سورنا ستاری روز سه شنبه از یک شرکت زیر مجموعه یک هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات گروه مالی بازدید کرد و به سوالات رسانهها پاسخ داد.
به گزارش ایرنا، وی درباره ارزیابی دولت از ادغام بانک ها در بانک سپه افزود: معتقدم این مزیت (انجام طرح بدون نیاز به نرم افزار خارجی) بسیار جدی است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در پاسخ به این سوال که آیا رشد شرکتهای دانشبنیان باعث ایجاد نگرانی است یا نه گفت: در سال گذشته حدود هزار شرکت دانشبنیان فعالیت خود را آغاز کردند که به اعتقاد من عدد زیادی نیست. امسال هم در سه ماه اول بیش از ۱۵۰ شرکت دانشبنیان اضافه شده است. دریافت نشان دانشبنیان، استانداردهای مشخصی دارد که در کارگروه تعیین میشود.
وی درباره ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان و احتمال رانتجویی و کنار رفتن شرکتهای نوآور حقیقی گفت: وام، حتما راهکار مناسبی برای شرکتها نیست، مگر اینکه آنها به بلوغ رسیده باشند تا بتوانند از این وامها استفاده کنند. از سوی دیگر، مبلغ این وامها هم عجیب و غریب نیست. در عین حال، این شرکتها یک بار ارزیابی میشوند و نکول وامی که میگیرند بسیار پایین و در حد دهم درصد است. مدیران بسیاری از شرکتهای دانشبنیان از اساتید دانشگاه هستند و واضح است که دنبال رانتجویی نیستند. من اعتقاد دارم که اگر قرار باشد کشور در جایی از وامدهی حمایت کند، همینجاست.
ستاری درباره برنامههای دولت در حوزه اقتصاد دیجیتال هم اظهار داشت: کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت زیر نظر وزیر ارتباطات است و اتفاقا مصوبات خوبی هم دارد، اما حقیقت این است که این نوع فعالیتها نیاز به کار فرهنگی هم دارد. گرچه مصوبات دولت برای دستگاهها اجباری است، اما همه باید تلاش کنیم که فرهنگ عمومی هم در این حوزه پیادهسازی شود.
در این بازدید، ستاری از معاونتهای زیرساخت، توسعه محصول و بانکداری نوین بازدید و با متخصصان شرکت داتین گفتوگو کرد.
آخرین دیدگاه