حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی در پاسخ به این سوال که خانه موسیقی برای پیگیری وضعیت هنرمندان بازداشتی در چند ماه گذشته چه کرد به ارائه توضیحاتی پرداخت.
پریسا ساسانی: آنچه از ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ به این سو رخ داد بر همه ارکان زندگی ایرانیها و از جمله هنرمندان اثر گذاشت. اثراتی که این اتفاق بر کار آنها و خالیشدن سالنهای محل اجرایشان داشت، یک سوی ماجرا بود و هنرمندانی که نامشان در میان بازداشتیها به چشم میخورد سوی دیگر. در این میان نام اهالی موسیقی هم دیده میشد. از خواننده و نوازنده تا رهبر ارکستر. کسانی که از جمله معروفترینشان که به چهرهای جهانی هم تبدیل شد شروین حاجیپور بود. محمود میرزایی، وحید موسوی، عماد قویدل و مجتبی اسدپور نامهای دیگری بودند که زندان را تجربه کردند. در این میان خانه موسیقی، به عنوان نهادی صنفی اقدام به انتشار اطلاعیههایی در مورد بازداشتشدگان و وضعیت آنها میکرد و گهگاه خبر از آزادی برخی میداد.
از حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی پرسیدیم خانه موسیقی برای پیگیری وضعیت هنرمندان بازداشتی در چند ماه گذشته چه کرد. او گفت: «متاسفانه در این ایام تعدادی از اهالی موسیقی به دلیل اعتراض به وضع موجود دستگیر شدند. در این زمینه با همراهی مشترک با نهادهای صنفی خانه سینما و خانه تئاتر، کمیتهای برای پیگیری وضعیت هنرمندان در بند تشکیل دادیم و با مسئولان قضایی، امنیتی و انتظامی گفتوگوها کردیم و رایزنیهایی برای آزاد شدن زندانیان انجام شد. از سوی دیگر در همین بازه زمانی با خانوادههای آنها در ارتباط بودیم تا شاید بتوانیم قوت قلبشان باشیم و باری از روی دوش آنها برداریم؛ چون به هرحال جزئی از وظایف صنفی ما بود و باید انجامش میدادیم.»
متن کامل این گفتوگو را در حمایت که نمیکنند هیچ، با تعیین مالیات مجازات هم میکنند بخوانید.
۲۵۹۲۵۹
آخرین دیدگاه