ایلنا نوشت:دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: تا جایی که فضای رقابت در انتخابات وجود داشته باشد، در انتخابات حاضر میشویم و برای انتخابات مجلس دوازدهم منتظر آن هستیم که سیاستهای کلی مشخص شود.
حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره وجود برخی اختلافها میان احزاب اصلاحطلب در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ گفت: زمانی که همه گروههای سیاسی اصلاحطلب به ائتلاف رسیده و جبهه اصلاحات را شکل دادند، همه موافق شرکت در انتخابات بودند. بعد از آنکه کاندیداهای مصوب جبهه اصلاحات رد صلاحیت شدند، تعدادی از گروهها علاقهمند بودند که چون اکثریت کاندیداهای جبهه اصلاحات رد صلاحیت شدند ما کاندیدایی در انتخابات نداشته باشیم و این به این معنی نبود که در انتخابات شرکت نمیکنیم.
وی افزود: با توجه به آنکه آقای همتی جزو کاندیداهای جبهه اصلاحات نبود، حزب کارگزاران سازندگی به همراه بیش از نیمی از احزاب جبهه اصلاحات، از کاندیداتوری آقای همتی حمایت کردند. بنابراین اصلا موضوع شرکت در انتخابات نبود. همه گروهها در انتخابات فعال بودند و ۹ کاندیدای مصوب نیز در جبهه اصلاحات حاضر بودند. بعد از رد صلاحیت همه کاندیداهای اصلاحات از جمله آقای جهانگیری، محسن هاشمی، مسعود پزشکیان، محمد شریعتمداری و سایر دوستان، نام دو نفر در جبهه ظاهر شد و با توجه به رد صلاحیت همه کاندیدای جبهه اصلاحات و اعلام نداشتن کاندیدا، کارگزاران و جمع دیگری از گروههای اصلاحطلب تفاوتی بین آقای همتی و رئیسی میدیدند که در نهایت از آقای همتی حمایت کردند.
مرعشی درباره اینکه چقدر ضرورت دارد تا اصلاحطلبان زودتر به انسجام برسند، گفت: هیچ عدم انسجامی وجود ندارد. انسجام کامل در جبهه اصلاحات وجود دارد و در واقع آن چیزی که هنوز زود است تا درباره آن حرف بزنیم این است که سیاستهای کلی برای انتخابات آینده هنوز مشخص نیست. چون آن سیاستها مشخص نیست، زود است که بخواهیم فضای سیاسی انتخابات مجلس دوازدهم را رصد کنیم، جبهه اصلاحات منتظر میماند که این سیاستهای کلی روشن شود. هر وقت آن سیاستها روشن شد، متناسب با آن حرکت میکنیم. برداشتی که من دارم این است که اگر کاندیداهای مورد نظر اصلاحطلبان برای انتخابات آینده تایید صلاحیت شوند، اصلاحطلبان هیچ تردیدی برای حضور در انتخابات نخواهند کرد. اگر کاندیدهای اصلاحطلبان رد صلاحیت شوند و امکانی برای رقابت وجود نداشته باشد، طبیعی است، جبههای که نتواند از کاندیدای خودش دفاع کند، چرا وارد انتخابات شود.
وی افزود: در حزب کارگزاران هم به همین شکل است و فرقی نمیکند. موضع ما در حزب کارگزاران به طور مشخص روشن است، تا جایی که امکان رقابت وجود دارد، از فرصت انتخابات برای اصلاح سیاستهای کشور استفاده میکنیم.
مرعشی در دفاع از همتی به عنوان گزینه کارگزاران برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ گفت: آقای همتی گزینه مناسبی بود، سابقه مدیریت اقتصاد کشور را داشت، عالم اقتصاد بود و به همین دلیل او را انتخاب کردیم.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: ما در حزب کارگزاران، به دلیل رد صلاحیت کسی که هرچقدر هم دارای اهمیت و ارزشمند باشد، صحنه انتخابات را ترک نمیکنیم. ما زمانی صحنه انتخابات را ترک میکنیم که قدرت انتخاب نداشته باشیم. در سال ۹۲ هم آقای هاشمی رفسنجانی که عزیز کشور و مورد وفاق همه میانهروها و اصلاحطلبان بودند وقتی رد صلاحیت شدند، صحنه انتخابات را ترک نکردیم. چون امکان انتخاب آقای سعید جلیلی از یک طرف و آقای عارف و روحانی در طرف دیگر وجود داشت و چون قدرت انتخاب داشتیم، آقای روحانی را انتخاب کردیم. قصد ما این است تا جایی که قدرت انتخاب داشته باشیم، در انتخابات شرکت کنیم.
مرعشی درباره برنامه اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات مجلس دوازدهم در سال ۱۴۰۲ گفت: در حال حاضر همه احزاب اصلاحطلب مشغول مطالعه برای برنامهها هستند و فضای سیاسی کشور را رصد میکنند. ولی حزب کارگزاران منتظر آشکار شدن سیاستهای کلی است که شورای نگهبان عامل آن سیاستهاست. اگر به یک انتخابات فراگیر فکر کنند و فرصت حضور به اصلاح طلبان را بدهند، آنها هم باید با رعایت خط قرمزهای نظام شخصیتهایی را به مجلس بفرستند که با تشکیل یک مجلس نیرومند، کشور سامان بگیرد و این ناکارآمدی که در کشور حاکم است، جای خود را به یک نظام کارآمد بدهد.
وی درباره آینده اصلاحطلبان گفت: آینده اصلاحطلبان بستگی به عوامل متعددی دارد که به همت خودشان و لطف خداوند برمیگردد.
بیشتر بخوانید:
بادها خبر از تغییر فصل می دهند / غیبت کرباسچی در جلسات کارگزاران ، حضور فعال فائزه هاشمی
مرعشی: ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت، فساد و رفاه را با هم دارد/ مردم عصبانی را عصبانیتر نکنیم
ناگفته های مرعشی : روحانی می خواست استعفا دهد، رهبری صلاح ندانستند / دغدغه ردصلاحیت روحانی را داشتیم
21217
آخرین دیدگاه