فارس نوشت: یک عکاس با پرسیدن از مردم ساکن آمریکا درباره چگونگی بی خانمان شدن، بحران مسکن در این کشور را مستند کرد.
جفری وُلین استاد بازنشسته عکاسی از دانشگاه ایندیاناست که اخیراً به عکاسی خیابانی روی آورده و ماحصل آن، این روزها در شیکاگو به نمایش در آمده است. اما سوژه عکسهای او چه کسانی هستند؟
او چندین سال گذشته را صرف صحبت با افراد بیخانمان به ویژه در نیویورک ـ پرجمعیتترین شهر آمریکا ـ و مستندسازی شرایط آنها کرده است. وُلین از کارتنخوابها عکاسی کرده و داستان آنها را به زبان خودشان بیان میکند. پرسشنامهای شامل این سؤالات را تهیه کرد: «چگونه بیخانمان شدید؟ یک روز شما چگونه است؟ کجا میخوابید؟ به نظرتان چگونه میتوانیم مشکل بیخانمانی را حل کنیم؟» او با این کار فرصتی را فراهم کرد که سازمانهای مردمنهاد و خیریهها با این مشکلات آشنا شوند و نهایتاً همدلی بیشتری ایجاد شود.
«توماس» پدرش را در ۶ سالگی و مادرش را در ۱۲ سالگی از دست داد. بعد از مرگ والدین، او و ۶ خواهر و برادرش نزد داییشان زندگی کردند اما او از قوانین دایی پیروی نکرد و اولین بار در ۱۴ سالگی بیخانمان شد. «ملودی» زمانی یک سرباز درجه ۳ بیمارستانی در نیروی دریایی ایالات متحده بوده است. دیوید میگوید: بعد از ۲۰ سال کار به عنوان مکانیک خودرو و اتوبوس، این شغل خانوادگی در سال ۱۹۹۲ شکست خورد. ۳۷ ساله بودم. زندگی را در ماشینم شروع کردم. ۸۰ درصد از وعده های غذایی من در ۲۰ سال گذشته از زبالهدانها تهیه شده است.
آتنه فقیهنصیری بازیگر سریالهای «خانه سبز» و «شمعدونی» فعلا قصدی برای فعالیت در عرصه بازیگری ندارد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند وقتی است که خبری از آتنه فقیه نصیری در عرصه هنر نیست. او که به بیماری اماس مبتلا است، فعلا قصدی برای کار در عرصه سینما، تئاتر یا تلویزیون […]
آخرین دیدگاه