واکنش رامبد جوان به حواشی فیلم جدید مهرجویی/ چه کنیم با زخم‌های شما؟

واکنش رامبد جوان به حواشی فیلم جدید مهرجویی/ چه کنیم با زخم‌های شما؟

رامبد جوان با بازنشر ویدئوی داریوش مهرجویی که در آن با حال و احوالی پریشان و غمزده از متولیان سینمای ایران و مسئولین وزارت ارشاد در مورد دلیل رفتارشان با «لامینور» می‌پرسد، پرسید «چه کنیم با زخم‌های شما، استاد مهرجویی؟!»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «لامینورِ» داریوش مهرجویی تولید سال ۱۳۹۸ بود. این فیلم همان زمان برای اکران نوروز ۱۳۹۹ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفت اما این امر با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماها محقق نشد. در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره اکران «لامینور» در نوروز ۱۴۰۱ شد و حتی شورای صنفی نمایش در ابتدا نام این فیلم را جزو فهرست اکران نوروزی قرار داد اما در نهایت مسئولان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کردند که مجوز نمایش این فیلم قدیمی و باطل شده است.

در واکنش به این اتفاق، داریوش مهرجویی ویدئویی منتشر و در آن اعلام کرد همراه با دستیارش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحصن خواهد کرد.

این اتفاق واکنش هنرمندان و از جمله رامبد جوان را در پی داشت که با انتشار این ویدئو در صفحه اینستاگرامش چنین نوشت: «ما سال‌ها و شاید دهه‌ها به آقای داریوش مهرجویی نگاه کردیم. از فیلم‌هایش و خودش یاد گرفتیم. او بزرگ سینمای ماست. این حال او، یعنی اندوه عمومی سینماگران ایرانی. این حال او یعنی تزریق ناامیدی به اهل هنر و تمام کسانی که دلی در سینه دارند و بابت ناراحتی کارگردان بی‌نظیر سینمای ما، غصه می‌خورند. چه کنیم با زخم‌های شما، استاد مهرجویی؟ غمگینیم برایتان.»

بیشتر بخوانید:

داریوش مهرجویی: تا حقم را نگیرم ول نمی‌کنم

ببینید | فریاد همراه با اشک مهرجویی ۸۲ ساله

«لامینور» مهرجویی را از اکران نوروزی خط زدند

واکنش رامبد جوان به حواشی فیلم جدید مهرجویی/ چه کنیم با زخم‌های شما؟

۵۸۲۵۹

پست بعدی

کودک شما به چه مقدار پروتئین نیاز دارد؟

د مارس 7 , 2022
ایسنا نوشت: یکی از نگرانی‌های مهمی که والدین مطرح می‌کنند، تعادل رژیم‌ غذایی فرزندشان است و اینکه آیا آنان پروتئین کافی مصرف می‌کنند یا خیر زیرا نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد رژیم غذایی کودک می‌تواند بر دریافت پروتئین بیش از اندازه یا ناکافی موثر باشد. به نقل از هلث‌نیوز، پروتئین‌ها مهم‌ترین اجزای سازنده بدن ما را تشکیل می‌دهد. پروتئین جزو اصلی ماهیچه‌هاست. ماهیچه جایی است که بیشتر پروتئین‌های بدن در آن یافت می‌شود. البته پروتئین‌ها در سراسر بدن وجود دارد و ساختار آنزیم‌ها و هورمون‌های مهم را تشکیل می‌دهد. پروتئین‌ها برای بافت همبند که پوست و استخوان‌ها را تقویت می‌کند، مورد نیاز است. همچنین این ماده به تشکیل اجزای خون کمک می‌کند. به طور خلاصه پروتئین‌ها برای بسیاری از جنبه‌های عملکرد بدن ما مورد نیاز است و مهم است اطمینان حاصل کنیم که کودک‌مان مقدار بهینه‌ای از آن را برای اطمینان از تامین منظم اسیدهای آمینه ضروری دریافت می‌کند. فرزند من چه میزان پروتئین نیاز دارد؟ توصیه کلی این است که کودک ۱۰ تا ۱۵ درصد کالری دریافتی روزانه خود را از پروتئین‌ها، ۲۰ تا ۳۰ درصد را از چربی و بقیه را از کربوهیدرات‌ها دریافت کند. به طور کلی کودکی که یک رژیم‌ غذایی متعادل شامل غلات کامل، منابع پروتئین بهینه، میوه‌ها، سبزی‌ها، چربی‌ها و روغن‌های سالم دارد، باید مقدار پروتئین توصیه شده روزانه خود را دریافت تا رشد مطلوب خود را حفظ کند. مشکل پروتئین کمتر از حد مطلوب در کودکانی ایجاد می‌شود که دسترسی ضعیف به رژیم‌ غذایی مغذی دارد یا مشکلاتی مانند آلرژی غذایی، مشکلات بلع، مشکلات قلبی، ریوی یا بیماری کلیوی و اختلالاتی که باعث سوء جذب می‌شود را داشته باشد. چه زمانی والدین باید در مورد مصرف پروتئین نگران باشند؟ کودکان با دریافت کالری و پروتئین کمتر از حد مطلوب ممکن است رشد کمتر از حد ایده‌آل، انرژی و فعالیت‌ بدنی کمتری داشته باشند. محدودیت شدید پروتئین و کالری ممکن است با سوءتغذیه شدید و توقف رشد ظاهر شود. اگر در مورد دریافت پروتئین کودک خود نگران هستید با پزشک اطفال صحبت و وضعیت کودک خود را ارزیابی کنید. پزشک شرح‌ حال مفصلی از جمله تغذیه را تهیه می‌کند، معاینه فیزیکی انجام می‌دهد و ممکن است آزمایشاتی از جمله آزمایش خون و ادرار را در صورت لزوم برای کمک به ارزیابی وضعیت تغذیه کودک تجویز کند. البته باید خطرات مصرف بیش از حد پروتئین را نیز در نظر داشت زیرا به طور کلی تغذیه کمتر از حد مطلوب چیزی است که بیشتر مورد توجه والدین قرار می‌گیرد. با این‌ حال در ایالات متحده و سایر کشورهای توسعه‌یافته یک مشکل آشکار مصرف بیش از حد پروتئین در رژیم‌ غذایی کودکان وجود دارد. در واقع مصرف بیش از حد پروتئین می‌تواند در بدن به چربی تبدیل شده و باعث افزایش وزن شود. علاوه بر این کودک ممکن است در معرض خطر سنگ کلیه و نقرس قرار گیرد. پس باید از مصرف خودسرانه محصولات بدون نسخه که منجر به افزایش دریافت پروتئین در کودک می‌شود، اجتناب کرد. ۴۷۴۷

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000