پیام تسلیت معاونت سیما برای درگذشت زهره فکورصبور

پیام تسلیت معاونت سیما برای درگذشت زهره فکورصبور

روابط‌عمومی معاونت سیما درگذشت زهره فکورصبور را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط‌عمومی معاونت سیما در پیامی ضمن تسلیت درگذشت زهره فکورصبور، بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون که شب گذشته، سه‌شنبه ۱۰ اسفند درگذشت، چنین نوشت:

«به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما؛ زهره فکورصبور بازیگر تلویزیون و سینما در سن ۴۳ سالگی درگذشت. وی در سریال‌هایی چون «دلنوازان»، «مسافری از هند»، «روزگار جوانی»، «دردسرهای عظیم»، «دنگ‌وفنگ» و… ایفای نقش کرده است. زهره فکورصبور این روزها مشغول ایفای نقش در سریال تلویزیونی «بی‌همگان» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی مهران مهام بود. روابط‌عمومی معاونت سیما درگذشت این هنرمند را به خانواده ایشان و جامعه هنری تسلیت می‌گوید.»

بیشتر بخوانید:

انتقاد زهره فکورصبور از فضای حاکم بر بازیگری/ بازخوانی یک گفت‌وگو

زهره فکورصبور درگذشت

آخرین پست اینستاگرامی زهره فکورصبور: دوست داشتم بچه‌ام را بزرگ می‌کردم

۵۷۲۵۹

پست بعدی

چرا برخی از مبتلایان به کرونا دیرتر خوب می‌شوند؟

چ مارس 2 , 2022
ایسنا نوشت: بررسی جدید متخصصان علوم پزشکی در آمریکا نشان می دهد که "آسیب عصبی" ممکن است توجیهی برای بروز کووید طولانی در برخی از مبتلایان باشد. تایج یک مطالعه روی بیمارانی که مدت‌ها پس از بهبود کووید-۱۹ همچنان از علائم بیماری رنج می‌بردند، نشان داد: تقریبا ۶۰ درصد آنها دچار آسیب عصبی بوده اند که احتمالا ناشی از یک واکنش ایمنی معیوب است. این یافته می‌تواند روشهای درمانی جدید به همراه داشته باشد. این مطالعه شامل معاینه روی ۱۷ بیمار مبتلا به کووید طولانی بود؛ وضعیتی که در عرض سه ماه پس از عفونت کووید-۱۹ ایجاد می شود و حداقل دو ماه طول می کشد. کارشناسان آمریکایی اظهار داشتند: این تصور وجود دارد که عصب های کنترل کننده مواردی مانند تنفس، رگ های خونی و گوارش در بیماران مبتلا به کووید طولانی آسیب دیده اند. گفته می شود که حدود ۳۰ درصد از افراد مبتلا به کووید، به کووید طولانی مبتلا می شوند. عارضه ای که با علائمی همچون احساس خستگی، ضربان سریع قلب، تنگی نفس، مشکلات شناختی، درد مزمن، ناهنجاری های حسی و ضعف عضلانی همراه است. در این بررسی متخصصان روی بیمارانی با علائمی مطابق با نوعی آسیب عصبی به نام "نوروپاتی محیطی" تمرکز کردند. همه به جز یک نفر به کووید-۱۹ خفیف مبتلا بودند و هیچ کدام پیش از ابتلا به کرونا، دچار آسیب عصبی نبوده اند. آنان در بررسی های خود مشاهده کردند: اکثریت قریب به اتفاق، "نوروپاتی فیبر کوچک" داشتند؛ یعنی آسیب به رشته‌های عصبی کوچک که احساسات را تشخیص می‌دهند و عملکردهای غیرارادی بدن مانند سیستم قلبی عروقی و تنفس را تنظیم می‌کنند. به گزارش ژاپن تایمز، پیش از این نیز نتایج یک تحقیق نشان داد بین آکسون (سلولهای عصبی فیبر) در قرنیه و تشخیص کووید طولانی ارتباط وجود دارد. 4747

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000