ایسنا نوشت: یک متخصص زلزله و عضو هیات علمی دانشگاه میزان آمادگی تهران در برابر زلزلهای مانند بم را تنها ۲۰ درصد عنوان کرد.
رضا کرمی محمدی عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اظهارکرد: طی اینسالها اتفاقات مثبت و خوبی در حوزه مدیریت بحران رخ داده که از میان آنها میتوان به تشکیل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، تدوین قانون مدیریت بحران کشور و ایجاد سازمان مدیریت بحران کشور و … اشاره کرد.
این متخصص زلزله شناسی و مدیریت بحران با بیان اینکه در حوزه مقابله و آمادگی در برابر زلزله تهران اقدامات خوبی در حوزه سختافزاری انجام شده است، گفت: اما در بحث نرمافزاری این ضرورت وجود دارد که باید اقدامات بیشتری انجام شود. اگر امروز زلزلهای مانند آنچه که در بم رخ داد، در تهران رخ دهد، ارزیابیها نشان میدهد که نهایتا ۲۰ درصد آمادگی در برابر زلزله وجود دارد و این میتواند مشکلات زیادی را برای شهر تهران و حتی کشور ایجاد کند. از این رو خیلی جای کار داریم و اقدامات زیادی باید انجام شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به تصویب قانون جدید مدیریت بحران کشور گفت: این قانون که قانون خوبی هم هست، حدود دوسال پیش تصویب شد اما هنوز بسیاری از آییننامههای اجرایی آن به تصویب نرسیده است که بعد از دو سال باید تصویب میشد. از این رو لازم است در این حوزه نیز جدیت بیشتری وجود داشته باشد.
کرمی محمدی از بیتوجهی مسئولان به موضوع مدیریت بحران نیز انتقاد کرد و افزود: یکی از چالشهای عمده مدیریت بحران طی سالهای اخیر، بیتوجهی مسئولان به موضوع مدیریت بحران است. مجلس هم باید این موضوع را پیگیری کند.
وی به موضوع بودجه نیز اشاره کرد و گفت: شما ببینید در همین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ هم توجه جدی به موضوع مدیریت بحران و ابعاد مختلف آن به خصوص پیشگیری و آمادگی برای مقابله نشده است که اینها همه باید مورد توجه قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید:
تمام نقاط تهران گسل دارد؟/ شناسایی ۱۰۰۰ برج و ۳۳۰۰۰ ساختمان ناایمن در تهران
احتمال خطر ریزش کوههای شمال تهران در زلزله
۴۷۲۳۳
آخرین دیدگاه