مهر نوشت: معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تلاش میکنیم تا هزینه درمان در کشور کاهش پیدا کند تا مردم در این شرایط سخت اقتصادی در مضیقه قرار نگیرند.
یونس پناهی اظهار کرد: در دولت گذشته و در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا عمده تمرکزها به سمت درمان رفته بود و انواع داروها وارد کشور شده و از این طریق به دنبال کنترل بیماری کرونا بودند.
وی تصریح کرد: هر چند این بیماری در ابتدا ناشناخته بود اما در دولت سیزدهم و با تاکید وزیر بهداشت قرار شد تا عوامل پیشگیرانه به ویژه واکسیناسیون عمومی در اولویت برنامهریزیها قرار گیرد تا دغدغهها و مشکلات در این حوزه کاهش پیدا کند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضرورت رعایت شیوهنامههای بهداشتی را در کنار واکسیناسیون برای کنترل سویههای مختلف کرونا یادآور شد و گفت: همچنان تاکید ما بر واکسیناسیون عمومی است که تاکنون با واردات ۱۲۰ میلیون دز واکسن ۸۰ درصد مردم ایران واکسینه شدند.
پناهی با بیان اینکه ۱۰ میلیون دز تزریق در مرحله سوم واکسن کرونا انجام شده است، افزود: با رعایت پروتکلهای بهداشتی امیدواریم در خیز ششم که پیشرو است کمترین آسیبها و دغدغهها را شاهد باشیم.
وی با قدردانی از فعالیت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و مسئولان در کنترل این بیماری در پیکهای مختلف خاطر نشان کرد: هر چند اول تا انتهای این ویروس جهش یافته معلوم و مشخص نیست و هر روز به شکل وحشیتر سرعت انتشار این ویروس خطرناک بالا میرود اما ضروری است همچنان مراقبتهای بیشتری را انجام دهیم تا گرفتار این ویروس خطرناک نشویم.
پناهی مدل انتشار امیکرون را شبیه کبریتی دانست که به یک جنگل میزنند و امکان سرعت انتشار این ویروس خطرناک بسیار بالا بوده و امکان سرایت نیز در بالاترین حد است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در کنار تزریق هر ۳ دز واکسن ضروری مردم بیشتر اعتماد به مسئولان امر داشته باشند و از انواع واکسنها برای تزریق و پیشگیری از ابتلاء به این بیماری استفاده کنند.
پناهی تنوع تولید واکسن داخلی را یادآور شد و بیان کرد: دیگر نیازی به واردات واکسن کرونا وجود ندارد و به اندازه کافی ذخیره واکسن داخلی در کشور موجود است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضرورت کاهش هزینههای درمان را در کنار کاهش هزینههای تحقیقات یادآور شد و گفت: امیدواریم همه مردم در بالاترین سطح شیوهنامههای بهداشتی را رعایت و به بهبود وضعیت کمک کنند.
بیشتر بخوانید:
چرا برخی از اشخاص از واکسن میترسند؟
رییس انستیتو پاستور: ۷ میلیون دز واکسن آماده تحویل داریم
۲۳۵۲۳۱
آخرین دیدگاه