شرکت اسپانیایی «اِناگَس» اعلام کرد، حجم گازی که اسپانیا از روسیه در آگوست امسال خریده در مقایسه با سال گذشته 102.2 درصد افزایش یافته است.
به گزارش فارس، بر اساس این گزارش، مادرید در آگوست امسال 4505 گیگاوات در ساعت (GWh) گاز از مسکو خریده که در مقایسه با 2228 گیگاوات در ساعت، ماه آگوست 2021 بیشتر است.
در عین حال، واردات گاز این کشور که از قدیم یک تامین کننده بزرگ گاز اسپانیا محسوب می شده است، 34.8 درصد کاهش یافته است.
این آمار نشان داد که واردات گاز اسپانیا از آمریکا نیز 26.5 درصد واردات این کشور را تشکیل داده است.
روسیه پس از آمریکا، الجزایر، نیجریه و فرانسه، پنجمین منبع تامین گاز اسپانیا است که 11.8 درصد گاز این کشور را تامین می کند.
در مجموع، اسپانیا در 8 ماه نخست امسال، 32 هزار و 770 گیگاوات در ساعت گاز از روسیه خریده است که 22.88 درصد از مدت مشابه سال گذشته بیشتر است.
کشورهای اتحادیه اروپا اخیرا خرید گاز را به منظور ذخیره سازی برای فصل زمستان افزایش داده اند.
کشورهای عضو این اتحادیه، روز جمعه نتوانستند بر سر تعیین سقف قیمت برای گاز روسیه به اجماع دست یابند که هدف از این کار، آرام کردن افزایش سرسام آور قیمت های انرژی در سراسر این منطقه بود.
کادری سیمسون، کمیسر انرژی اتحادیه اروپا پس از نشست اضطراری وزرای انرژی این اتحادیه اعلام کرد، کشورهای اتحادیه اروپا قادر به توافق بر سر تعیین سقف قیمت گاز روسیه نیستند.
وی گفت، در نشست اضطراری وزرای انرژی اتحادیه اروپا هیچ تصمیمی در این باره گرفته نشد.
نیکلای شولگینوف وزیر انرژی روسیه نیز چند روز پیش گفته بود، به احتمال بسیار زیاد اروپا حتی تا سال 2027 نیز قادر نخواهد بود، گاز روسیه را کنار بگذارد.
روسیه چندی که به علت مشکلات فنی ارسال گاز از طریق خط لوله نورد استریم یک به اروپا را کاهش داده و در جدیدترین اقدام 20 درصد باقی مانده ارسالی را نیز متوقف کرد.
خط لوله نورد استریم یک، از زیر دریای بالتیک برای تامین گاز آلمان و کشورهای دیگر عبور میکند؛ این خط لوله پیش از توقف سه روزه در این هفته برای تعمیر و نگهداری، نیز تنها با 20 درصد ظرفیتش کار میکرد.
بنا به گفته گازپروم، تحریم های اتحادیه اروپا این مشکلات فنی را ایجاد کرده که نمی تواند حجم کامل گاز قرارداد را از طریق خط لوله تامین کند.
کشورهای اروپایی مسکو را متهم می کنند که از گاز به عنوان سلاح استفاده می کند اما روسیه این ادعا را رد کرده و تحریم های این اتحادیه را مانعی برای ارسال گاز به کشورهای اروپایی عنوان می کند.
در همین راستا، هزینه های انرژی به قدری برای مردم و کسب و کارها بالا رفته است که توانایی پرداخت قبوض خود را ندارند. به طوریکه که کارخانه ها و کسب و کارها را در حال تعطیلی هستند و مردم در تلاش برای پرداخت قبوض از هزینه های خوراک خود کم می کنند.
از طرفی، افزایش قیمت مواد غذایی و حامل های انرژی در سایه شدت گرفتن بحران کمبود انرژی در اتحادیه اروپا باعث شده تا نرخ تورم در کشورهای این اتحادیه شروع به رکورد زدن کند.
در جدیدترین گزارش اداره آمار دانمارک در کپنهاگ اعلام کرد که مردم دانمارک ماه گذشته بیشترین نرخ تورم از سال 1983 تاکنون را تجربه کردند.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف
آخرین دیدگاه