عزتالله مهرآوران از هنرمندان به عنوان مظلومترین قشر جامعه نام میبرد و از بیتوجهی به آنها گلایه داشت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قلب عزتالله مهرآوران جمعهشب (۱۶ مهر) در بیمارستان از تپش ایستاد تا یکی دیگر از جمع بازیگران کاربلد و کهنهکار ایرانی کم شود. بازیگر مسجدسلیمانی که کارش را از اوایل دهه ۵۰ با بازی در فیلم «میفروش» آغاز کرد و در دهههای پس از آن در فیلمهایی مانند «آژانس شیشهای» ساخته ابراهیم حاتمیکیا، «مرد عوضی» ساخته محمدرضا هنرمند و «خوابم میاد» ساخته رضا عطاران، بازی کرد.
او با کارنامهای پربار در عرصه تئاتر با آثارش در چندین دوره جشنواره تئاتر فجر حضور داشت. مهرآوران در دوران فعالیت نمایشی در آثاری نظیر «سایه ماه» به کارگردانی انوشیروان ارجمند، «مرگ یزدگرد» به نویسندگی بهرام بیضایی و کارگردانی گلاب آدینه، «واقعهخوانی جهاز جادو» به نویسندگی محمد چرمشیر و کارگردانی آتیلا پسیانی روی صحنه رفت.
درخشش در تلویزیون
مهرآوران در سالهای اخیر با درخشش در سریالهای تلویزیونی بیش از همیشه شناخته شد و در عرصه عمومی به محبوبیت دست پیدا کرد. سریال «لیسانسهها»، «فوقلیسانسهها»، «بچه مهندس۴» و سریالهای شبکه نمایش خانگی «میخواهم زنده بمانم» و «خوب، بد، جلف: رادیواکتیو» از کارهای تلویزیونی او در سالهای اخیر هستند.
او که در «لیسانسهها» نقش پدر ثروتمند حبیب را بازی میکرد در دنیای واقعی حتی خانهای از خود نداشت و در گفتگویی در اینباره به خبرآنلاین گفته بود: «هنرمند یک شب واجب الحج است، یک شب مستحق. اگر پولدار بودم که خانه داشتم. من هنرمندم، هنرمند قدرتی ندارد، اگر میتوانستم کاری انجام دهم، در این پنجاه سال انجام میدادم. واقعیت این است که هنرمند مظلومترین قشری است که در جامعه زیست میکند، مسئله فقط داشتن پول نیست، مسئله داشتن روحیه است، در میان این همه آدم، تعداد خیلی محدودی پیدا میشوند که واقعا پولدار باشند و از لحاظ روحی به آنها توجه شود. به طور مثال در حال حاضر تئاتر تعطیل شده و هیچ کس ناراحت نیست، در حالی که تئاتر نمایانگر تاریخ یک کشور است. خیلی از کشورها را با هنرشان میشناسیم.»
کار کردن در عین نگرانی
مهرآوران از جمله بازیگرانی بود که در دوران کرونا در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی جلوی دوربین میرفت و دست از کار نکشید. او درباره کار کردن در این شرایط به خبرآنلاین گفته بود: «سخت است و با وحشت سریال بازی میکنم، اما پول نداشتن هم سخت است، اجاره نشینی و همه این موارد روی هم جمع میشود و آدم را در یک اجباری قرار میدهد که دیگر به سلامتی خودش فکر نمیکند. من از ابتدای کرونا سرکار بودم و خیلی از حوادث را پشت سر گذاشتیم و خیلی از دوستان و همکاران به این بیماری مبتلا شدند، این شرایط را دیدیم و بازهم کار کردیم.»
قلبی که از تپش ایستاد
اوایل ماه مهر بود که خبر ابتلای عزتالله مهرآوران به بیماری کرونا رسانهای شد. در آغاز با توجه به واکسینه شدن این بازیگر امید بسیاری به بهبود سریع او وجود داشت اما با گذشت زمان حالش رو به وخامت گذاشت و سرانجام به دلیل سکته قلبی ناشی از عوارض ابتلا به کرونا درگذشت.
متن کامل گفتگو با عزتالله مهرآوران را در «هنرمند یک شب واجبالحج است، یک شب مستحق» بخوانید.
۵۸۵۸
آخرین دیدگاه