قیمت شکر قهوه ای ارگانیک در فروشگاه های مختلف متفاوت بوده و معمولا آن ها را به صورت کیلویی و یا بسته بندی می فروشند.
شکر ارگانیک جایگزین بسیار عالی برای قند معمولی و شکر های معمولی است و می تواند کم خونی را از بین ببرد. برای اطلاع از قیمت شکر ارگانیک و اصل می توانید به سایت اینترنتی ما مراجعه نموده و لیست قیمت محصولات ما را در سایت به راحتی ببینید. قیمت خرید شکر قهوه ای عمده در بازار با توجه به شاخصه های کیفی مقدار ملاس موجود در آن تعیین شده و این نوع شکر به دلیل سالم بودن و اثرات مثبتی که بر بدن داشته مورد استفاده بسیاری از افراد قرار گرفته است.
گرچه در سال گذشته قیمت شکر قهوه ای و شکر سفید در سبد خانوار چندبار دچار افزایش قیمت شد و امسال هم برخی فعالان و دست اندرکاران بخش کشاورزی خبر از افزایش قیمت این محصول بعد از ماه رمضان را به دلایلی همچون نوسان جهانی قیمت شکر، افزایش ۲ برابری قیمت خرید تضمینی، نوسان نرخ ارز و … را داده بودند که این موضوع کمی زودتر اتفاق افتاد، این درحالی است که با وعده های مسئولان قشر حقوق بگیر و کم درآمد جامعه انتظار داشتند آب از آب تکان نخورد
متوسط قیمت تیر ماه سال جاری قند نسبت به تیر ۹۹ با ۷۱.۹ درصد تغییر همراه شده است کارشناسان، تغییر جهانی قیمت شکر، قیمت دلار و احتکار را عامل اصلی این رشد قیمت می دانند. یک کیلوگرم شکر در مرداد سال گذشته با متوسط قیمت ۹ هزار و ۶۷ تومان فروخته می شد اما این کالا نیز با قرارگرفتن در مسیر افزایش قیمت در تیرماه سال جاری، متوسط قیمت ۱۴ هزار و ۹۷۲ تومان را به نام خود ثبت کرد. قیمت شکر قهوه ای خارجی نیز با افزایش چشمگیری در طی 6ماه گذشته داشته است.
شکر قهوه ای چگونه درست میشود
بعد از چیده شدن نیشکر، ساقه ی آن را جدا می کنند و برای تهیه ی شکر قهوه ای به کارخانه یا هر مکانی که یک دستگاه مخصوص به خود دارد می فرستند، که با توجه به فشردن ساقه و نیشکر، شیره ای از آن خارج میشود که به این نوع شیره ملاس گفته می شود.
بعد از جدا شدن شیره از ساقه، آن را در دیگی ریخته و روی شعله ی آتش قرار می دهند تا به جوش آید و کم کم آب خود را از دست داده و در آخر تبدیل به یک ماده ای قهوه ای رنگ می شود. که آن ماده شکر قهوه ای است که هر چقدر ملاس آن زیاد تر باشد رنگ آن قهوه ای تر خواهد بود.
اگر به موادغذایی رنگ مصنوعی بزنند باید انتظار داشته باشیم رنگ دهند. اما شکر قهوه ای رنگ طبیعی خود است که از جوشانده شدن شیره ی نیشکر به دست می آید و رنگ قهوه ای آن، دلیل بر وجود ملاس، در شکر قهوه ای است پس هیچ وقت شکر قهوه ای طبیعی رنگ نمی دهد. مگر آن که شکر قهوه ای تقلبی باشد.برای اطلاع از طعم شکر قهوه ای باید از آن استفاده کرد تا متوجه طعم شیرینی آن شوید.
برخی دلیل استفاده شکر قهوه ای در کیک ها را شیرین کردن کیک می دانند، اما علاوه بر طعم شیرینی، طعم کاراملی به کیک می دهد و طعم خامی را از بین می برد.
علاوه بر شیرین بودن شکر قهوه ای، طعم خاصی دارد، و کیک را خوش طعم تر می کند به همین علت از آن در قنادی ها استفاده می شود.
علت شیرینی نبات و شکر که از نیشکر بوجود می آید، شیرینی خود نیشکر است.حتی از کاه نیشکر آن برای حیوانات استفاده می شود.اگر خوراک دام با کیفیت نباشد، دام ها از آن استفاده نخواهند کرد.
شکر قهوه ای خشک شده
به عنوان شیرین کننده انواع نوشیدنی های سرد و گرم از شکر قهوه ای خشک شده استفاده میشود. این محصول نیز مانند باقی محصلات چقندر قند یا نیشکر بسیار خوشمزه میباشد و همچنین دارای کالری و ساکارز کمتری است. این محصول سرشار از کروم، سدیم، منیزیم، پتاسیم است و به دلیل دارا بودن مواد معدنی از پوکی استخوان جلوگیری میکند. به دلیل قند کمتری که دارد برای پیشگیری از دیابت مفید است.
شکر قهوه ای نیشکر استحصال میشود بر خلاف شکر سفید که از چقندر قند که بسیار سودا زا است. جایگزین بسیار مناسبی برای شکر سفید میباشد. طبع این محصول گرم می باشد و برای تمام مزاج ها کاربرد دارد.
محصولات نیشکر ملین، ضد نفخ و دل در است. میتوان از آن برای شیرین کردن نوشیدنی های سرد مانند انواع شربت ها، برای شیرین کردن قهوه، یا غذا هایی مانند فرنی یا موارد دیگر استفاده کرد.
عامل تعیین کننده در شکل ظاهری شکر قهوه ای خشک شده مقدار وجود ملاس در آن می باشد. اگر شکرمان دارای ظاهری طلایی تری باشد به این معنا است که از ملاس کمتری برخوردار است. و همچنین هرچه ظاهر شکر قهوه ای تری باشد، یعنی ملاس بیشتری در آن به کار گرفته شده است و مفید تر آست.
عامل تعیین کننده دیگری نیز در شکل ظاهری شکر قهوه ای تاثیر گذار است که آن میزان حرارت دادن در زمان فرایند تولید شکر می باشد. هرچه ملاس و شکر در حرارت کمتری قرار گیرند در نهایت شکل ظاهری شکر قهوه ای خیس تر و مرطوب تر می باشد. هر میزان که مقدار حرارت بیشتری به ملاس و شکر برسد در نتیجه شکل شکر قهوه ای ما سفت تر می شود.
آخرین دیدگاه