مقابله با آنفلوآنزای تابستانی با راهکارهای ساده

مقابله با آنفلوآنزای تابستانی با راهکارهای ساده

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: آنفلوآنزا، عفونت تنفسی واگیرداری است که اغلب افراد را در تابستان درگیر می‌کند.

اگرچه سرماخوردگی و آنفلوانزا در تابستان کمتر از سایر فصول است اما آنفلوانزای تابستانی بیشتر آزاردهنده است. در تابستان نیز افراد از آنفلوانزا در امان نیستند. در بسیاری از اوقات اختلاف شدید و ناگهانی دما می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و فضایی ایجاد کند که به تکثیر ویروس‌ها و میکروب‌ها در بدن کمک می‌کند.

برای حفظ سیستم ایمنی بدن و در نتیجه جلوگیری از آنفلوانزای تابستانی، شما می‌توانید از دستورالعمل‌های خانگی زیر استفاده کنید:

از رژیم غذایی سالم پیروی کنید

رژیم غذایی سالم یکی از رازهای سلامتی افرادی است که بسیار کم بیمار می‌شوند. تأمین مواد غذایی ضروری بدن، از جسم در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند؛ چرا که این کار سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. این کار در تابستان آسان‌تر می‌شود؛ زیرا بسیاری از غذاهای سبک تر، مانند سالاد، در منوی غذایی بسیاری از افراد قرار دارد.

همچنین توصیه می‌شود برای جلوگیری از عفونت آنفلوانزا در فصل تابستان، تمرکزتان بر خوردن میوه‌ها و سبزیجات باشد؛ به ویژه آن‌هایی که حاوی درصد بالایی از ویتامین C به مانند مرکبات و برخی سبزیجات مثل فلفل دلمه‌ای هستند.

خواب کافی

بدن برای حفظ سیستم ایمنی بدن به استراحت نیاز دارد. برای این کار فرد به مقدار کافی به خواب سالم نیاز دارد. اگرچه هشت ساعت خواب برای بدن نیاز است، اما برخی افراد می‌توانند با ۶ ساعت خواب نیز میزان کافی خواب را داشته باشند.

افرادی که از کمبود خواب رنج می‌برند، می‌توانند از داروهای طبیعی مانند «روغن کانابیدیول» استفاده کنند که حاوی بسیاری از اسیدهای چرب ضروری، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. فقط چند قطره می‌تواند به آرامش کمک کرده و باعث ایجاد خوابی راحت شود.

آب کافی بنوشید

علاوه بر تغذیه، اطمینان از تعادل آب بدن نیز مهم است. این امر به ویژه در تابستان و زمانی که فرد مایعات زیادی را به دلیل تعریق زیاد از دست می‌دهد، مهم است. پزشکان به طور کلی نوشیدن حداقل ۱.۵ لیتر آب در روز را توصیه می‌کنند. با این حال، نوشیدن دو تا سه لیتر آب برای بزرگسالان سالم مناسب است؛ اگر نوشیدن آب را دوست ندارید، می‌توانید چای گیاهی یا هر نوشیدنی طبیعی سالم دیگر بنوشید.

ورزش در فضای باز

ورزش مناسب می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند؛ انجام تمرین در فضای باز یکی از گزینه‌های مناسب است. در زمان ورزش، بدن هورمون‌های مختلفی از جمله آدرنالین ترشح می‌کند که به نوبه خود دفاع ایمنی را فعال می‌کند. سلول‌های ایمنی در خون تکثیر می‌شوند و این باعث می‌شود بدن در برابر عوامل بیماری زا مقاوم‌تر شود. نیم ساعت ورزش متوسط در روز مانند پیاده روی سریع، شنا یا دوچرخه سواری می‌تواند کافی باشد.

از گرمای زیاد و تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید

با این حال، بودن در خارج به این معنا نیست که باید خود را برای مدت طولانی در معرض نور مستقیم خورشید یا گرمای بیش از حد قرار دهید. قطعاً باید وسط روز از آفتاب سوزان دوری کنید. سعی نکنید بیش از ۱۵ دقیقه زیر نور مستقیم خورشید باشید زیرا ممکن است دچار آفتاب سوختگی شوید. وقتی بیرون می‌روید می‌توانید از لوسیون برای محافظت از شما در برابر آفتاب داغ استفاده کنید.

مرتب دست‌ها را بشویید

این روش به طور مستقیم سیستم ایمنی بدن شما را تقویت نمی‌کند اما می‌تواند به محافظت از آن کمک کند. وقتی دستان خود را مرتب می‌شویید، می‌توانید میکروب‌ها و عوامل بیماری زا را به راحتی با آب و صابون از بین ببرید و با این روند امکان انتقال میکروب‌ به بدن شما کمتر می‌شود.

افراد روزانه ۴۰۰ تا ۸۰۰ بار صورت خود را لمس می‌کنند، براین اساس ویروس‌ها و باکتری‌ها از طریق غشاهای مخاطی چشم، بینی یا دهان راه می‌یابند و در سراسر بدن پخش می‌شوند؛ بنابراین وقتی دستان خود را می‌شویید، به طور خودکار آن را متوقف می‌کنید.

۴۷۲۳۷

پست بعدی

مادران باردار واکسن سینوفارم بزنند؟

چ سپتامبر 1 , 2021
فارس نوشت: رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت با ارائه توضیحاتی درباره واکسیناسیون مادران باردار، گفت: فعلا تزریق واکسن سینوفارم به مادران باردار توصیه می‌شود. نسرین چنگیزی رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اما و اگرهای واکسیناسیون مادران باردار، با بیان اینکه سینوفارم […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000