ماه رمضان و عزاخانه‌ای به نام تلویزیون

ماه رمضان و عزاخانه‌ای به نام تلویزیون

دیشب تلویزیون ماتم سرا شده بود. هر چه مناجات و مداحی سوزناک می توانست پخش کرد.

همه اینها برای استقبال از ماه خدا بود. انگار فرارسیدن ماه رمضان، عذابی الیم بود که بر صداوسیما نازل شده بود. لابد قرار است همین حال و احوال تا آخر ماه رمضان ادامه یابد. اینکه القا شود همه ما گناهکاریم و باید با گریه به مهمانی خدا برویم واقعا چه شوقی را برمی انگیزد؟ چه خدایی را ترسیم می کند؟

گریه و مناجات و انابه، از نوع ارتباطاتی است که هر شخص می تواند با خدای خویش داشته باشد. اتفاقا این انابه ها به نشاط روحی و درونی منجر می شود و انرژی بیشتری برای حضور در جامعه وتعامل با مردم پدیدار می کند. اما اینکه تلویزیون و رادیو تبدیل به غمخانه شودیعنی چه؟ تعمدی در کار است که ماه خدا را از چشم خلق بیاندازند؟

کاش تلویزیون از برخی برنامه هایی که در کشورهای اسلامی پخش می کرد تقلید کند و عینا آنها را به نمایش بگذارد.

این مکتب گریه که تلویزیون در ماه رمضان به راه انداخته ( به استثنای روز و شب های ضربت خوردن و شهادت حضرت امیر(ع) که همه آن را می پذیرند) جز ایجاد روحیه افسرده و فضای غمزده و نیز گریز از دین هیچ نانی برای کسی ندارد.

پست بعدی

سینماها اکران نوروزی ضعیفی را پشت سر گذاشتند

ی آوریل 3 , 2022
ایسنا نوشت: رئیس انجمن سینماداران می‌گوید اکران نوروزی ضعیفی را پشت سرگذاشتیم. او عمده‌ترین دلیل این اتفاق را، فیلم‌های انتخاب‌شده می‌داند و معتقد است باید برای اکران عید فطر، فیلم‌های بهتری روی پرده بروند. محمدقاصد اشرفی، رئیس انجمن سینماداران ارزیابی خود را از اکران نوروزی که تعداد مخاطبانش به ۹۰۰ […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000