سرپرست دفتر صنایع خودروی وزارت صنعت، از طراحی یک پلتفرم مشترک داخلی برای تولید خودروهای ارزان که ۱۵۰تا ۲۰۰میلیون تومان(معادل ۵تا ۶هزار دلار) قیمت خواهد داشت خبر داد. عبدالله توکلیلاهیجانی گفت: این پلتفرم که محصولات آن در نیمه نخست سال ۱۴۰۲به بازار میآید با مشارکت ۲خودروساز بزرگ داخلی و برای تولید دستکم ۴مدل خودروی ارزانقیمت در حال طراحی است و میتواند از نظر قیمت، جایگزینی برای پراید باشد.
پست بعدی
کارمندان این شرکتهای دولتی رکورددار دریافت بالاترین حقوق و مزایا هستند/ میانگین دریافتی کارمندان، بالای ۵۲ میلیون تومان در ماه
ی آوریل 24 , 2022
شرق نوشت: کارمندان این شرکتهای دولتی رکورددار دریافت بالاترین حقوق و مزایا هستند. بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور، پارسال میانگین دریافتی کارمندان آنها گاهی به بالای ۵۲ میلیون تومان در ماه رسیده است.

ممکن است بپسندید
-
2 سال پیش
افزایش ۷۵ درصدی حداقل دستمزد در ترکیه
-
3 سال پیش
بررسی تفاوت مفهوم سیم و کابل
-
2 سال پیش
ادعای خبرگزاری مهر: آجیل ارزان شد!
-
4 سال پیش
احتمال تعدیل قیمتها در بازار لپتاپ
-
3 سال پیش
پیشبینی وضعیت بازار مسکن در سال آینده
آخرین دیدگاه