کنایه تند به سعید جلیلی و زاکانی: با طلبکاری استعفا دادند /اولویت اقتصادی دولت رئیسی از نگاه یک اصلاح طلب

کنایه تند به سعید جلیلی و زاکانی: با طلبکاری استعفا دادند /اولویت اقتصادی دولت رئیسی از نگاه یک اصلاح طلب

ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه آقای رئیسی قول‌های فراوانی دادند و اعلام کردند که سالانه یک میلیون شغل و یک میلیون مسکن ایجاد می‌کنند، گفت: به نظر من اولویت از احداث مسکن باید به سمت ایجاد اشتغال تعدیل شود.

داریوش قنبری، در خصوص برنامه‌ها و اولویت‌های دولت سیزدهم، اظهار کرد: دولت آقای رئیسی مسائل و مشکلات بسیاری پیش رو دارد، مسائل و مشکلاتی که در دولت آقای روحانی هم وجود داشتند. عوامل این مسائل و مشکلات را به لحاظ اقتصادی می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد؛ یکی مسائل اقتصادی ناشی از تحریم‌هاست که در دوره دوم ریاست جمهوری آقای روحانی بازگشت البته با قطعنامه‌های شورای امنیت در زمان آقای احمدی‌نژاد این تحریم‌ها برقرار شد و آقای روحانی در دوره اول ریاست جمهوری با برجام اثر این‌ها را از بین برد اما با تحریم‌های یک جانبه آمریکا دوباره این تحریم‌ها بازگشت و معیشت مردم و اقتصاد کشور را با مشکل جدی مواجه کرد. این یکی از مهم‌ترین مسائلی است که الان دولت آقای رئیسی با آن مواجه هستند و من فکر می‌کنم که بدون یک دیپلماسی فعال که شر تحریم‌ها را از سر کشور کم کند، امکان موفقیت چندانی قابل تصور نیست.

وی ادامه داد: مسأله بعدی که عامل مشکلات اقتصادی در کشور ماست، یک موضوع ریشه‌دار است و آن هم مسائل ساختاری اقتصاد ما است که سوء مدیریت‌ها را در بر می‌گیرد و ساختارهای ناصحیحی است که امکان توسعه اقتصادی را در کشور مختل می‌کند و به نوعی تفکر اقتصادی حاکم بر کشور باید به شکل اساسی متحول شود و تا این تفکر اساسی متحول نشود، امکان توسعه وجود ندارد.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری تصریح کرد: طی دو سه سال اخیر و با تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوعی نگاه منفی نسبت به سرمایه‌گذاران و سرمایه‌داران در کشور شکل گرفته و ظرف یک سال گذشته قوانین محدودکننده‌ای با نگاه منفی به سرمایه‌داران شکل گرفته و این وضعیت نمی‌تواند برای توسعه اقتصادی کشور مفید باشد. این وضعیت موجب فراری شدن سرمایه‌گذاران از کشور می‌شود. امروز بسیاری از فعالان اقتصادی در کشور دفاتر فعالیت‌های خود را به کشورهای دیگر منتقل می‌کنند یا قبلاً منتقل کردند؛ چه دلیلی دارد که این اتفاق بیفتد و فعال اقتصادی در کشور ما احساس امنیت و آرامش نکند؟

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: آقای رئیسی قول‌های فراوانی داده‌اند و اعلام کردند که سالانه یک میلیون شغل و یک میلیون مسکن ایجاد می‌کنند که من فکر می‌کنم هزینه ایجاد یک میلیون مسکن را به توسعه صنعت و مشاغل پایدار اختصاص دهند، مفیدتر خواهد بود.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری گفت: اگر شغل مردم و جوانان تأمین شود، به تناسب مسکن آنها نیز تأمین خواهد شد بر همین اساس آنچه که وظیفه دولت است، ایجاد اشتغال است و بحث ایجاد اشتغال باید در صدر اولویت‌ها قرار بگیرد. بنابراین به نظر من اولویت از احداث مسکن باید به سمت ایجاد اشتغال تعدیل شود.

وی با بیان اینکه درآمد کشور به شدت کاهش یافته است، افزود: ما نسبت به همسایه خود یعنی کشور ترکیه، درامد ارزی‌مان به شدت کاهش یافته است. درآمد ارزی ترکیه در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۲۵۰ میلیارد دلار بوده که ۱۸۵ میلیارد دلار آن صادرات این کشور بوده و ۶۴ میلیارد دلار نیز درآمد توریستی بوده است در صورتی که ما سال گذشته حدوداً ۳۰ میلیارد دلار درآمد ارزی داشتین که بسیار ناچیز است. بنابراین یک فقر عمومی در حال تهدید کشور است و آقای رئیسی باید به فکر افزایش درآمد کشور باشد و این از طریق اشتغال مولد و پایدار ایجاد خواهد شد. کار بسیار دشواری است اما شدنی است کافی است که نگاه عالمانه‌ای وجود داشته باشد. اگر آقای رئیسی مدیران خود را از افراد توانمند برگزیند، می‌تواند موفق عمل کند.

کنایه تند به سعید جلیلی و زاکانی: با طلبکاری استعفا دادند /اولویت اقتصادی دولت رئیسی از نگاه یک اصلاح طلب

رئیس جمهور در مقابل خدا، پیغمبر و ملت مسئول است

برنا نوشت؛

احمد کریمی اصفهانی، فعال سیاسی اصولگرا در رابطه با حق رئیس جمهور برای ارائه کابینه بدون دخالت گروه های سیاسی و اشخاص اظهار کرد: شاید این دوره از انتخابات متفاوت از دوره های دیگر بود چون در هر دوره یا اصولگرایان می آمدند و یا اصلاح طلبان و سعی می کردند به طور کامل در همه سمت ها یک جابجایی داشته باشند. این کار ناشایستی برای نظام بود حتی اصلاح طلبان به آبدارچی ها هم رحم نمی کردند و همه را رد می کردند ولی در دنیا چنین چیزی متداول نیست و معمولا رده های پایین معاونت جابجایی آنچنانی ندارند. مسئولین و شخصیت ها با تجاربی که کسب کرده بودند می توانستند مفید باشند. این دولت تفاوتی با سایر دولت ها داشت و این در بیان آقای رییسی روشن بود، ایشان می‌گوید ستاد های من در خانه های مردم است و این یکی از دلایلی بود که فشارها نتوانست او را تسلیم کند.

او افزود: ما گروه های متعددی داشتیم که هر کدام پر مدعا بودند و فکر می کردند باید در این مجموعه باشند حتی در استعفاهایی که در ریاست جمهوری شاهد آنها بودیم از روی طلبکاری بود. در این دوره مشخص بود چه کسی رای می‌آورد و شاید انصراف دادن واقعا به نفع برخی بود اگر تا آخر می ایستادند مشخص می شد چقدر رای دارند و با استعفا حقی برای خود قائل می شدند.

کریمی اصفهانی یادآور شد: ستادها و شوراهایی که حمایت کننده رییس جمهور بودند واقعا به معنای حامی نبودند بلکه راهی جز تایید نداشتند این از اول مشخص بود و هیچ کدام نمی توانند طلبکار باشند. اگر تدین و اعتقادی وجود داشته باشد نظام گوشت قربانی نیست که هر کدام در این مجموعه سهمی برای خود داشته باشند.

کریمی اصفهانی در پایان گفت: کسی که در مقابل خدا و پیغمبر و ملت مسئول است رییس جمهور است که به مجلس می رود. رییس جمهور در مجلس قسم یاد می کند و این با هر کسی که من گفتم مشروع است هم خوانی ندارد، حتما باید ویژگی های مشروعیت فرد لحاظ شود. فقط باید برای خدا و اعتقاد به خدا کار کنند، نمی شود برای این سازمان و آن سازمان و این گروه و آن گروه کار کرد. رییس جمهور نباید کمترین رعایتی را نسبت به کسی داشته باشد اگر رییس جمهور بخواهد با سفارش افراد کارها را پیش ببرد از ابتدا کار غلط خواهد بود.

27215

پست بعدی

درخواست "ابتکار" از "ظریف"؛ صدور ویزا برای زنان ایرانی خواهان خروج از افغانستان

چ آگوست 11 , 2021
ایسنا نوشت: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت دوازدهم از مکاتبه خود با وزیر کشور و خارجه درباره ضرورت رسیدگی به زنان ایرانی دارای همسر افغان، زنان و کودکان پناهنده با توجه به شرایط "بحرانی" افغانستان خبر داد. معصومه ابتکار در حساب توییتری خود نوشت: با توجه […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000