبی نداشته. این روحانی با زبان طنز در توییتر خود با بیان اینکه اصلا ترددی در اندرزگو نداشته نوشته بود:‌ «احتمالا برداشتن عمامه از سر هم از مصادیق بدحجابی است». یکی دیگر از کسانی که قربانی این پیامک‌ها بود، وحید رجبلو،‌ کارآفرین مشهور فضای مجازی است که به لحاظ معلولیت ۹۸ درصد بدنش توانایی حرکت ندارد. او می‌گوید با ارائه سند به نیروی انتظامی اثبات کرده ساعت و روزی که متهم به بدحجابی شده است در محل مورد نظر نبوده و در همین باره در توییتر نوشت: «پیامک دادند که در فلان ساعت و روز در فلان مکان فرد بدحجابی در خودرو بوده و باید برای ادای توضیح به خیابان وزرا بیایم و پاسخ‌گوی پلیس امنیت باشم. ساعت و زمان اعلام‌شده را بررسی کردم و با بردن فیلم دوربین مداربسته پارکینگ خانه، ساعت حضورم در جلسه کاری که افراد زیادی در آن حضور داشتند و نیز ارائه مدارک محکمه‌پسند دیگر به مأموران ثابت کردم اعلام تخلفم اشتباه بوده و جرمی مرتکب نشده‌ام».

تعداد بسیاری از افرادی هم هستند که می‌گویند ماشین‌شان خراب است و مدت‌هاست در پارکینگ خاک می‌خورد، یا حتی به دلیل اپیدمی کرونا، به روستاهای‌شان کوچ کرده‌اند و اصلا ماشین‌‌شان را حرکت نداده‌اند. افشین برآهویی یکی از آنهاست. او در این باره می‌گوید: «من حداقل از ۲۰ فروردین در ماسوله و در خانه پدری‌ام هستم. ماشینم هم در پارکینگ خانه عمویم حتی یک بار استارت نخورده، اما بنا بر گواهی پلیس محترم نامحسوس، در تاریخ ۲۰ خرداد در بلوار آفریقای تهران کشف حجاب کرده‌‌ام». حجم گسترده این اعتراضات در هفته‌های اخیر باعث شد که رئیس پلیس پایتخت توضیحاتی را در مورد شیوه رسیدگی به اعتراض شهروندان درباره پیامک‌های بدحجابی در خودروها بیان کند. بنا بر گفته سردار حسین رحیمی شیوه رسیدگی به اعتراضات در مورد پیامک‌های طرح ناظر (بدحجابی در خودرو) در دفاتر ثبت می‌شود. او می‌گوید:‌ «در مورد افرادی که نسبت به دریافت این پیامک‌ها معترض هستند من تأکید کردم که ملاک اظهارنظر شهروندان عزیز است و اگر فردی به این پیامک‌ها اعتراض داشته باشد ما اولین کاری که می‌کنیم این است که فرم اعتراض می‌دهیم تا اعتراضش را ثبت کند. البته مواردی بود که فرد گفته صحت ندارد اما در بررسی‌هایی که انجام شده خود فرد پذیرفته که آن اقدام رخ داده یا در برخی موارد چهار تا پنج مورد یا جاهای مختلف گزارشی از یک خودرو داشته‌ایم. در‌عین‌حال همان‌طور که گفتم ما به تمام این اعتراضات رسیدگی می‌کنیم».

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره اینکه برای برخی از خودروها پیامک توقیف آمده نیز گفت: «در بار اول خودرو توقیف نمی‌شود اما اگر چنین موردی وجود داشته حتما شهروندان اعتراض کنند و قطعا به آن رسیدگی می‌شود». سردار رحیمی در مورد اینکه آیا در صورت خلاف‌بودن گزارش سابقه ثبت‌شده به نام پلاک خودرو پاک می‌شود یا خیر، گفت: «این کار انجام خواهد شد».‌ برخورد پلیس با آنچه بدحجابی در خودرو خوانده می‌شود، اتفاق تازه‌ای نیست و پیش از این هم‌ زمانی که افراد برای گرفتن خلافی خودروی‌شان اقدام می‌کردند، اگر پلیس امنیت برای آن پرونده‌ای تشکیل داده بود، افراد برای دادن تعهد و حتی توقیف موقت خودرو و پرداخت جریمه مجبور می‌شدند به ساختمان وزرا مراجعه کنند. اما آن چیزی که یکباره موج گسترده‌ای از مراجعه افراد به خیابان وزرا و ساختمان پلیس امنیت را موجب شد و همچنان هم ادامه دارد، دریافت پیامک‌هایی است که به صاحبان خودروها می‌گوید ظرف ۷۲ ساعت به ساختمان پلیس امنیت مراجعه کنند. افرادی که باید تعهد بدهند در خودروی‌شان حجاب را رعایت کنند. شیوه‌ای که از یک سال پیش آغاز شده و گویا مسئولان امنیت اخلاقی هم خیال ندارند بی‌خیال طرحی بشوند که نتیجه‌اش جز اعتراض مردم نیست.‌‌

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

دومین واکسن کرونا هم در روسیه به ثبت رسید

پ اکتبر 1 , 2020
واکسن دوم کرونا «اپی واک کرونا» نام گرفته است و شرکت سازنده آن می گوید که بر اساس عوامل مصنوعی پپتیدی ساخته شده است و می تواند در بدن مصونیت دربرابر ویروس کووید-۱۹ ایجاد کند. در حالی که واکسنیاسیون با واکسن نخست روسیه برای کرونا در این کشور آغاز شده […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000