فرمان ویژه رئیسی درباره قیمت‌گذاری اقامتگاه‌ها و بلیت‌های نوروزی

فرمان ویژه رئیسی درباره قیمت‌گذاری اقامتگاه‌ها و بلیت‌های نوروزی

باشگاه خبرنگاران نوشت: حجت‌الاسلام رئیسی گفت: بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشید تا در حق مردم اجحاف نشود.

رئیس‌جمهور این دستور را در جلسه هیات دولت و باتوجه به ایام پایان سال و آغاز مسافرت‌های نوروزی به دستگاه‌های مربوط بویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری صادر کرد.

پیش از این محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور ۹ اسفند گفت: قیمت بلیت‌های خطوط حمل و نقل ریلی، هوایی و جاده‌ای کشور نباید به هیچ وجه افزایش داشته باشد.

امروز نیز شهریار افندی زاده معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: در نوروز امسال هیچ یک از بخش‌های حمل‌و نقل اجازه افزایش قیمت بلیت را ندارند و سازمان‌های مربوطه موظف به برخورد با گران فروشی بلیت هستند.

همچنین بنابر آخرین پیش‌بینی‌های معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، ۷ میلیون و ۵۰۰ جابجایی در بخش جاده‌ای، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار جابجایی در بخش ریلی و ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار جابجایی در بخش هوایی و بیش از ۶ میلیون جابجایی با شناورهای مسافری سفرهای نوروزی خود را انجام خواهند داد.

دستور ویژه رئیسی درباره قیمت‌گذاری اقامتگاه‌ها و بلیت‌های نوروزی

به گفته افندی زاده برای ایرلاین‌های داخلی که در مسیرهای بین المللی مسافرگیری دارند، مجوز انجام ۳۰۵۰ پرواز خارجی و برای ایرلاین‌های خارجی ۱۵۳۶ پرواز مجوز صادر شده است.

طبق دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تمام مسافران باید دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

همچنین در سفرهای جاده‌ای، پذیرش مسافران با ٨٠ درصد ظرفیت اتوبوس خواهد بود. اگر مسافری شاهد تخلفی بود و راننده‌ای بیش از ٨٠ درصد ظرفیت اتوبوس مسافر پذیرش کرده بود، بلافاصله باید مورد را به سامانه ١۴١ یا پلیس راه گزارش بدهد.

۲۱۲۱۷

پست بعدی

فاویپیراویر جایگاهی در پروتکل درمان کرونا ندارد

د مارس 14 , 2022
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: استفاده از داروی فاویپیراویر هیچ جایگاهی در پروتکل درمانی کووید۱۹ در کشور ندارد. هیچ شواهدی وجود ندارد که این دارو تاثیری در درمان کووید۱۹ داشته باشد و توصیه ای به استفاده از این داو برای درمان کرونا نداریم. به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، دکتر حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: دیروز شصت و چهارمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا و آخرین جلسه این کمیته در سال ۱۴۰۰ برگزار و مباحث مختفی در آن مطرح شد. استفاده از داروی مولیپیراویر که سازمان جهانی بهداشت به صورت شرایطی، استفاده از آن را مطرح کرده، مورد بررسی قرار گرفت اما به اتفاق آرا، استفاده از این دارو در درمان کووید۱۹ و ورود آن به پروتکل های درمانی کرونا در ایران تصویب نشد. وی افزود: علت عدم تصویب داروی مولیپیراویر این است که هنوز شواهد کافی وجود ندارد و مطالعات محدودی در مورد این دارو در شرایط خاص انجام شده همچنین در برخی مطالعات، مشخص شده که این دارو ممکن است باعث جهش های ژنتیکی شود و سازمان جهانی بهداشت نیز تاکید دارد که باید بررسی ژنتیکی در استفاده از این دارو انجام شود، از سوی دیگر مشخص نیست که کدام دسته از بیماران پرخطر باید از این دارو استفاده کنند. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه در موج ششم هستیم و امکان بستری تعدادی از بیماران در بیمارستانها با شدت خفیف که دارای سیستم ایمنی ضعیف یا مصرف کننده داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن هستند و نیاز به درمان کامل کرونا در بیمارستانها نداشته باشند، مقرر شد تجویز سه روزه رمدسیویر تا نرسیدن به حد پایین موج ششم و شرایط عادی بر اساس پروتکل درمانی مصوب کمیته علمی و ابلاغی معاونت درمان، ادامه یابد. دکتر جماعتی یادآور شد: درباره سندروم التهابی با گرفتاری چند سیستم در بدن(MIS-C) در بالغین بررسی هایی در جلسه روز گذشته کمیته علمی کشوری کرونا انجام شد. این عوارض ممکن است ۲ تا ۱۲ هفته بعد از ابتلا به کرونا ایجاد شود و مهمترین علائم آن، تب، درگیری سیستم قلبی عروقی به شکل میوکاردیت و سکته قلبی و علائم گوارشی و سایر علائم باشد. این سندروم در کودکان بیشتر مشاهده شده و در بالغین، نادر است و مقرر شد در پروتکل جدید کمیته علمی کشوری کرونا، این سندروم و درمان های مورد نیاز آن نیز مطرح شود. بهترین درمان برای این بیماران، استفاده از کورتون است و سایر داروها نیز در پروتکل درمانی، ذکر خواهد شد. بیشتر بخوانید: فاویپراویر فایده‌ای در درمان کرونا ندارد کد 4747

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000