روزنامه فرهیختگان نوشت: با شرایط خاصی که بر این روزها حاکم است، تغییر مدیران ناکارآمد و اصلاح سیاستها و تصمیمها برای مردم ملموستر و قابلقبولتر است.
امروز اصلاح سیاستها و تصمیمات باید از مواردی چون رفع فیلتر بسترهای گفتوگو در اینترنت و مشارکت آغاز شود، چراکه اینترنت تنها بستر همهگیری است که اکثریت جامعه بهواسطه آن میتوانند صدای خود را به مسئولان برسانند.
دولت و مجلس اگرچه فکر میکنند تحدید اینترنت و پلتفرمهای خارجی، امنیت بیشتر برای مردم بههمراه خواهد داشت اما بسیاری از کارشناسان معتقدند اینترنت تنها حقی فردی نیست و بستر دستیابی به بخش مهمی از حقوق اجتماعی است. از اینرو، اغلب کارشناسان هرگونه محدودیت در اینترنت را محدود کردن حق و ابراز اعتراض دانسته و این محدودیت اعتراض داخلی را به ضرر امنیت ملی میدانند. از اینرو، دولت و مجلس با خارج کردن محدودیت اینترنت و پلتفرمهای خارجی از دستورکار خود میتوانند تاحد بسیاری اعتماد مردم را جلب کنند.
به غیر از مساله اینترنت، در دو ماه اخیر مسائل دیگری نیز وجود داشته که البته از اهمیت بالایی برخوردار بود اما چندان به آن توجه نشد. مثلا تغییر وزرایی با عملکرد نامناسب یا کمکارکرد اگرچه از اهمیت بالایی برخوردار است اما طی دوماه اخیر دولت یا مجلس به آن توجه نکرده. دو مصداق بارز این مساله، سیدرضا فاطمیامین، وزیر صمت و رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی است. اگرچه سیدرضا فاطمیامین بنا بود استیضاح و جایگزین شود اما طی کشوقوسهای فراوان در مجلس، دیروز مجددا رای اعتماد گرفت و تغییر او منتفی شد. در این بین استیضاح یا اصلاح عملکرد وزیر راهوشهرسازی روزنه امیدی برای مردم خواهد بود چراکه مجلس، وزیری را که در وعدههای خود ناصادق بوده استیضاح کرده است.
23302
آخرین دیدگاه