دانشمندان محیطزیست به این نتیجه رسیدهاند که مراکز جمعآوری زباله در جهان به طور اعم ۵.۳ میلیارد قطعه الکترونیکی مستعمل را که بازیافت نشدهاند پذیرا خواهند بود.
به گزارش اعتمادآنلاین، انجمن بینالمللی «WEEE» ضمن اعلام این اطلاعات خبر داد، وزن این زبالههای الکترونیکی ۲۴.۵ میلیون تن خواهد بود.
ماگیندا چاریتانوویچ هماهنگکننده این انجمن به رسانهها گفت: شاید این دستگاهها منبع ارزشمندی برای تولید دستگاههای الکترونیکی دیگر باشند، این یک مساله مهم است که میتواند به اقتصاد سبز کمک شایانی کند.
او در توضیح این صحبتها افزود: زبالههای الکترونیکی از قطعات تشکیلدهنده دستگاهها و وسایل الکترونیکی خانگی تولید میشوند که به دلیل کهنه بودن به زبالهدان انداخته شدهاند، اما این زبالهها اکثراً دارای مقادیر زیادی طلا و مواد ارزشمند دیگر مثل لیتیم و کبالت هستند که ذخایر آن در جهان محدود است.
کارشناسان سازمان ملل هم در ارزیابیای که اخیراً انجام گرفته تاکید کردند، سرعت افزایش این زبالهها در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق بیشتر از دیگر مناطق است.
در این ارزیابی آمده است: ۶۰۰ هزار تن از زبالههای مذکور مربوط به دستگاههای لپتاپ، تبلت و دیگر دستگاههای گرانقیمتی است که در خود بردهای الکترونیکی، باتری و مقادیر قابل توجهی طلا، نقره و لیتیم دارند.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف
آخرین دیدگاه