نامه نیوز نوشت: فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: سیستم عریض و تطویل و لخت دولت دارد لخ لخ کارهای روزمره مثل پرداخت حقوق و اخذ مالیات را انجام می دهد اما درباره قول های اساسی و ریشه ای که به معیشت مردم مربوط بود و با انجام آن قول ها امید در دل مردم زنده می شد اتفاق خاصی نیفتاده است.
۱۴ ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم گذشت و حالا این سئوال مطرح می شود که این دولت توانسته کدام مشکل مردم را حل کند؟
محمدرضا خباز درباره توانایی دولت سیزدهم در حل مشکلات مردم گفت: وقتی حزب نباشد کاندیداهای ریاست جمهوری قول هایی به مردم میدهند و بعضی آن قولها را به منزله برنامه تلقی می کنند؛ در صورتی که این طور نیست.
وی با اشاره به شعارهای سیدابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ افزود: قول های رئیس جمهور را اگر بخواهیم شمارش کنیم از یک لیست بلند بالا فراتر می رود اما وقتی به تک تک آنها نگاه می کنیم متوجه می شویم در مقایسه با زمان دولت گذشته یا وضع بدتر شده یا تغییر خاصی نکرده است.
این عضو حزب اعتماد ملی یادآور شد: آقای رئیس جمهور قول داد دولتش ظرف یک هفته مشکل بورس را حل و ضرر و زیان افراد در بورس را جبران کند، تورم را ظرف یک سال تک رقمی کند، سرعت اینترنت را افزایش و قیمت آن را کاهش دهد و دسترسی همه اقشار جامعه در همه سنین مختلف به اینترنت را تسهیل کند، سالی یک میلیون شغل ایجاد کند و سالی یک میلیون مسکن بسازد.
وی افزود: آقای رئیسی در انتخابات قول گسترش روابط ایران با کشورهای دنیا را داد، حتی این باور را داشت که دولت گذشته بلد نبود موضوع برجام را حل کند و وقتی او رئیس جمهور شود مشکل برجام را حل خواهد کرد. حالا بعد از چند دوره توقف و از سرگیری مذاکرات رسما اعلام شد درباره احیای برجام به این زودی ها خبری نیست.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: تورم در مدت استقرار دولت سیزدهم نه تنها کاهش نیافت بلکه افزایش نیز پیدا کرد. کسانی که درآمد پایین یا ثابت دارند بهتر از همه آثار افزایش بی سابقه قیمت ها را درک می کنند. در موضوع ساخت مسکن هم یک سال گذشت و دولت تازه دارد دنبال زمین برای ساخت و ساز می گردد.
وی ادامه داد: در موضوع اشتغال زایی نیز مصاحبه ای انجام دادم و وزارت کار سه جواب به آن داد و اعلام کرد «در مدت یک سال گذشته ۹۷۵ هزار ردیف شغلی ایجاد شده است» که بیشتر گفتار درمانی و حرف است. اگر این مسئله صحت داشت باید ۹۷۵هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی قرار می گرفتند اما آمار چنین موضوعی را نشان نمی دهد، ضمن آنکه خود دولت نیز در رسانه هایش فهرست این مشاغل را به تفکیک استان ها و شهرهای هر استان ارائه نکرد.
خباز با اشاره به از دست رفتن ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار ردیف شغلی بر اثر قطعی اینترنت، گفت: دولتی که قرار بود اینترنت پرسرعت و ارزان به مردم بدهد، اینترنت را قطع کرد. البته اگر بگوییم دولت سیزدهم هیچ کاری نکرده، بی انصافی است. در واقع سیستم عریض و تطویل و لخت دولت دارد لخ لخ کارهای روزمره مثل پرداخت حقوق و اخذ مالیات را انجام می دهد اما درباره قول های اساسی و ریشه ای که به معیشت مردم مربوط بود و با انجام آن قول ها امید در دل مردم زنده می شد اتفاق خاصی نیفتاده است.
این نماینده ادوار مجلس بیان کرد: وزارتخانه ها یکسری آمارها را سرهم می کنند و تحویل آقای رئیس جمهور می دهند، آقای رئیس جمهور نیز بدون راستی آزمایی آن آمارها را بیان می کند؛ نتیجه آن خواهد بود که نه تنها مشکلی حل نمی شود بلکه مردم از این رفتار دولت ناراحت تر می شوند.
بیشتر بخوانید :
۲۱۲۲۰
آخرین دیدگاه