ایسنا نوشت: بر اساس نتایج تحقیقات کنونی به نظر میرسد عفونت با سویه اُمیکرون باعث بیماری خفیف در اکثر افراد میشود. البته ممکن است در برخی افراد نیز بیماری شدید ایجاد کند.
شواهد نشان میدهد این سویه ممکن است آسیب کمتری به ریهها نسبت به نوع دلتا و سویه اصلی کووید ۱۹ وارد کند.
دکتر آنجلیک کوتزی، پزشک خصوصی و رئیس انجمن پزشکی آفریقای جنوبی که برای اولین بار این سویه را شناسایی کرد، گفت: با وجود اینکه بیماران علائم بسیار خفیفی دارند اما زمان بیشتری برای درک کامل تاثیر این سویه بر افراد آسیبپذیر نیاز است.
علائمی مانند خستگی، بدن درد، سردرد، سوزش گلو، تعریق شبانه، سرفه خشک، تب، آبریزش بینی، عطسه و حالت تهوع با این سویه مرتبط هستند.
مصرف پاراستامول(استامینوفن) و استراحت زیاد به کاهش اثرات عفونت کمک میکند اما اگر در مورد علائم خود نگران هستید و مطمئن نیستید که چه کاری انجام دهید، میتوانید با مراقبان بهداشتی تماس بگیرید.
مدت زمان بیماری چند روز است؟
علائم ابتلا به سویه اُمیکرون مانند سایر سویههای کووید ۱۹ طی چند روز از بین میرود.
دکتر کوتزی اظهار کرد: علائمی که در بیماران مبتلا به اُمیکرون ظاهر میشود، در مقایسه با علائمی که در نوع بسیار خطرناک دلتا مشاهده شده، بسیار خفیف است.
بیماران معمولا با درد عضلانی، بدن درد، سردرد و کمی خستگی مراجعه میکنند و علائم آنها به نظر نمیرسد بدتر شود و بعد از حدود پنج روز از بین میروند و تمام میشود.
چه مدت تست کووید مثبت خواهد بود؟
به گفته سازمان بهداشت جهانی(WHO) برای کسانی که به کووید ۱۹ مبتلا هستند، به طور متوسط بین پنج تا ۶ روز طول میکشد که علائم بیماری را تجربه کنند؛ با این حال علائم میتواند از یک تا ۱۴ روز ظاهر شود.
اگر نتیجه آزمایش مثبت دریافت کردید، احتمالا به این معناست که در زمان انجام آزمایش کووید ۱۹ داشتید. مدت زمان منفی شدن تست پس از ابتلا به ویروس کرونا به شدت بیماری بستگی دارد. ممکن است هفتهها آزمایش کووید ۱۹ مثبت شود اما احتمالا افراد برای مدت طولانی حتی پس از یک نتیجه مثبت ناقل نیستند.
اگر نتیجه آزمایش مثبت بود، دوره قرنطینه شامل روز شروع علائم(یا روزی که آزمایش شما بدون داشتن علائم مثبت شد) و ۱۰ روز کامل بعد از آن را شامل میشود.
البته اگر هیچ علامتی نداشته و فقط سرفه یا تغییراتی در حس بویایی یا چشایی خود دارید، میتوانید بعد از ۱۰ روز قرنطینه را متوقف کنید چون این علائم ممکن است هفتهها پس از رفع عفونت ادامه داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
آخرین آمار اومیکرون در ایران اعلام شد/ اسامی شهرهای درگیر
آیا «دلمیکرون» سویه جدیدی از کروناست؟
۴۷۲۳۳
آخرین دیدگاه