ایسنا نوشت: سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خبر داد: با توجه به این که نمایندگان بر این امر معتقد بودند طرح شفافیت پس از تصویب در مجلس به دیگر نهادها نیز تعمیم پیدا کند در جلسه غیر علنی امروز مقرر شد که ما به جای این کار طرح جامع تری را در نظر بگیریم که نهادها و تمامی دستگاهها را تعمیم بدهد.
سید نظام الدین موسوی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران در خصوص جلسه غیر علنی امروز صبح مجلس گفت: با توجه به اهمیت موضوع شفافیت در مجلس و مباحث مختلفی که در این خصوص در خود مجلس و در افکار عمومی وجود دارد ما امروز صبح جلسه ای در این باره برگزار کردیم.
موسوی در ادامه گفت: در جلسه غیر علنی امروز مدل ورود مجدد مجلس به این بحث مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اینکه ریاست مجلس شورای اسلامی و بخش عمدهای از نمایندگان خواهان این هستند که موضوع شفافیت به زودی در دستور کار مجلس قرار بگیرد این جلسه برگزار شد و نقطه نظرات و مطالب موافق و مخالف نمایندگان استماع شد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس بیان کرد: پیشنهادات مختلفی در خصوص موضوع شفافیت وجود دارد. من تاکید میکنم که در حال حاضر مجلس جزو شفافترین نهادها و شاید شفافترین نهادها باشد؛ چرا که مردم و رسانهها به صورت علنی در جریان مذاکرات موافقتها و مخالفتهای نمایندگان قرار دارد. علاوه بر این موضوع بخشی از نمایندگان معتقدند که موضوع شفافیت باید همه ارکان ها و همه بخشها را در بر بگیرد و نباید صرفا محدود به مجلس شورای اسلامی باشد.
وی تاکید کرد: بخش عمدهای از مطالب مجلس شفاف است و این مجلس خود سامانه شفافیت دارد. حتی در موضوع طرح حمایت از حقوق کاربران شاهد بودیم که این موضوع با شفافیت در کمیسیون مشترک به بررسی گذاشته شد. به هر شکل نگاه بر این است که موضوع شفافیت بعد از تصویب به دیگر نهادها و دستگاهها هم تعمیم پیدا کند اما بر این مبنا در جلسه غیر علنی امروز تاکید شد. به جای اینکه بعدا مسئله شفافیت را از مجلس به دیگر نهادها تعمیم بدهیم یک طرح متمرکز و جامعتری که شامل شفافیت همه نهادها و دستگاهها باشد را ارائه کنیم.
موسوی گفت: نتیجه گیری جلسه غیر علنی مجلس این بود که اولا مجلس کاملا موافق و پیگیر موضوع شفافیت میباشد و خود را پرچمدار موضوع شفافیت میداند و قطعا این موضوع در دستور کار مجلس قرار میگیرد. موضوع دیگر این است که شفافیت باید جامع باشد و طرح جامعی در دستور کار قرار بگیرد. بر این اساس کمیسیون آئیننامه به عنوان محور این موضوع در این خصوص کار خواهد کرد و نظر و پیشنهادات بخشها و کمیسیونهای دیگر نیز گرفته میشود. بعد از اینکه کلیات طرح به مجلس بیاید جزئیات طرح نیز بررسی خواهد شد و بررسی آن دو شوری خواهد بود.
2123219
آخرین دیدگاه