مهر نوشت: مسئول پیگیری مشکلات مدیران آموزشگاههای موسیقی از کمتوجهی مدیران مالیاتی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرایی شدن معافیت مالیاتی آموزشگاههای مالیاتی انتقاد کرد.
منوچهر فیروزی مسئول پیگیری مشکلات مدیران آموزشگاههای موسیقی توضیح داد: حدود چهارسال است که با همراهی سایر دوستان و مدیران آموزشگاههای موسیقی استان تهران پیگیر مباحث مربوط به معافیت مالیاتی بودیم که متاسفانه تا به امروز هیچ نتیجه موثری نداشته است. این در حالی است که مشکلات معیشتی اهالی موسیقی ناشی از وضعیت کرونا طی دو سال گذشته و همچنین اتفاقات اخیر کشور باعث ظهور و بروز مشکلاتی شده که کار آموزشگاههای موسیقی کشور را در وضعیت بحرانی قرار داده است.
وی افزود: اکنون در استان تهران حدود ۹۰۰ آموزشگاه موسیقی داریم و تا آنجا که اطلاع دارم تا به امروز به دلیل همین مشکلاتی که اشاره کردم، بیش از ۱۵۰ آموزشگاه یا تعطیل شدند یا در معرض تعطیلی کامل قرار دارند. موضوعی که همه میدانیم پیامدهای منفی بسیار بدی برای موسیقی داشته و موجب بیکار شدن تعداد زیادی از هنرمندان موسیقی میشود که در این مدت راه درآمدی جز تدریس موسیقی نداشتند.
مسئول پیگیری مشکلات مدیران آموزشگاههای موسیقی بیان کرد: ما در این مدت دوندگیهای زیادی برای حل مشکلات موجود در بحث معافیت مالیاتی داشتیم. شرایطی که در برخی مناطق با همکاری نصفه و نیمه ادارات مالیات و در برخی مناطق هم به بدترین شکل ممکن مدیریت شده است. در این چارچوب به نظر میآید طبق قوانین موجود از جمله ماده ۱۳۹ قوانین مربوط به مالیتها مشاغلی مرتبط با آموزش موسیقی به ویژه آموزشگاههای موسیقی از پرداخت مالیات معاف هستند. اما جالب اینجاست بسیاری از اداره مالیاتها برای مدیران آموزشگاه مالیاتهایی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان تعیین میکنند. شرایطی که تا به امروز هرچه قدر پیگیر حل آن بودیم ثمری نداشته است.
فیروزی افزود: ما در همین مدت بیش از ۴۰ نامه به هر مجموعه و نهادی که فکر میکردیم نوشتیم. در این راستا هم با مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله دفتر موسیقی و مرکز آموزشها جلساتی را برگزار کردیم اما این دوستان به ویژه مرکز آموزشها ما را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و مراکز مالیاتی پاس دادند که متاسفانه هیچ نتیجهای هم نداشت. این در حالی است که ما بارها و بارها از عزیزان خواستیم تا جلسهای با اداره دارایی استان تهران با حضور نمایندگان آموزشگاهها، نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مجموعههای مرتبط برگزار شود که متاسفانه این امر نیز میسر نشده است.
وی در ادامه صحبتهای خود گفت: بر اساس تازهترین تصمیماتی که گرفته شده قرار براین است تا طی روزهای آینده وکیلی برای پیگیری وضعیت موجود استخدام شود تا شاید بتوانیم در این زمینه به نتیجه برسیم. شرایطی که در برخی از مواقع موجب ایجاد شرایطی شده که بسیاری از ممیزات مالیاتی برخوردهای خوبی هم با مدیران آموزشگاهها نداشته باشد. چارچوبی که به نظر می آید دوستان در وزارت فرهنگ نیز چندان تمایلی به پیگیری آنها ندارند و فعلا نسبت به این موضوع بیتفاوت هستند.
مسئول پیگیری مشکلات مدیران آموزشگاههای موسیقی توضیح داد: چندی پیش تصمیم داشتیم انجمن آموزشگاه های موسیقی استان تهران را برای پیگیری همین موضوعات ایجاد شود و بتوانیم روی پای خودمان کارهایی را انجام دهیم. اما متاسفانه در این مورد هم اتفاقاتی افتاد که هنوز موفق به تشکیل این انجمن نشدیم و هر آنچه برای این صنف برنامهریزی کرده بودیم در جای دیگری مورد استفاده تعدادی دیگر قرار گرفت که این هم جای پرسشهای فراوانی دارد. به هر حال امیدوارم در این روزهای سخت که فعالیت های موسیقایی نیز متوقف شده است شرایطی در حوزه معافیت مالیاتی ایجاد شود که اموزشگاه های موسیقی بتوانند به حیات خود ادامه دهند.
۵۷۲۴۵
آخرین دیدگاه