زهره قائینی موفق به دریافت جایزه بینالمللی IREAD (من میخوانم) شد. جایزهای که به منظور تشویق تعهد پایدار در قبال ترویج کتابخوانی برای مروجان برجسته کتابخوانی در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، زهره قائینی موفق به دریافت جایزه دومین دوره ترویجگر برجسته خواندن ایبی- آیرید IBBY-iRead (من میخوانم) شد. این جایزه را «بنیاد آیرید شنژن» با همکاری «دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان» (ایبی)، برای قدردانی از ترویجگران برجسته کتابخوانی در گستره جهانی، بنیاد گذاشته است.
انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در پیامی کسب این جایزه را به قائینی تبریک گفت و برای او چنین نوشت:
«خبر دریافت جایزه ارزشمند «من میخوانم» سال ۲۰۲۲، اهالی کتاب کودک و نوجوان کشور و از جمله دوستان شما در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان را شاد کرد. دانش و پژوهشهای ارزنده، همراه با فعالیتهای ابتکاری و تأثیرگذارتان در ترویج کتابخوانی، بیش از اینها در خور قدردانی است؛ اما اهدای این جایزه، نشانه شناخت بیشتر محافل بینالمللی از دانش و تجربههای ارزشمند شما و زمینهساز آشنایی روزافزون این محافل با کتاب و ادبیات کودک و نوجوان ایران است…»
بنیاد شنژن در چین و دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان (IBBY)، اخیرا به منظور تشویق تعهد پایدار در قبال ترویج کتابخوانی جایزهای به نام IREAD برای مروجان برجسته کتابخوانی در نظر گرفته تا این مهم در میان همه مردم کره زمین گسترش یابد. این جایزه مشوق افرادی است که حداقل سه سال، با نوآوری و خلاقیت، در زمینه خواندن و شیوههای مختلف آن، با کودکان و نوجوانان فعالیت کرده و اقدام آنان تداوم داشته باشد. شورای کتاب کودک به عنوان شاخه ملی دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) نامزد این جایزه را انتخاب و به این جایزه معرفی میکند.
معیارهای انتخاب نامزد برای این جایزه عبارت از پایداری، اثرگذاری، الهامبخشی، کاوشگری و نوآوری در اجرای پروژههای کتابخوانی، پایبندی و احساس مسئولیت در ایجاد عشق به خواندن، توانمند کردن کودکان در امر خواندن در مناطق محروم و بیثبات و تداوم آن است. این کار میتواند فعالیتهای مختلفی از قبیل ایجاد پروژههای کتابخوانی و اجرای فعالیتهای پویا در این پروژهها، ترویج مؤثر خواندن و راهبردهایی در این راستا و حمایت از حق کودکان برای خواندن را دربربگیرد.
زهره قائینی مدرس، نویسنده و پژوهشگر در گستره فرهنگ و تاریخ کودکی، از پایهگذاران «مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان»، یکی از دو نویسنده اصلی مجموعه دهجلدی «تاریخ ادبیات کودکان» و نویسنده کتاب «تصویرگری کتابهای کودکان» است. او در حال حاضر مدیریت مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه ترویج کتابخوانی «با من بخوان» را بر عهده دارد.
۲۵۹۲۴۵
آخرین دیدگاه