کد خبر: 601777 | ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ ۰۵:۴۵:۰۰ اعتمادآنلاین |
فروند اول یاسین با پرواز خود طراحی آیرودینامیکی و معماری سازه ای و دستیابی به فناوری ساخت را محقق نمود و لیکن این فروند که امروز رونمایی شد در ابعاد تخصصی و تاکتیکی نسبت به نمونه قبلی توسعه و تکامل یافته و دستاوردهای مختلفی داشته است. بومی سازی زیر سامانه های عمده مانند صندلی پران، اویونیک کاملا بومی، موتور و ارابه های فرود بخشی از توانمندی های به دست آمده در این فروند است. در برخی اقلام دیگر مانند رادار هواشناسی نصب شده در دماغه هواپیما نیز از توان شرکت های دانش بنیان استفاده شده است.
به گزارش مشکات، تکنولوژی بال این هواپیما به تکنولوژی بال با تعبیه نصب مخازن سوخت در آن تغییر یافته است. مهم ترین فاکتور در بحث آموزش خلبانی در این فروند پایش دائمی و ثبت داده های پروازی حین و پس از پرواز(نمایش و تحلیل سه بعدی داده های سورتی و پروازی) است که یک تحول در امر آموزش خلبانی محسوب میشود.
با توجه به ماکت های ارائه شده از این هواپیما در نمایشگاه ماکس انتظار می رود در این نسخه از یاسین شاهد استفاده از نمایشگر های دیجیتال مشابه نمونه های بکار رفته در جنگنده کوثر باشیم.
با توجه به بنر به نمایش درآمده نمایشگرهای دیجیتال ساخت صاایران در این پروژه استفاده خواهند شد.
یاسین دارای ۳ جایگاه است که جایگاه مرکزی برای حمل باک سوخت خارجی و دو جایگاه دیگر برای حمل سلاح میتواند استفاده شوند. برای پشتیبانی نزدیک از نیروهای زمینی میتواند تسلیحاتی مثل گونه ایرانی بمب SDB, موشک ماوریک،بمب یاسین ،موشک شفق را حمل کند. برای استفاده از این تسلیحات جت نیازی به رادار ندارد و میتواند عملیات CAS یا پشتیبانی نزدیک هوایی از نیروهای زمینی را انجام دهد.
آخرین دیدگاه