هل از مهمترین ادویههای خوش طعم و خوشبوست که امروزه بسیاری از مردم با خواص پزشکی و تأثیرات درمانی آن آشنا هستند و سعی میکنند در غذاها و نوشیدنیهای خود از آن استفاده کنند.
به گزارش خبرآنلاین، هل در طبیعت به شکل دانههای سبز و سیاه موجود است. در این میان هل سبز جایگاه ویژهای دارد و از گذشته تا کنون در طب سنتی کشورهای هند و چین مورد استفاده قرار میگیرد و مردم از خواص درمانی آن برای رفع بسیاری از بیماریها کمک میگیرند.
برای اطلاع از سایر خواص هل این مطلب را تا انتها بخوانید.
1)بهبود سلامت گوارش
بر اساس یک مطالعه هندی، هل را نه تنها برای طعم، بلکه برای بهبود روند هضم میتوان در غذاها استفاده کرد. این ادویه همچنین متابولیسم (سوخت و ساز بدن) را به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی که دارد، تحریک میکند. هل همچنین به تحریک ترشح اسید صفراوی در معده، چربیسوزی کمک کرده و از سایر بیماریهای گوارشی مانند رفلاکس معده، سوزش سر دل و اسهال جلوگیری میکند.
2)ارتقای سلامت قلب
خواص آنتیاکسیدانی هل میتواند سلامت قلب را تقویت کند. هل همچنین حاوی فیبر است که این ماده مغذی در کاهش سطح کلسترول و فشار خون نیز مؤثر است. برای تحقق این امر میتوانید معجونی از یک فنجان آب هلو به همراه یک قاشق چایخوری گشنیز و کمی هل تهیه نموده و میل کنید.
به نظر میرسد هل سیاه در سلامت قلب بسیار بهتر از هل سبز عمل میکند؛ یک مطالعه بر روی بیماران مبتلا به بیماری ایسکمیک قلبی انجام شد که پروفایل لیپیدی پلاسما و وضعیت آنتیاکسیدانی و فعالیت فیبرینولیتیک آنها (فرآیندی که از رشد لخته های خون و ایجاد مشکلات جلوگیری میکند) پس از مصرف هل سیاه بهتر شد.
3)پیشگیری از سرطان
هل توانایی خود را به عنوان یک درمان طبیعی برای سرطان ثابت کرده است. چندین مطالعه حیوانی نشان داده که از این ادویه میتوان برای جلوگیری، به تأخیر انداختن و حتی معکوس کردن روند سرطان استفاده کرد.
طبق یک مطالعه در عربستان سعودی، تجویز پودر هل برای بیماران سرطانی باعث کاهش بروز تومورها شده است. هل همچنین التهاب عمومی را کاهش میدهد، که این موضوع رشد سلول های سرطانی را مهار و نابود میکند.
4)مبارزه با افسردگی
بر اساس یک مطالعه، هل میتواند به افراد در مقابله با افسردگی کمک کند. کافی است چند دانه هل را پودر کرده و در آب بجوشانید و میل کنید. برای کسب نتیجه مطلوب، این دمنوش را به طور منظم مصرف کنید.
منبع: stylecraze / مترجم: الهه جعفرزاده
۴٧٢٣٧
آخرین دیدگاه