ایسنا نوشت: آقاتهرانی گفت: کمیسیون فرهنگی ادعای حل تمام مشکلات و معضلات فرهنگی در کشور را ندارد، باید در ابتدا اولویتهای اساسی در فرهنگ شناسایی شود، سپس اولویتها بر اساس فوریت در دستور کار قرار بگیرد و برای حل چند موضوع مهم تصمیم بگیریم.
حجتالاسلام و المسلمین مرتضی آقا تهرانی ۲۲ مهرماه در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با حضور اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنکی مجلس شورای اسلامی و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی باید مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: در حال حاضر در مباحث فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی و اجتماعی عموما فرهنگ غربی بر کشور حاکم است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیون فرهنگی ادعای حل تمام مشکلات و معضلات فرهنگی در کشور را ندارد، باید در ابتدا اولویتهای اساسی در فرهنگ شناسایی شود، سپس اولویتها بر اساس فوریت در دستور کار قرار بگیرد و برای حل چند موضوع مهم تصمیم بگیریم.
وی با اشاره به طرح جوانی جمعیت در مجلس شورای اسلامی است، گفت: در این طرح تنها به مسئله فرزندآوری توجه نشده است، بلکه این طرح بهطور کامل به موضوعات جوانی جمعیت پرداخته است، باید قبل از دعوت جوانان به مسئله فرزندآوری بحث تسهیل ازدواج، شغل، بهداشت، مسکن، تربیت و … نیز توجه شود، این طرح ۷۰ ماده دارد و بهزودی مصوب و وارد فاز اجرایی میشود.
آقاتهرانی با بیان اینکه طرح تسهیل ازدواج بعد از دو دهه در کشور اجرایی نشده است، افزود: اگر طرح جوانی جمعیت اکنون اجرایی نشود پس از گذشت دو سال نمیتوان امیدی به اجرایی شدن طرح داشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اجرای طرح صیانت از فضای مجازی مشمول اصل ۸۵ مجلس شورای اسلامی شده است، برای تدوین این طرح ۷۰۰۰ ساعت زمان صرف شده، نقدها و هجمههای زیادی به این طرح وارد میشود، اما معتقدیم اجرای این طرح برای ساماندهی فضای مجازی ضرورت دارد و برای تصویب آن مصمم هستیم، قطعا انجام هر کاری نقدهایی را در پی دارد و این موضوع طبیعی است.
وی ادامه داد: برای اجرایی شدن مصوبات نیازمند همدلی و همراهی مسئولان در سه قوه هستیم، مجلس قانونگذار و ناظر است، اگر کسی به مصوبات نقد دارد باید این نقد را منصفانه و مردانه بیان کرد، نباید از آرمانهای خود دست بکشیم، نقد باید با دلایل و اطلاع کافی در آن حوزه بیان شود.
آقا تهرانی با تاکید بر اینکه مقام معظمرهبری بارها با واژههایی مانند تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، نفوذ فرهنگی و … نسبت به آسیبهای فرهنگی کشور هشدار دادهاند، بیان کرد: اگر در حال حاضر چارهای برای ساماندهی فرهنگ و فضای مجازی نیاندیشیم، چیزی بهنام فرهنگ باقی نمیماند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرهنگ غربی هیچگونه سازگاری با فرهنگ دینی کشورمان ندارند، اظهار کرد: حفظ نظام جمهوری اسلامی از ضرورتهای اساسی در کشور محسوب میشود، متاسفانه بهفرهنگ در بودجه کشور توجه جدی صورت نگرفته بود، در سالجاری بودجه فرهنگ از ۰.۵ درصد به ۲.۵ درصد افزایش یافت.
وی تاکید کرد: بودجههای حوزه علمیه اندک است و طلبهها در فقر مالی قرار دارند، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای آمادگی کمک به دولت و مردم در حوزههای مختلف را دارد.
2323
آخرین دیدگاه