سازهای «فجر» برای زلزله‌زدگان کوک شد/ امیدها و ای‌کاش‌های روز اول

سازهای «فجر» برای زلزله‌زدگان کوک شد/ امیدها و ای‌کاش‌های روز اول

مهر نوشت: اولین روز از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در حالی آغاز شد که استقبال تماشاگران از کنسرت‌های تالار وحدت، بخش سرود جشنواره و البته فقدان بروشور معرفی از مهم‌ترین حاشیه‌ها بود.

اولین روز از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در حالی روز جمعه بیست و هشتم بهمن ماه در تالار وحدت، تالار رودکی، فرهنگسرای نیاوران، فرهنگسرای ارسباران، میلاد نمایشگاه، کوشک هنر، موزه هنرهای دینی امام علی (ع) میزبان مخاطبان بود که اجراهای تالار وحدت و بخش سرود جشنواره از جمعیت قابل توجهی برخوردار بودند.

اولین اجرای تالار وحدت به کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران اختصاص یافته بود. کنسرتی که بعد از مدت‌ها بی خبری از فعالیت‌های این مجموعه دولتی که پیش از این و در زمان مدیریت هنری فریدون شهبازیان با عنوان «ارکستر ملی ایران» آثار خود را به مخاطبان عرضه می‌کرد، به رهبری ارکستر همایون رحیمیان از نوازندگان و هنرمندان شاخص عرصه موسیقی و خوانندگی امیرحسین سمیعی و علی چراغی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

از ویژگی‌های این کنسرت حضور همزمان محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به همراه محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهزاد عبدی دبیر جشنواره بود که این اجرا در حال و هوای ویژه‌ای قرار داد. کنسرتی که اگرچه خبری از بروشور و نام قطعات و نوازندگان نبود، اما تبدیل به یکی مهم‌ترین اجراهای روز اول جشنواره شد که دست‌اندرکارانش آن را به یاد زلزله‌زدگان خوی، سوریه و ترکیه اجرا کرد.

دوئت ویولن و پیانو هنرمندان کشور مجارستان هم اجرای دوم کنسرت‌های تالار وحدت در اولین روز از برگزاری جشنواره موسیقی فجر را تشکیل می‌داد. کنسرتی که با حضور قابل توجه مخاطبان و تعدادی از مهمانان سفارت مجارستان پیش روی مخاطبان قرار گرفت اما به دلیل فقدان بروشور و معرفی درست قطعات فضایی را برای علاقه مندان فراهم ساخت که مایل بودند از قطعات اجرایی و پیشینه گروه نیز مطلع باشند که به دلیل فقدان بروشور میسر نشد.

عدم معرفی قطعات و هنرمندان کنسرت‌های به صحنه رفته در این دوره از جشنواره یکی از مهم‌ترین معایبی است که طی دوره‌های پیشین جشنواره وجود نداشت و ستاد برگزاری این رویداد موسیقایی قبل از برگزاری هر کنسرت بروشورهایی را در داخل سالن‌ها توزیع می‌کردند تا مخاطبان کنسرت به ویژه کنسرت‌های غیر پاپ جشنواره با قطعات و هنرمندان شرکت‌کننده آشنایی بیشتری پیدا کنند. این در حالی است که ستاد برگزاری جشنواره می‌توانست حداقل در ابتدای هر کنسرت با معرفی قطعات و گروه اجرایی در ال‌سی‌دی‌های تعبیه شده مستقر در روی صحنه فضای موثرتری را برای گروه‌ها و مخاطبان فراهم کند.

سازهای «فجر» برای زلزله‌زدگان کوک شد/ امیدها و ای‌کاش‌های روز اول

از دیگر نکاتی که طی روز اول سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر مورد توجه قرار گرفت، همکاری مناسبت تیم حراست و ستاد برگزاری جشنواره با مخاطبان بود که در تالار وحدت، تالار رودکی و فرهنگسرای ارسباران همکاری شایسته‌ای با تماشاگران انجام می‌گرفت تا علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان در جشنواره بدون هیچ مشکلی در سالن‌ها مستقر و به تماشای اجرای برنامه‌های بنشینند. ضمن اینکه پاویون خبرنگاران هم همچون دوره‌های گذشته جشنواره موسیقی فجر در طبقه دوم تالار وحدت مشغول خدمت رسانی به اهالی رسانی است.

برگزاری نمایشگاه پوستر و جدول دوره‌های پیشین جشنواره موسیقی فجر یکی دیگر از اقداماتی است که توسط ستاد برگزاری جشنواره موسیقی فجر در لابی تالار وحدت پیش روی مخاطبان قرار گرفته است. فضایی که قبل از آغاز اجرای برنامه‌های مختلف دربرگیرنده حس و حال متفاوتی بود که با استقبال مخاطبان نیز مواجه شد.

استقرار چند گروه رسانه‌ای از سازمان صدا و سیما در قالب شبکه رادیویی فرهنگ، شبکه رادیویی نمایش، خبرگزاری صدا و سیما و شبکه چهار سیما برای پوشش روزانه جشنواره موسیقی فجر از دیگر نکاتی است که قرار است از روز اول جشنواره تا روز پایانی این رویداد ملی در تالار وحدت صورت پذیرد.

۵۷۲۴۷

پست بعدی

توضیح سهرابی در واکنش به شایعه تولید و نمایش فیلم ضددینی «شوالیه سیاه» / کذب است

ش فوریه 18 , 2023
مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی کشور، در پی انتشار خبری مبنی بر تولید یک فیلم ضددینی با عنوان «شوالیه سیاه» توضیحاتی را ارائه داد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روح‌الله سهرابی در توضیح مباحث مطرح شده در برخی از رسانه ها در خصوص فیلم «شوالیه سیاه» گفت: […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000