عذر بدتر از گناه دبیر کمیسیون مشترک کارساز نشد / واکنش اعتراضی چند نماینده به توهین تند نماینده انقلابی علیه مخالفان صیانت

عذر بدتر از گناه دبیر کمیسیون مشترک کارساز نشد / واکنش اعتراضی چند نماینده به توهین تند نماینده انقلابی علیه مخالفان صیانت

ایسنا نوشت :جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت و عضو کمیسیون مشترک نوشت : توهین آشکار یکی از موافقین جدی طرح ⁧‫صیانت‬⁩ به منتقدین، که دست بر قضا کل آحاد ملت شریف ایران را شامل می‌شود، بسیار تاسف برانگیز و مایوس کننده بود! و تاسف‌بار تر توجیهات بعد از آن بود.

مهرداد ویس کرمی نماینده خرم آباد و عضو کیمسیون کمیسیون مشترک طرح صیانت از حقوق کاربران از فضای مجازی در تبیین دلایل مخالفت های صورت گرفته با طرح صیانت نوشت:

«فضای مجازی؛
به دلیل اهمیت، موضوعی حاکمیتی و محتاج قانونگذاری است.
‏۲. در کشورهای پیشرفته قانونمند است.
‏۳. چند وجهی، پیچیده و نیازمند مدیریت فراقوه ای است.
‏۴. گرگ های مجازی و ⁧سگهای قلاده بلند‬⁩ غربگرا از قانونمندی آن می‌ترسند.
‏۵. قانونمندی، به نفع کسب و کارهای سالم مجازی است.»

استفاده از دو عبارت «گرگ های مجازی و سگ های قلاده بلند‬⁩» در این توییت با واکنش های متعددی در فضای مجازی روبرو شد تا جایی که ویس کرمی ساعاتی بعد توییت دیگری برای ارائه توضیحاتی منتشر کرد و نوشت:

«سگ های قلاده بلند‬⁩ توهین نیست بلکه تعبیری است که ⁧‫ریچارد المان‬⁩ (رئیس قدیم سازمان سیا) در مورد کسانی به کار می برد که کورکورانه و بدون مزد و مواجب، مقلد و مروج تفکر لیبرال دموکراسی آمریکایی هستند؛ بلند بودن قلاده به این معناست که نمی دانند با چند واسطه و نامحسوس، کنترل می شوند!»

اما این پایان ماجرا نبود چه اینکه انتقادات کاربران فضای مجازی به این توییت شدت گرفت و مجددا ویس کرمی دو ساعت بعد از آخرین توییتش، برای بیان توضیحاتی دوباره در توییت دیگری نوشت:

«من هم مخالف فیلتر کردن ⁧‫فضای مجازی‬⁩ هستم چون با یک توئیت می توانم به نوکران لیبرال دموکراسی آمریکایی در هر کشوری اطلاع دهم که ریچارد المان آنها را ⁧‫سگ قلاده بلند‬⁩ می داند باشد که به خود آیند.

‏پس آفرین بر مردم شریف ایران که امثال او و «نظام لیبرال دموکراسی آمریکایی» را تحقیر کرده اند.»

امروز در واکنش به این موضوع تعدادی از نمایندگان مطالبی را در صفحات شخصی خود در توییتر منتشر کردند؛ جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تایباد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نوشت:

«طرح صیانت‬⁩ مخالف و موافق دارد و باید نظر همه شنیده شود اما اینکه برخی موافقان به مردم و نمایندگانی که مخالف طرح هستند توهین کنند مبنای قانونی واخلاقی ندارد. هرچه می خواهید توهین کنید اما بدانید ما صدای مردم خود در بهارستانیم و با طرح صیانت و محدود سازی حق ارتباطات مردم مخالفیم.»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت و عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت از حقوق کاربران از فضای مجازی هم این طور واکنش نشان داد:

«توهین آشکار یکی از موافقین جدی طرح ⁧‫صیانت‬⁩ به منتقدین، که دست بر قضا کل آحاد ملت شریف ایران را شامل می‌شود، بسیار تاسف برانگیز و مایوس کننده بود! و تاسف‌بار تر توجیهات بعد از آن بود.

‏کاش به جای صغری و کبرای چیدن، یک جمله عذرخواهی می‌کردند. قطعا ملت بزرگ ایران بخشنده هستند.»

عذر بدتر از گناه دبیر کمیسیون مشترک کارساز نشد / واکنش اعتراضی چند نماینده به توهین تند نماینده انقلابی علیه مخالفان صیانت

بیشتر بخوانید:

روح الله حضرت پور نماینده ارومیه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز گفت:

«مردم حق دارند در مورد تمام مسائل کشور صحبت یا مخالفت کنند. این حق را قانون به آن‌ها داده و یک نماینده مجلس که از طریق همین قانون بر صندلی بهارستان نشسته، اجازه ندارد به این حقوق تعرض کند. اگر نماینده مجلس بداند که وکیل ملت است نه قیم آن‌ها، خیلی از مسائل رفع می شود.»

چندی پیش کمیسیون مشترک طرح صیانت از حقوق کاربران از فضای مجازی کلیات طرح صیانت را تصویب کرد. معاونت قوانین مجلس در نامه ای به هیات رییسه ایراداتی بر نحوه تصویب کلیات مطرح کرد و به دنبال آن هیات رییسه مجلس با برگزاری جلسه ای، این ایرادات را پذیرفت.

در همین باره سیدنظام موسوی سخنگوی هیات رییسه مجلس اعلام کرد که در جلسه هیات رییسه برای بررسی ایرادات معاون قوانین مجلس بر نحوه تصویب کلیات طرح نظام تنظیم خدمات فضای مجازی در کمیسیون مشترک، اعضای هیات رئیسه مجلس پس از استماع نظرات طرفین، ایرادات معاونت قوانین را وارد دانستند. تصمیم گیری نهایی درباره این طرح به بعد از تصویب لایحه بودجه موکول شد.

۲۱۲۱

پست بعدی

لبنیات برای مبتلایان به این بیماری مضر است

چ مارس 2 , 2022
باشگاه خبرنگاران نوشت: محققان دریافته اند سلول‌های ایمنی B گرفته شده از بیماران ام اس به کازئین شیر حساس هستند. استفانی کورتن، یک محقق گفت: بارها از مبتلایان ام اس می‌شنویم که هنگام مصرف شیر، پنیر یا ماست احساس بدتری دارند. اولین گام، ورود به ماده خاصی در شیر بود که می‌تواند علائم ام اس را افزایش دهد. در تعدادی از آزمایش‌های موش، محققان دریافتند که کازئین موثر است. محققان بیشتر به این موضوع علاقه‌مند بودند که چگونه این پروتئین شیر خاص می‌تواند نورون‌های مرتبط با ام اس را تحریک کند. چاندر، دیگر محقق گفت: ما کازئین را با مولکول‌های مختلفی که برای تولید میلین مهم هستند، مقایسه کردیم. میلین، دارای یک ساختار چربی غنی است که در اطراف آکسون برخی از سلول‌های عصبی تشکیل شده از یک لایه عایق الکتریکی پیچیده شده است. وجود میلین برای عملکرد مناسب دستگاه عصبی ضروری است. از برخی جهات به طور قابل توجهی شبیه به کازئین به نظر می‌رسد؛ به طوری که آنتی بادی‌های کازئین در حیوانات آزمایشگاهی نیز علیه MAG (پروتئین مرتبط با میلین) فعال بودند. مرحله آخر این بود که مشخص شود این پاسخ خودایمنی ناشی از کازئین در واقع در انسان رخ می‌دهد. برای بررسی این موضوع، محققان به چگونگی رفتار این آنتی بادی‌های کازئین در بافت مغز انسان نگاه کردند. این فرضیه تایید شد. آنتی‌بادی‌های کازئین در سلول‌های مغزی مسئول تولید میلین تجمع کردند. به علاوه، محققان دریافتند سلول‌های ایمنی B گرفته شده از بیماران ام اس به خصوص به کازئین حساس هستند. این مطالعه در نهایت به این نتیجه رسید که رابطه بین لبنیات و علائم ام اس به دلیل پروتئین کازئین موجود در شیر است که باعث هجوم آنتی بادی‌های ایمنی می‌شود. این سلول‌های ایمنی به دلیل شباهت پروتئین MAG به کازئین اشتباها به سلول‌های خاصی در مغز حمله می‌کنند. محققان توجه دارند که این مکانیسم فقط در افرادی که از قبل حساسیت به لبنیات دارند، وجود دارد. کورتن گفت که تیم او در حال حاضر روی آزمایشی برای بیماران ام اس کار می‌کند که می‌تواند حساسیت آن‌ها را به آلرژی به کازئین شناسایی کند. کورتن گفت: در حال حاضر در حال توسعه خودآزمایی هستیم که با آن افراد مبتلا می‌توانند بررسی کنند که آیا آنتی بادی‌های مربوطه را حمل می‌کنند یا خیر. این زیرگروه باید از مصرف شیر، ماست و پنیر خودداری کنند. یک سوال که یافته‌های جدید مطرح می‌کند این است که حساسیت به کازئین در وهله اول چه نقشی می‌تواند در ایجاد ام اس داشته باشد؟ کورتن اشاره می‌کند که مطالعات مشاهده‌ای نرخ بالاتری از ام اس را در جمعیت‌هایی که به مصرف مقادیر زیادی شیر گاو شناخته شده‌اند، شناسایی کرده‌اند. بنابراین قابل قبول است که یک واکنش آلرژیک به کازئین می‌تواند منجر به آسیب ناخواسته آنتی بادی‌ها به سلول‌های مغز و شروع آبشار واکنش‌هایی شود که منجر به ام اس می‌شوند. کورتن اشاره می‌کند که حساسیت به کازئین به تنهایی برای ابتلا به ام اس کافی نیست؛ زیرا چندین عامل خطر شناخته شده دیگر وجود دارند که باید برای پیشرفت بیماری با هم ترکیب شوند. 4747

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000