ظرفیت سالانه ۲ میلیارد دلاری نظام بانکی برای تأمین مالی پتروشیمی‌ها

ظرفیت سالانه ۲ میلیارد دلاری نظام بانکی برای تأمین مالی پتروشیمی‌ها

حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران از ظرفیت سالانه یک و نیم تا ۲ میلیارد دلاری نظام بانکی برای تامین مالی صنعت پتروشیمی خبر داد و گفت: ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی تا ۱۰ سال آینده با کمک نظام بانکی فراهم است.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در آیین افتتاحیه سومین «نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» به نمایندگی از نظام بانکی از زحمات همه تلاشگران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی قدردانی کرد و افزود: افتخار داریم که یکی از مهم‌ترین آرزوهای مقام معظم رهبری و مردم و یکی از والاترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان استقلال کشور است و امروز با مفهوم اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود، در صنعت پتروشیمی متبلور شد.

وی با بیان این که جنبه اقتصادی استقلال از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار کرد: در صنعت پتروشیمی مؤلفه‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی تبلور یافته است.

صیدی تاکید کرد: درون‌گرایی اقتصاد، مردم بنیان بودن، تعامل با خارج و ابتنا بر اقتصاد دانش‌بنیان به خوبی در صنعت پتروشیمی محقق شده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و مسئولان عالی کشور در خصوص اقتصاد و انتظارات از نظام بانکی برای هدایت اعتبار به سمت تولید، گفت: بانک‌ها اعتبارات و منابع را به سمت تولید هدایت می‌کنند و بر اساس اعداد و ارقام اعلام شده در صنعت پتروشیمی، سهم بسزایی در این خصوص دارند.

وی با بیان این که بانک‌ها در این عرصه دو کار بزرگ انجام داده‌اند، افزود: یکی از این دو اقدام، تامین مالی زنجیره پتروشیمی در بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش است که طی آن سه بانک صادرات ایران، ملت و تجارت در سال‌های اخیر به طور متوسط سالانه یک میلیارد دلار برای توسعه طرح‌های پتروشیمی هزینه کرده‌اند.

صیدی دومین اقدام بزرگ نظام بانکی در صنعت پتروشیمی را مدیریت وجوه حاصل از صادرات محصولات این صنعت خواند و افزود: زمانی که درآمدهای ارزی کشور کسب شد، انتقال و تبدیل آن به کالا، کالاهای واسطه‌ای و زیرساخت در کشور، نتیجه فعالیت بانک‌هاست که با بیش از ۲۰۰ هزار همکار خود در شبکه بانکی برای کسب این موفقیت تلاش کرده‌اند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران درون‌زا بودن، قابلیت ارتقا و امتیازات ایران در منطقه در صنعت پتروشیمی را عاملی مهم برای افزایش تولید سرانه ۲ و نیم تا ۳ تن محصولات پتروشیمی و رسیدن به قله موفقیت در بازه زمانی مشخص دانست و اظهار کرد: تولید ۲۵۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی با دست‌یابی به محصولات نهایی قابل تحقق است؛ چرا که امروزه فروش متانول و اتیلن نیز که زمانی محصول نهایی بود، خام فروشی به حساب می‌آید و این مواد باید به محصولات نهایی مورد نیاز صنعت خودرو، لوازم خانگی، نساجی و دیگر صنایع تبدیل شوند.

صیدی با اعلام آمادگی نظام بانکی برای تأمین مالی و مدیریت وجوه در صنعت پتروشیمی، تاکید کرد: سه بانک بزرگ صادرات ایران، ملت و تجارت از سال ۱۴۰۱ به بعد سالانه به طور متوسط یک و نیم تا ۲ میلیارد دلار به صورت نقدی و اعتبارات اسنادی برای بخش ساخت داخل، سرمایه در گردش و پیمانکاران مختلف این صنعت تامین مالی خواهند کرد.

1.gif

2.gif

پست بعدی

واکسن‌های تقویت شده علیه اومیکرون مزیتی بر واکسن‌های موجود ندارند

س فوریه 22 , 2022
ایسنا نوشت: مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، گفت: مطالعات نشان می دهد واکسن های تقویت شده علیه امیکرون مزیتی معنی دار بر واکسن های موجود ندارند. دکتر سید رضا بنی هاشمی درباره نیاز یا عدم نیاز به ارتقاء واکسن رازی کووپارس واستفاده از سویه های دلتا و امیکرون در واکسن گفت: تمام واکسن های موجود در جهان از جمله واکسن رازی کوو پارس در مقابل سویه امیکرون اثربخشی کمتری نسبت به واریانت آلفا و دلتا دارند، اما با توجه به مطالعات انجام شده در موسسه رازی، این کاهش اثر بخشی به اندازه ای معنی دار نیست که لازم باشد آنتی ژن موجود در واکسن رازی کووپارس را به سویه دلتا یا امیکرون تغییر دهیم. وی تصریح کرد: اثربخشی واکسن های ارتقاء یافته با این سویه ها، در حیوانات آزمایشگاهی نشان داد، اختلاف معناداری با واکسن های فعلی ندارند. مدیر تحقیق ‌و توسعه موسسه رازی افزود: مطالعات دیگر نیز حاکی از آن است که واکسن علیه امیکرون نمی تواند اثربخشی مناسبی بر روی سویه دلتا یا دیگر سویه ها بگذارد. بنی هاشمی با اشاره به این که در حال حاضر سویه های مختلفی در گردش است و واکسن رازی کووپارس می تواند اثربخشی قابل قبولی روی آنها داشته باشد، بنابراین فعلا به تغییر سویه ‌و ارتقاء واکسن نیازی نیست، یادآور شد: مطالعات جهانی نیز همین را نشان می دهد. به تازگی مجله نیچر در این‌ مورد مقاله ای منتشر کرده که موید این نکته است که واکسن های تقویت شده علیه امیکرون مزیتی بر واکسن های موجود ندارند. وی ادامه داد: در این مقاله با عنوان "واکسن های هدفمند امیکرون در آزمایش های اولیه بهتر از واکسن های اصلی نیستند" اشاره شده که مجموعه ای از مطالعات اولیه حیوانی نشان می دهد، تقویت کننده های اختصاصی Omicron هیچ مزیتی نسبت به دوز سوم واکسن های فعلی ندارند. بنی هاشمی افزود: براساس این مقاله، یکی از این مطالعات نشان داد که هم واکسن اصلی وهم تزریق به روز شده باعث افزایش سطح سلول‌های B حافظه می شوند که مسئول تولید آنتی بادی ها برای دفع ویروس هستند. وی افزود: همچنین با استناد به این مقاله، یک مطالعه روی موش‌ها حاکی از آن است که دادن یک تقویت‌کننده منطبق با Omicron پس از دو دوز واکسن مبتنی بر mRNA هیچ فایده‌ای بیشتر از یک تقویت‌کننده استاندارد ندارد. به گفته مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی، این موسسه در حال حاضر مطالعات فشرده ای را بر روی افزایش اثربخشی واکسن رازی کوو پارس بر علیه سویه امیکرون انجام می‌دهد. ۴۷۲۳۳

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000