مردم برای مقاومت لنگ بپوشند، فرزندان مقامات برج بسازند / پدیده آقازادگی، مستند بی صداقتی پدران آقازادگان

 مردم برای مقاومت لنگ بپوشند، فرزندان مقامات برج بسازند / پدیده آقازادگی، مستند بی صداقتی پدران آقازادگان

ایسنا نوشت: پدیده آقازادگی به یکی از معضلات امروز ایران بدل شده است. موضوعی که هر از چندگاهی با انتشار یک عکس یا افشای فعالیت‌های اقتصادی برخی از فرزندان و وابستگان مقامات به موضوعی داغ در شبکه‌های اجتماعی تبدیل می‌شود.

اخیرا توقیف یک کشتی که گفته می‌شود متعلق به شرکت کشتیرانی فرزندان یکی از مقامات ارشد سیاسی کشور است باز هم آقازاده‌ها را به صدر اخبار بازگردانده است. موضوعی که این مقام ارشد را به واکنش واداشته و در توییتی، داغ شدن آن را به ستون پنجم دشمن نسبت داده و گفتن ناگفته‌ها را به بعد حواله داده است. پیش از آن هم موضوع عکس‌های دختر یکی از مقامات دولت‌های نهم و دهم و برند لباس او و البته اعلام برائتش از خانواده، خبرساز شده بود.

از طرفی مدتی قبل برج‌سازی فرزندان یکی از مقامات ارشد سیاسی که به مردم توصیه کرده بود از نان خشک خوردن و لنگ پوشیدن مردم یمن درس بگیرند و حضور آنها در همایش برج‌سازان موفق در ترکیه انتقاداتی را ایجاد کرد. همچنین رسیدن به مدیریت و عضویت در هیات مدیره شرکت‌های مهم دولتی توسط خویشاوندان برخی مقامات باعث انتقادات زیادی از مسئولان شده است.

پدیده آقازادگی

بیشتر بخوانید:

علاوه بر این حضور دامادها و اعضای خانواده برخی مقامات در مناصب مختلف دولتی آن هم بدون داشتن سابقه مشخص یا تجربه خاص یا فعالیت‌های اقتصادی پرسود برخی از آنان و موفقیت‌های اقتصادی آنها و یا داشتن تابعیت خویشاوندان نزدیک برخی مقامات در کشورهای خارجی به خصوص در آمریکا ، کانادا و انگلیس، ابهاماتی را برای مردمی که با انواع مشکلات روزمره دست و پنجه نرم می‌کنند، ایجاد کرده است.

این اتفاقات و رواج پدیده خویشاوندسالاری که به آقازادگی شهرت یافته، پرسش‌هایی را ایجاد می‌کند:

۱. مسئولانی که به مردم توصیه می‌کنند در برابر مشکلات مقاومت کنند چرا چنین توصیه‌هایی را به خویشاوندان خود نمی‌کنند؟

۲. آیا مسئولی که نتوانسته سبک زندگی مورد نظر خود را به خویشاوندانش بقبولاند صلاحیت تصمیم‌گیری برای اکثریت مردم را دارد؟

۳. آیا خویشاوندان این مسئولان خاص، همه نخبه هستند که به چنین موفقیت‌هایی دست پیدا می‌کنند؟

۴. چرا مردم عادی به خصوص بسیاری از جوانان نخبه کشور که به رانتی دسترسی ندارند نمی‌توانند به موفقیت اقتصادی و سیاسی خویشاوندان برخی از مسئولان برسند؟

۵. اگر در موفقیت خویشاوندان این مسئولان خاص، رانت و فسادی وجود نداشته چرا مسیر دستیابی‌شان به این موفقیت‌ها به صورت شفاف اعلام نمی‌شود؟

۶. برخی مسئولانی که یک‌سره در حال شعار علیه غرب هستند چطور نتوانسته‌اند خویشاوندان خود را از داشتن تابعیت کشورهای غربی و خوشگذرانی در خارج از کشور منصرف کنند؟

۷. چرا قوه قضاییه روند موفقیت‌های سیاسی و اقتصادی خویشاوندان برخی از مسئولان را بررسی نمی‌کند تا اگر تخلفی صورت گرفته با آن برخورد شود و اگر روال طبیعی بوده شفافیت‌سازی صورت گیرد؟

۸. چرا دلسوزان نظام به صورت اساسی برای مقابله با پدیده آقازادگی چاره‌ای نمی‌اندیشند؟

۹. آیا پدیده آقازادگی که در میان خویشاوندان برخی از مسئولان رواج یافته، باعث دلسردی مردم از کل نظام و از بین رفتن اعتماد آنها نسبت به همه مسئولان نمی‌شود؟

۲۱۲۱۹

پست بعدی

سیگار الکترونیکی چه عوارضی دارد؟

پ فوریه 24 , 2022
مهر نوشت: استعمال سیگار موجب بروز بیماری لثه می شود، و اکنون یک مطالعه جدید نشان می دهد که سیگار الکترونیکی نیز روی دندان ها و لثه ها تأثیر می گذارد. محققان دریافتند افرادی که از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند دارای یک ترکیب باکتریایی منحصر به فرد در دهان خود هستند که احتمالاً برای سلامت دندان آنها مشکل ایجاد می‌کند. در واقع، میکروب‌های دهان آنها بیشتر شبیه میکروب‌های سیگاری‌ها بود تا غیرسیگاری ها. این یافته‌ها نشان می‌دهد که سیگارهای الکترونیکی دقیقاً از جایی که وارد بدن می‌شوند یعنی دهان، آسیب وارد می‌کنند. این مطالعه بر روی میکروبیوم دهان، مجموعه‌ای از باکتری‌هایی که به طور طبیعی در دهان ساکن هستند، متمرکز شد. باکتری‌های دهان به طور مداوم یک لایه چسبناک بر روی دندان‌ها به نام پلاک تشکیل می‌دهند که با مسواک زدن روزانه و نخ دندان کشیدن به علاوه تمیز کردن منظم دندان‌ها قابل کنترل است. اما اگر پلاک در زیر خط لثه پخش شود، سموم باکتریایی بافت را تحریک می‌کنند و باعث یک پاسخ التهابی مزمن می‌شوند که بیشتر به عنوان بیماری لثه شناخته می‌شود. طبق گفته محققان، سیگار کشیدن افراد را در برابر بیماری‌های لثه آسیب پذیرتر می‌کند. «دیپاک ساکسنا»، سرپرست تیم تحقیق از کالج دندانپزشکی دانشگاه نیویورک، در این باره می‌گوید: «سیگارهای الکترونیکی دوست دندان‌ها و لثه‌ها نیستند، و می‌توانند تعادل باکتریایی دهان را بر هم زده و آن را مستعد التهاب و عفونت کنند.» محققان در بررسی‌های خود متوجه شدند در مقایسه با افراد غیرسیگاری، هم سیگاری‌ها و هم مصرف کنندگان سیگارهای الکترونیکی حاوی مقادیر بیشتری از باکتری‌های سلنوموناس، لپتوتریشیا و ساکاریباکتری بودند. همزمان، باکتری‌های خاصی که منجر به بیماری لثه می‌شوند از جمله Fusobacterium و Bacteroidales، در دهان مصرف‌کنندگان سیگار الکترونیکی فراوان بودند.

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000