خط و نشان زودهنگام مجلس برای وزرای پیشنهادی/انتقاد احمد توکلی از کابینه پیشنهادی رئیسی

خط و نشان زودهنگام مجلس برای وزرای پیشنهادی/انتقاد احمد توکلی از کابینه پیشنهادی رئیسی

مهر نوشت: عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با بیان اینکه مجلس کارنامه وزرای پیشنهادی را به دقت بررسی می‌کند، گفت: وزرای پیشنهادی شاخص‌های مدنظر مجلس را نداشته باشد،رای اعتماد نمی‌گیرند.

رسول فرخی میکال عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، در خصوص رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم،گفت: مقام معظم رهبری، مجلس یازدهم را مجلس انقلابی خطاب قرار داده‌اند و پس از یک سال عملکرد نمایندگان را تایید کرده‌اند از این رو نمایندگان در رای اعتماد به وزرا وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

وی ادامه داد: وزرای پیشنهادی باید منافع ملی را بر منافع جناحی و گروهی خود ترجیح دهند. علاوه بر این باید بر عملکرد وزارتخانه اشرافیت داشته و برنامه دقیق به کمیسیون های تخصصی ارائه کنند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور اظهار داشت: تعهد، تخصص و انقلابی گری باید به عنوان سابقه ای روشن و درخشان در کارنامه مدیریتی وزرای پیشنهادی وجود داشته باشد.

فرخی میکال گفت: مشکلات کشور با نگاه به داخل حل شدنی است، ارتباط عزتمندانه با جهان و تاکید بر توانمندی‌های داخلی راهکار حل مشکلات کشور است.

وی با بیان اینکه مجلس کارنامه وزرای پیشنهادی را به دقت بررسی می‌کند، گفت: اگر گزینه پیشنهادی برای هر وزارتخانه شاخص های مدنظر مجلس را نداشته باشد، نخواهد توانست رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهم را کسب کند.

توکلی: کابینه رئیسی همسو نیستند

احمد توکلی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با روزنامه تعادل در پاسخ به این سوال که آیا با یک چنین کابینه‌ای می‌توان به جنگ چالش‌های اقتصادی پیش روی کشور رفت؟، گفت: به‌طور کلی باید بگویم که در ترکییب کابینه متخصص و غیرمتخصص، خوب و بد و با تجربه و بی‌تجربه با هم قاطی و درهم تنیده هستند. یعنی از بخشی از وزرای پیشنهادی می‌توان دفاع کرد، اما افراد و چهره‌هایی هم وجود دارند که نمی‌توان از آنها دفاع کرد. در واقع میزان تجربه و همسویی عناصر اقتصادی معرفی شده (حداقل برای من) روشن نیست. به عبارت روشن‌تر اگر قرار باشد، دو انتقاد کلی را به لیست وزرای معرفی شده داشته باشیم، می‌توان گفت که در مجموع تجربه کابینه اندک است و از سوی دیگر اعضای مختلف کابینه نیز با هم همسویی ندارند. یعنی این چهره‌ها قادر نیستند همدیگر را کامل کنند. یکدستی فکری یک تیم تصمیم‌ساز از جمله مهم‌ترین گزاره‌هایی است که باید وجود داشته باشد تا امکان اجرای برنامه‌ها وجود داشته باشد. از این منظر کابینه با هم همسو نیستند. این تنوع در دیدگاه‌ها ممکن است در ادامه باعث عدم توزان و تعادل کابینه شود.

خط و نشان زودهنگام مجلس برای وزرای پیشنهادی/انتقاد احمد توکلی از کابینه پیشنهادی رئیسی

وی گفت:کابینه سیزدهم با هم همسو نیستند. در این کابینه به عنوان مثال چهره‌ای مانند آقای خاندوزی را داریم که صاحب اندیشه و فکر است. تئوری‌های اقتصادی را می‌شناسد و نسبت به آنها تحلیل دارد اما برخی دیگر از چهره‌ها یک چنین ویژگی‌هایی ندارند. از سوی دیگر شمایل رییس بانک مرکزی هم که هنوز مشخص نشده، ممکن است فردی باشد که تفاوت‌های فکری با سایر اعضای تیم اقتصادی داشته باشد. این روند می‌تواند مشکلات فراوانی را برای اقتصاد و معیشت کشور ایجاد کند. از نقطه نظر میزان تجربه هم کابینه با اشکالات عدیده‌ای روبه‌روست. برای عبور از چالش‌های امروز کشور نیازمند افرادی هستیم که از تجربه، تخصص و هماهنگی کامل برخوردار باشند. کابینه سیزدهم در کل واجد همه ویژگی‌های لازم نیست.

27219

پست بعدی

آخرین نوسانات قیمتی در بازار ارزهای دیجیتال

ج آگوست 13 , 2021
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: قیمت انواع ارزهای شاخص دیجیتال امروز در روند معاملات در بازارهای تجارت دیجیتال بین‌المللی تغییراتی را تجربه کرد. ارزهای دیجیتالی هنوز با سقف قیمتی خود فاصله زیادی دارند، اما در روزهای گذشته روند صعودی در پیش گرفته و به صورت قابل توجهی رشد کرده اند. به […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000