به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی گفت: بهرهمند نبودن استان بوشهر از وجود صنایع بزرگ در بخش نفت و گاز و پتروشیمی، پذیرفتنی نیست و باید سهمی از این صنایع برای آبادانی، رفع مشکلات و خدمات رسانی به مردم استان اختصاص یابد. رئیس جمهور افزود: دولت بر پرداخت سهم و حق مردم استان از درآمدهای نفت، گاز و به ویژه پتروشیمی تاکید جدی دارد.
رئیسی با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در زمینه کشاورزی گفت: استان میتواند به قطب کشاورزی به ویژه در محصول خرما تبدیل شود و لازمه آن رفع مشکل آب کشاورزی است که در این باره تصمیم گرفته شد اقدامات لازم برای انتقال سریع آب سد خائیز انجام شود.
رئیسی افزود: تامین آب شرب مردم بوشهر از دو کانال نیروگاه انرژی اتمی و راهاندازی آب شیرینکنها امکانپذیر است که مقرر شد اقدامات لازم در این باره به سرعت اجرایی و عملیاتی شود؛ چرا که شایسته نیست استان بوشهر با بیش از ۶۰۰ کیلومتر ساحل، مشکل آب داشته باشد.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره تصمیمات اتخاذ شده برای تکمیل پروژه راه آهن بوشهر گفت: مسئولیت پیگیری تکمیل این پروژه به وزیر راه و شهرسازی سپرده شد و مصمم هستیم این پروژه که مدت زیادی از آغاز عملیات اجرایی آن گذشته و پیشرفت چندانی ندارد، از بن بست خارج شود و هرچه زودتر شرایط تکمیل و بهرهبرداری از آن فراهم شود.
رئیسی در ادامه به تصمیمات اتخاذ شده برای اشتغال و مسکن جوانان استان اشاره کرد و گفت: از نیازهای مهم برای ساخت مسکن موضوع زمین است که در این باره همه زمینهای مورد نیاز در سطح استان که در تملک دولت است شناسایی شده و به زودی اقدامات لازم برای احداث مسکن آغاز میشود. آقای رئیسی گفت: در زمینه اشتغال نیز مقرر شد ۱۵۰۰ هکتار اراضی برای حوضچههای تولید میگو به جوانان استان واگذار شود که این میزان میتواند با توجه به اقبال جوانان افزایش یابد.
رئیس جمهور همچنین بر فعال کردن اقتصاد گردشگری و اقتصاد دریا برای ایجاد اشتغال و شتاب در آبادانی استان تاکید کرد.
رئیسی افزود: حدود ۹۴ طرح برای ایجاد شتاب در رشد و شکوفایی استان در حوزههای مختلف به تصویب رسیده که روند اجرای آن توسط معاونت اجرایی ریاست جمهوری پیگیری می شود و گزارش اقدامات انجام شده به اطلاع مردم استان خواهد رسید.
رئیس جمهور در جلسه شورای اداری استان بوشهر: نظام اداری کشور نیازمند بازنگری و تحول اساسی است
رئیس جمهور با بیان اینکه استان بوشهر با توجه به ظرفیتهای کمنظیر باید جایگاه بالاتری در مسیر پیشرفت کشور میداشت، گفت: همه برای تغییر وضع موجود به وضع مطلوب اتفاق نظر داریم و این اقدام نیازمند داشتن یک گزارش شناخت از ظرفیت کنونی استان و تلاش و کوشش برای حل مشکلات با مدیریت جهادی است.
سید ابراهیم رئیسی جمعه شب در جلسه شورای اداری استان بوشهر، با بیان اینکه در کنار برنامه و بودجه و امکانات، نقش محوری در ایجاد تحول را یک مدیر تحولگرا ایفا میکند، از تحول شناختی، تحول نهادی و تحول در فرایندها به عنوان گام های اساسی در تحول نام برد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مدیران در ایجاد تحول و بهبود وضع موجود نقش مهم و محوری دارند، گفت: اگر مرد میدان «ما میتوانیم» باشیم، میتوان بر مشکلات غلبه کرد و وضع موجود را به نفع مردم تغییر داد.
رئیسی حرکت به سمت وضع مطلوب را نیازمند مقدماتی دانست و گفت: نخستین اقدام در مسیر ایجاد تحول، برخورداری از شناخت و نگرش صحیح است و در کنار آن نیازمند تحول در نهاد و مجموعه تحت مدیریت و اصلاح فرایندها هستیم.
رئیس جمهور افزود: جریان تحولخواهی در شرایط عادی اداری و با بروکراسی موجود اتفاق نمیافتد و باید نظام اداری کشور کارآمد شود.
رئیسی ادامه داد: با اینکه در صنایع هستهای بالاترین سطح تهدید و تحریم را داریم اما بیشترین موفقیتها در این عرصه به دست آمده که به دلیل وجود انگیزه تحولی بوده و قطعا میتوان در همه حوزهها با چنین انگیزه و روحیهای به پیشرفت و موفقیتهای چشمگیر دست یافت.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیازهای استان بوشهر گفت: تامین آب برای استان ضرورت دارد و این کار با توجه به ظرفیتهای موجود از جمله راهاندازی آب شیرینکنها و آب تامین شده از طریق نیروگاه هستهای بوشهر امکانپذیر است و لازم است به سرعت اقدامات لازم در این زمینه انجام و مشکل مردم استان برطرف گردد.
رئیس جمهور همچنین بر تلاش برای رفع مشکلات مردم جزیره خارک و ساماندهی وضع تَه لنجیها تاکید کرد و گفت: استاندار وظیفه دارد در ۱۰ روز آینده طی جلساتی با مسئولان مربوطه، مسئله تَه لنجی را به طور کامل بررسی کند تا با ساماندهی آن، شرایط بلاتکلیفی موجود از بین برود.
در این جلسه وزیران اقتصاد، نیرو، راه و شهرسازی، نفت، کشاورزی و معاون امور زنان و خانواده گزارشی از مسائل و مشکلات شهرستانهای مختلف استان بوشهر که از آن بازدید کردند، ارائه دادند.
2323
آخرین دیدگاه