در جریان تبادل تفاهم نامه رگولاتوری و نُه اپراتور برای اجرای پروژه فیبرنوری در کشور، پروژه عظیم و استراتژیک فوق بین شرکت های ایرانیان نت، رایتل، شاتل، آسیاتک، فناپ تلکام، صبانت، گسترش ارتباطات مبنا، های وب و پیشگامان تقسیم شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شرکت ایرانیان نت، همزمان با روز جهانی ارتباطات و مراسم افتتاح پروژه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تفاهم نامه میان رگولاتوری و نُه اپراتور هدف تقسیم کار اجرای پروژه توسعه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری در کشور تبادل شد.
روز ارتباطات و روابط عمومی امسال برای اپراتورچهارم مخابراتی کشور(ایرانیان نت) با همه سال های گذشته متفاوت بود زیرا در یک روز هم در جمع شرکت هایی که پروژه ای برای افتتاح داشتند با افتخار حضور داشتیم و هم به عنوان یکی از نه اپراتوری بودیم که برای اجرای پروژه فیبرنوری با رگولاتوری تفاهم نامه امضا کردیم. براساس تقسیم کار صورت گرفته اجرای پروژه فیبرنوری استان سمنان برعهده ایرانیان نت گذاشته شد.
در این روز ایرانیان نت و شریک تجاری اش «های وب» بزرگترین دیتاسنتر (مرکز داده ایرانیان) بخش خصوصی کشور را با قابلیت عملیاتی هزار رک که تا دوهزار رک قابل افزایش است را در حضور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مدیران ارشد وزارتخانه، رسانه ها و مدیران و مسوولان این دو شرکت افتتاح کردند.
در جریان امضای تفاهم نامه فیمابین سازمان تنظیم و نُه اپراتور مخابراتی کشور دکتر عباسی به ایراد سخنرانی پرداخت . دکتر عباسی شاهکوه در جریان این سخنرانی گفت: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور تصریح کرد: موضوع دوم تقسیم کار برای اجرای پروژه فیبر نوری بود که در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم مشخص شد این پروژه ملی بایستی به صورت موازی در سراسر کشور انجام شود و بر همین مبنا بین اپراتورهای ثابت و سیار، تقسیم کار انجام شود که با مکاتبه و دعوت از تمامی اپراتورهای ثابت و سیار و شرکت ایرانیان نت و برگزاری جلسه، امروز نه اپراتور برای تبادل تفاهم نامه و اجرای پروژه اعلام آمادگی کرده اند.
عباسی شاهکوه تلاش برای رفع موانع اجرای پروژه را یکی دیگر از اقدامات رگولاتوری عنوان کرد و گفت: رفع موانع اجرای پروژه بصورت مستمر در طول سه سال آینده انجام خواهد شد. در گام اول این موضوع در بودجه سالانه کل کشور به تصویب رسید که به منظور بهرهگیری از منابع ملی برای سرعت بخشی به توسعه شبکه ملی اطلاعات، تمامی دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی مکلف هستند با اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و در صورت داشتن ظرفیت، ابنیه و زیرساختهای خود از قبیل تیرهای انتقال، کانالها، داکتها و فضاهای مناسب تجهیزات ارتباطی خود را منطبق با تعرفههای مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در اختیار اپراتورهای مخابراتی قرار دهند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه تقسیم کار بین اپراتورها همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: به غیر از هشت کلان شهر کشور، حمایت های دولتی در سایر شهرها، برای اپراتورهایی که مسوولیت توسعه فیبرنوری را برعهده بگیرند، ادامه خواهد داشت. در حال حاضر در قالب تفاهم نامه امروز میان رگولاتوری و نُه اپراتور، پروژه توسعه فیبرنوری در شهر قدس از سوی رایتل، در قزوین از طریق شاتل، در کرمانشاه از سوی آسیاتک، در شهر رشت از سوی فناپ، در بوشهر از سوی صبانت، در سمنان از طریق ایرانیان نت، در اراک از طریق اپراتور مبنا، در ایلام از سوی های وب و در یزد از طریق اپراتور پیشگامان اجرایی می شود.
عباسی شاهکوه با تاکید بر اینکه در اجرای پروژه توسعه فیبرنوری همه ما در قالب وزارت ارتباطات و رگولاتوری در کنار اپراتورها هستیم، اظهار کرد: اجرای پروژه فیبرنوری علاوه بر توسعه ارتباطات ثابت، زیرساخت خوبی را برای توسعه G (جی) در کشور فراهم خواهد کرد.
آخرین دیدگاه