پوریا شکیبایی، فرزند خسرو شکیبایی میگوید شباهت بسیارش به پدر، بیشتر اوقات اعصاب مادرش را که فقدان همسر هنوز هم برایش دردناک است بهم میریزد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پوریا شکیبایی، فرزند خسرو شکیبایی، بازیگر سریال تلویزیونی «برف، بیصدا میبارد» در برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی از شباهت عجیب خود به پدر گفت.
او در این مورد توضیح داد: «من قاعدتا هر آنچه را که بلدم یا از پدرم یا از مادرم یاد گرفتهام و فکر میکنم همه اینگونه باشند. من راه رفتن، حرف زدن و… را از پدرم یاد گرفتهام. همانطور که مثلا البرز آذربایجانی، فرزند پوریا آذربایجانی، کارگردان این سریال همه کارهایش را از پدرش یاد میگیرد. اگر قرار است این را با ادبیاتی منفی مانند ادا درآوردن و تقلید کردن توضیح دهیم بله من تقلید میکنم، چون خسرو شکیبایی پدرم است دیگر. میدانید چه میگویم؟ اگر نامش تقلید کردن است، بله من تقلید میکنم، نگاه دیگر این است که من از این آدم به دنیا آمدهام و قاعدتا باید شبیهاش باشم. من این را سپردهام، این سپارش را در مورد این ماجرا دارم که هرکس میتواند هرطور دوست دارد فکر کند و من نمیتوانم از آن فرار کنم. اگر قرار باشد گویشم را عوض کنم، باید به سمتی دیگر بروم و به نظرم آن دور شدن از خودم است.»
او ادامه داد: «شما هنوز اندازه شباهت من به پدرم را نمیدانید و اگر در یک محفل شخصی مینشستید و ما دو نفر را کنار هم میدیدید متوجه میشدید چهقدر شبیه هستیم و این قضیه را مادرم میتواند شهادت دهد که گاهی اوقات مرا در خانه میبیند و اعصابش بهم میریزد چون برایش یادآوری تلخی است، چون فقدان پدر هنوز برایش دردناک و عجیب است. من به دلایلی الان با مادرم زندگی میکنم و خیلی وقتها اعصابش داغان میشود چون سطح این یادآوری برایش بسیار بالاست و اتفاقا من خیلی شبیه مادرم هم هستم اما چون کسی او را نمیشناسد در بازی، گویش و حرکاتم آن بخش را نمیبیند اما من بسیار شبیه مادرم هم هستم.»
آیا پیش آمده که گاهی اوقات در حال پلک زدن مداوم یا مالیدن چشمان خود باشید تا دید واضحتری پیدا کنید؟
این مشکل ممکن است مربوط به افزایش سن یا نیاز به عینک باشد، اما ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد.
به گزارش خبرآنلاین، تاری دید اغلب با درمانهای مناسب رفع میشود، اما فراموش نکنید که تغییر ناگهانی در حس بینایی یک مسئله طبیعی نیست که ساده از کنار آن بگذرید؛ در صورت بروز هرگونه تغییر ناگهانی در بینایی، لازم است به پزشک مراجعه کنید. در این مطلب به بررسی علل تاری دید و بیماریهایی که ممکن است باعث تاری دید شوند میپردازیم.
۱.دیابت
بیماری خطرناکی که میتواند باعث ایجاد یک بیماری چشمی به نام رتینوپاتی دیابتی یا شکبیه رنجوری دیابتی شود. این عارضه چشمی علاوه بر تاری دید، علائم دیگری هم دارد که عبارتند از:
مگس پران چشم یا مگسک: در این حالت، شخص مبتلا به عارضه، ذرات کوچکی مانند غبار را پیش چشمانش میبیند که بالا و پایین میروند و این ذرات با پلک زدن نیز از بین نمیروند.
نابینایی: باید بدانید که درمان بهموقع، بهترین راه برای رفع آسیبهای دائمی و خطرناک است. توصیه میشود حداقل یک بار در سال به چشمپزشک مراجعه کنید و از سلامت چشمهایتان مطمئن شوید.
۲.سکته مغزی
یکی از علائم اصلی سکته مغزی، تاری دید است. در صورتی که علاوه بر تاری دید، با هر یک از علائم هشداردهنده زیر مواجه شدید، باید به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید و مورد بررسی قرار بگیرید.
سرگیجه، افتادگی و فلج شدن عضلات صورت، عدم تعادل، اختلال در تکلم و ضعف یا بیحسی در یک بازو.
۳.میگرن
میگرن ممکن است در کنار سردردهای شدید، علائم دیگری مانند تاری دید و حساسیت به نور را نیز به همراه داشته باشد. تاری دید میتواند قبل از شروع حملات میگرنی به وجود آمده و تا بعد از پایان درد نیز ادامه داشته باشد.
میگرن می تواند باعث بروز علائم زیر شود:
از بین رفتن موقت کل یا بخشی بینایی (به مدت ۳۰ دقیقه یا کمتر)، دیدن نقاط نوری چشمکزن، دیدن خطوط موج دار یا لکهها.
۴.پارکینسون
تاری دید اولین نشانه این بیماری عصبی نیست؛ اما ممکن است در صورت تشدید بیماری، بینایی نیز تحت تأثیر قرار گیرد. پارکینسون علاوه بر تاری دید، عوارض جانبی زیر را نیز به همراه دارد:
عدم تعادل بیمار و کاهش هماهنگی در بدن، سفتی عضلات، لرزش دستها، بازوها، پاها و گاهی اوقات صورت.
منبع: webmd / مترجم: الهه جعفرزاده
۲۳۵۲۳۵
آخرین دیدگاه