هوای تهران پاک نیست

اعتمادآنلاین|

بنا بر پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در صبح امروز با توجه به وزش باد نسبتاً شدید و گسیل گردوخاک طی ساعات گذشته همراه با آغاز تردد خودروها، کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، وزش باد مؤثر در طول روز پراکندگی آلاینده‌ها را تسهیل خواهد کرد، هرچند با توجه به احتمال گسیل گردوخاک و افزایش ذرات معلق دما کاهش کیفیت هوا در پاره‌ای از مناطق وجود خواهد داشت.

افزایش ترافیک شامگاهی تا اواخر وقت دوشنبه سبب افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد و کیفیت هوا در مناطق پرتردد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

غلظت آلاینده‌ها در ساعات ۴ بامداد امروز به اوج خود رسید و با رسیدن به عدد ۲۶۸ در وضعیت بسیار ناسالم برای همه قرار گرفت اما دوباره کاهش یافت؛ ابتدا در شرایط ناسالم برای همه و سپس در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت که این وضعیت تاکنون ادامه داشته است.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، آلاینده شاخص هم‌ اکنون «ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون» با میانگین ۱۲۳ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون» با میانگین ۱۹۵ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای همه قرار داشت.

در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی ، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند. فعالیت طولانی؛ عبارت است از هرگونه فعالیت خارج از منزل که افراد بطور متناوب طی مدت چندین ساعت انجام می دهند و سبب می شود نفس کشیدن تا حدی سخت تر از حالت طبیعی صورت گیرد. برای مثال کار کردن در باغچه در طول روز و فعالیت سنگین؛ عبارت است از هرگونه فعالیت شدید خارج از منزل که سبب می شود نفس کشیدن به سختی صورت گیرد. برای مثال دویدن

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود؛ بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول(سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است.

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

پست بعدی

فرارسیدن زمان تغییر رویکرد از صورت به سیرت پیامبر

د سپتامبر 26 , 2022
ایبنا نوشت: بیشتر اشعار نبوی در حوزه مدح و منقبت سروده شده‌اند و در حوزه سیره عملی و بیان مضمون روایت‌های نبوی کمتر کار شده است.

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000