طرح صیانت پس از تغییر در کمیسیون مشترک مخدوش شده/ آئین نامه حرف اول و آخر را می زند

طرح صیانت پس از تغییر در کمیسیون مشترک مخدوش شده/ آئین نامه حرف اول و آخر را می زند

نماینده مجلس شورای اسلامی از روند بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی در کمیسیون مشترک انتقاد کرد.

احد آزادی خواه عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس در جلسه صحن علنی نوبت صبح امروز (۴اسفند) مجلس در تذکر شفاهی خود، با اشاره به آیین نامه داخلی مجلس در رابطه با طرح هایی که براساس اصل ۸۵ به کمیسیون مشترک ارجاع می شود، گفت: آئین نامه حرف اول و آخر را می زند، ما وکلای مردم هستیم و به نمایندگی مردم مشروعیت داریم تا از حقوق ملت دفاع کنیم و قسم خورده ایم که آئین نامه و قانون اساسی را رعایت کنیم.

طرح صیانت پس از تغییر در کمیسیون مشترک مخدوش شده/ آئین نامه حرف اول و آخر را می زند

بیشتر بخوانید:

انتقاد تند نماینده مجلس از پنهان‌کاری و تخلف نمایندگان طیف پایداری برای تصویب طرحی به اهمیت برجام!

حسین فلاحی: کلیات و جزئیات طرح صیانت را در ماه جاری تصویب خواهیم کرد/ طرح فعلی نسبت به طرح قبلی «جمع و جورتر» است

یک اصلاح طلب: محدود کردن فضای مجازی باعث از دست رفتن مشاغل می شود/طرح صیانت حتی با شعارهای نمایندگان هم در تعارض است

وی ادامه داد: اگر در مجلس اقدامی خلاف آئین نامه و قانون اساسی صورت گیرد، از طرف هر فرد و فکری باشد تخلف شده است. نمایندگان مجلس براساس اصل ۸۵ قانون اساسی رأی دادند که طرح صیانت از کاربران فضای مجازی در کمیسیون های ویژه بررسی شود؛ بنابراین اگر اعضای کمیسیون قبل از ارائه طرح به شورای نگهبان محتوایی که مجلس به آن رأی داده است را تغییر دهند در واقع طرح را مخدوش کرده اند.

آزادی خواه در پایان عنوان کرد: اگر این حرف اشتباه است آن را اصلاح کنید؛ اما جدا از اینکه مردم چه نظری دارند موضوع این است که در کمیسیون ویژه آنچه ما به آن طرح رأی داده ایم اتفاق نیفتاده است.

۲۱۵

پست بعدی

بیشترین شکایت‌ها از کدام پزشکان است؟

چ فوریه 23 , 2022
ایسنا نوشت: مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور از رسیدگی به ۸۸۵۰ مورد پرونده قصور پزشکی در ۹ ماهه امسال خبرداد و رشته‌های پزشکی دارای بیشترین شکایت در این مدت را تشریج کرد. بابک سلحشور درباره آمارهای قصورپزشکی که در کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان آذرماه در مجموع ۸۸۵۰ مورد پرونده قصور پزشکی به کمیسیون‌های پزشکی قانونی ارجاع شده است که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد ارجاعات ۷۹۱۹ مورد بود، افزایشی ۱۱.۸ درصدی داشته است. وی درباره تعداد پرونده‌های منجر به صدور حکم محکومیت نیز گفت: ۴۶.۶ درصد از این پرونده‌ها معادل ۴۱۲۴ مورد منجر به صدور حکم محکومیت شده شده و ۵۳.۴ درصد یعنی معادل ۴۷۲۶ مورد نیز به تبرئه منجر شده است. مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشکی قانونی کشور درباره بیشترین رشته‌های دارای شکایت نیز اظهارکرد: صرف نظر از موارد منجر به محکومیت یا تبرئه به ترتیب رشته‌های دندانپزشکی با ۹۲۱ مورد، جراحی عمومی با ۷۷۵ مورد، پرستاری با ۵۷۶ مورد، زنان و زایمان با ۵۲۷ مورد و پزشکی عمومی با ۵۱۷ مورد در صدر شکایات ثبت شده در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ قرار دارند. البته این آمار مربوط به امسال است و الزاما همین الگو و نسبت در سال‌های قبل نیز تکرار نشده است. سلحشور درباره دلایل این افزایش قصور پرشکی در آمارهای امسال نیز گفت: یکی از دلایل این کاهش و کم شدن کرونا و کاهش نگرانی مردم بابت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ است. همین دلیل سبب مراجعه بیشتر مردم به پزشکی قانونی و البته مراجعه بیشتر مردم به پزشکان و کادر درمان برای امور پزشکی به غیر از کرونا نیز شده است. به گفته وی کارشناسان پزشکی قانونی در کمیسیون‌های مربوطه با دقت تمام مستندات و مدارک موجود را بررسی کرده و بدون هیچگونه سوگیری نسبت به صدور رای اقدام خواهند کرد. ۴۷۲۳۳

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000